- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.621
AminnnSağolun kızlar. Hayırlısı sağlıklı olsunda. Darısı ayşemle selcan nın başına.
Kendine günlük açtı bu sefer başaracak o da.Kızlar burhan vardı o ne yaptı acaba onıda mmerak ettim
Canım ya çok sevindimKızlar günaydınnn :) dün diyetisyen e gittim 97.6 olmuşum diyetisyenimde nasıl ilgilendi görseniz süper gidiyorsunuz falanlar nasıl mutlu oldu kendilerini başarılı görüyorlar tabi onlarda ben zayıflattım egosu :).ilk kez bole bi diyetisyen denk geldi özelde olsa beklediğim ilgiyi bulamazdım hiç.
Canımm benım cok tesekkur ederim sevıneceğiniizi bildiğim için hemen sizinle paylaşmak istedim akşam arkaşımızn bebeğine gittik görmeye kızlar baya zayıflamıssın dediler fark ettiler insanın morali baya etkileniyor sanki bu kez olacağından eminim varya çok istiyorum çünkü yaza kadar kızlar hedefimde olmak için elimden gelen herşeyi yapacağımCanım ya çok sevindimya onlarda verdikleri işe yarayınca sen yapınca daha gaza gelip ilgileniyorlar, kilo vermemiş ya da alıp gelmiş olunca ben buna ne yapsam yine uymayacak ne kafamı yorayım diyor. İşte insanın kendini hazır hissetmesi psikolojisi ne kadar önemli bu sefer hazırım dedin bak nasıl güzel gidiyosun. Valla kendim vermiş kadar sevindim. Harikasın.
Ay hadi inşallah darısı yazdan sonra başıma :)Canımm benım cok tesekkur ederim sevıneceğiniizi bildiğim için hemen sizinle paylaşmak istedim akşam arkaşımızn bebeğine gittik görmeye kızlar baya zayıflamıssın dediler fark ettiler insanın morali baya etkileniyor sanki bu kez olacağından eminim varya çok istiyorum çünkü yaza kadar kızlar hedefimde olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım
Canım işte 103 İdim şuan 81 im sen kaçta bırakmıştın topigi ben kaç kg dim hiç hatırlamıyorumIsılcm sen kilo verdinmi
Superrrr 10 kilo gitti bile desene harikasınKızlar günaydınnn :) dün diyetisyen e gittim 97.6 olmuşum diyetisyenimde nasıl ilgilendi görseniz süper gidiyorsunuz falanlar nasıl mutlu oldu kendilerini başarılı görüyorlar tabi onlarda ben zayıflattım egosu :).ilk kez bole bi diyetisyen denk geldi özelde olsa beklediğim ilgiyi bulamazdım hiç.
İyi yıllar kızlar bu yıl tüm dileklerimiz gerçek olsun yüm hedeflerimize ulaşalım..Mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl dilerim hepinizi öpüyorum güzeller
Amin canım inşallah bebek haberlerinizi de buradan alırız, bu arada ikramlara hayır dediğin içinde bravo ben yaş pasta yedim uzun zamandır yememistim baya abarttim neyse artık önümuze bakalım bende 10 kilo vermek istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallahNice güzel senelere kızlar.ISILDURU burayı heralde bi 102 ile falan bıraktm dün nöbetm vardı kızlar pastalar börekler getirmiş tadına bile bakmadm artık yeme içme umrumda değil bıktım artık :) inşallah kilolarımızdan kurtulduğumz hayırlı sağlıklı hamilelik haberi aldığımız bir yıl olur inşallah Allahım hayırlıca nasip etsin..
Kızlar burhan vardbı o ne yaptı acaba onıda mmerak ettim
Hosgeldin canım senin adina cok sevindimKızlar burhan vardı o ne yaptı acaba onıda mmerak ettim
Yoktun uzun zamandır merak ediyordum seni. İyi olduğuna çok sevindim. Kilo alınır verilir boşver önemli olan sağlık. Yeni yılda yep yeni bir başlangıç yaparsın. Tüm güzellikler bu yıl seninle olsun tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah.Merhaba Kızlar,
Ben uzun süredir giriş yapamadım. Bıraktığım noktadan kilo olarakta geriye gittim.
Bu sabah tartıldığımda 86,7 kilo çıktım
Yeniden başladım. Umarım bu sene kilolardan sağlıkla kurtuluruz.
Herkese sağlık , mutlu bir yıl diliyorum
Yoktun uzun zamandır merak ediyordum seni. İyi olduğuna çok sevindim. Kilo alınır verilir boşver önemli olan sağlık. Yeni yılda yep yeni bir başlangıç yaparsın. Tüm güzellikler bu yıl seninle olsun tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?