Evliliğim için 35 kilo

İyi dilkelerin için teşekkürler

Senin adına çok mutlu oldum. Bebiş geliyor
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
İnşallah canım çok sağol. Bende 90.5 oldum bile 85 ile kaldım hamile dr bu ay kilo almayı yasakladı bakalım haftaya cumartesiye kadar aynı kalmaya çabalıyorum.

İnşallah canım çok sağol. Bende 90.5 oldum bile 85 ile kaldım hamile dr bu ay kilo almayı yasakladı bakalım haftaya cumartesiye kadar aynı kalmaya çabalıyorum.

İnşallah gönlünce olur , çok sağlıklı ve keyifli bir hamilelik olur. Sağlıklada kucağına alırsın İnşallah

Kizlar slm umarim herkes iyidir bu arada yazilanlari okudum cok samimi buldum sizleri insan gercek dunyada bile bu samimiyeti bulamiyor artik.
Bende araniza katilmak istiyorum 78 kiloyum dogum yaptim kizim 3 aylik olcak 62 ile hamile kalip 81 ile dogurdum eve geldigimde 75 kiloydum ve ben emzirriken 3 ayda 3 kilo daha aldim cunku sanirim sikintidan surekli yedim ve sagliksiz beslendim bugun aynaya baktigimda anladimki aslinda bizim kendi dusmanimiz yine biziz allah bize akil fikir ve irade vermis hersey bizim elimizde emziriyorum evet diyet yapmiycam sadece saglikli beslenerek nasil.kilo verilir onu gormek istoyorum hedefim 62 kilo hamilelikte aldigim 16 kiloyu aynen geri yollamak istoyorum sizlerindr destegi ile 03.01.2018_03.07.2018 bu tarihler benim hed3f koydugum tarihler bizrbirimize destek olalim ne dersiniz?

Hosgeldin seve seve
6 ayda 16 kilo cok geldi bana canım emzirdigin icin

Merhaba, bu konu biraz dağıldı açıkçası ben hamileyim, sadece eski arkadaşlarla hoşbeş haberleşme için kullanıyoruz burayı. Pek motive olamayabilirsin burda diğer arkadaşlar diyet için ya takımlara katıldılar ya da kendi konularını açtılar. Sende bence takımlara katıl ya da diğer konulara senin için daha verimli olur. Ne kilo takip ediyoruz ne de menü paylaşıyoruz artık. İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun.

Evet
Ancak takimlar malesef eskisi gibi degil yaziyorsun cevp veren olmuyor

P Peritozu35i Bende 8.takimdaydim bu ara bıraktım ama sen gidebilirsin selam vermen yeterli
Ayrica
Sürekli 90+ dayım takım olarak sayilmasada diyet guruplarinda şahane arkadasliklarin olduğu bir zayıflama topigi spor diyet menü ve her türlü sohbet var gelebilirsin seni davet eden 13. Takım kaptanı da bize katıldı bu arada herşey ne kadar hızlı değişiyor sende gel

Takımlarda kaos var herhalde Nisanda yine hareketlenir tüm takımlar. Bende 40 ım çıktığı gibi Allahın izniyle yine başlarım.

Günaydın kızlar nasılsınz ne yapıyorsunuz :) hamilelik nasıl geçiyor diyetler nasıl gidiyor burhancım col sevındım senım adına inşallah bu sefer başaracağız bende herhngi bi gruba girmedim hergün girip yazma fırsatım olmuyor benımde kendım yapıyorum diyetisyen eşliğinde alıştım sürecime hep böyle gider inşallah ısılduru seni 84 falan hatırlıyorum ama tam bilmiyorum yinede :) kedi84 hani takip ettiğimz ortak bi hesap vardıya eşinden ayrılıyormus eşimde bana diyor sende zayıflayınca beni bırakrsan diyor :) moda oldu buda artık zayıflayan eşini boşuyor falan diye :)

Evet ya ben bıraktım artık onu ve diyet hesaplarının takibini. Hem biraz paraya döndü o hep reklam hep reklam. Keşfete düşüyor orda gördüm herkes aynı yorumu yapmış. Parayı bulan adamların karısını boşadığı gibi zayıflayan kadın da kocasını boşuyor
Nasıl gidiyor diyet gelmeye başladı mı iltifatlar?

Bende bıktım gerçekten hem çok şımardı yaa bu kadar olmaz yakın arkadaşlarmdan takip edenler vardı onlarda bıktı çıktı ben halen du rı yorum eşimde aynısını dedi ya erkek para bulunca kadın özgüveni tavan yapınca değiştiriryor dedi :) gelmeye başladı iltifatlar 90 ı yarıladm heralde 96 falam cıkıyorum 3 4 güne gitcem diyetisyene inşallah :) eşimde aşkım eriyorsun diyor mutlu oluyor

Helal olsun sana şimdi elindeki kıyafetlerde üstüne oturanlar daha güzel duruyordur. Darısı başıma hazirandan sonra...

Helal olsun sana şimdi elindeki kıyafetlerde üstüne oturanlar daha güzel duruyordur. Darısı başıma hazirandan sonra...
Ayy canım inşallah bence sen bu kez daha rahat vereceksin kilo verirken cocuk stresi de ayrı oluyor şuan kilo veriyorum ama bi yanım halen stres 3 bucuk yllk evlym ne zayıfladm ne cocuk yaptm senın ıyı oldu artık rahatça stressizce verirsin emzirme donemınde ne kilolar verıyor kadınlar bende artık cocuk istiyorum yani kendim rahatım bu konuda da cevre baskısına tahammülüm yok ya beni inanılmaz geriyor insanların herşeye karışma cesaretine hayranım herkes her konuda gereksiz fikir sahibi her konuda bilgili en cahil benim çevre bi tarafa annem kayınvalidem de cok baskı yapıyor yoruldum artık o yüzden bir an önce zayıflayıp düşünüyorum Allahımda nasip ederse inşallah hayırlı sağlıklı.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 7 yıldır evliyim bide yaşım 33 baskıyı konuşulanları tahmin edebiliyosundur. Herkesin kendi hayatı kendi kararı olması gerektiğini idrak edemiyorlar. Belki kilo vermeseydim bu kadar çabuk hamile kalamayabilirdim bilmiyorum. Hazır hızını almışken vücudun daha bi rahatlasın zaten yaşın genç siz karı koca karar verince sonrası Allaha kalmış hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelir inşallah.
Çocuk düşünmeden 3 ay önce folik asit içmeye başlamayı unutma. Zaten sağlıkçısın sen gerçi...

Çok çok iyi anlıyorum canım senide. Hayır Allahım nasip etti bir tane olsa bu kez hemen ikinciyi yp geciktirme olmaz falan dicekler bazen çok uzaklarda insanlardan uzak yaşamak istiyorum her konuda bir laf söz herşeyde inan ki bak yaşam tarzıma evime tarzıma cocuk düşünmeme aldığım kıyafete kadar karışıyorlar bencede kilo vermenle etkisi olmus olabilir bide kiloluyum ya herkes olmuyorda o yüzden zayıflıyorm sanıyormus neler neler işte canım bende kaçıyorum genelde insanlardan.. Düşünceleri umrumda değil inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına cok heyecanlı oda falan düşünüyor musun başladın mı yavaştan alışveriş e :)

Alışverişe başladım biraz kıyafet falan aldım dün trendyoldan bi çocuk nevresimi aldım. Odayı en son yapıcam çünkü şuan çocuk odasında kitaplığım koşubandım var onları napıcam diye düşünüyorum koşubandını vermeye kıyamıyorum ama bakalım. Bebek arabası araştırıyorum çok detay varmış onda yok çift yönlü kullanılsın yok yatsın hem hafif olsun.
Herkes benimde tedaviyle hamile kaldığımı düşünüyor gerçekten öyle olsa konuştukları beni ne kadar üzerdi düşünmüyorlar.

Ayy benım cocuk odamda aynı durumda ütü masası kitaplık kosu bandı eliptik napacam bende bilmiyorum letgoya koy satarsın elden çıkar ben kosı bandını vercem o şekilde işte eliptik hep kalsın istiyorum benim hayatımın bir kenarinda hep diyet spor olacak evde de cocuk olunca dışarda yapmam zor olur en azından o zaman 30 dk yaparım evde haftada birkaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…