Evliliğim için 35 kilo

Kızlar günaydınnn :) dün diyetisyen e gittim 97.6 olmuşum diyetisyenimde nasıl ilgilendi görseniz süper gidiyorsunuz falanlar nasıl mutlu oldu kendilerini başarılı görüyorlar tabi onlarda ben zayıflattım egosu :).ilk kez bole bi diyetisyen denk geldi özelde olsa beklediğim ilgiyi bulamazdım hiç.

Son düzenleme:
Canım ya çok sevindimya onlarda verdikleri işe yarayınca sen yapınca daha gaza gelip ilgileniyorlar, kilo vermemiş ya da alıp gelmiş olunca ben buna ne yapsam yine uymayacak ne kafamı yorayım diyor. İşte insanın kendini hazır hissetmesi psikolojisi ne kadar önemli bu sefer hazırım dedin bak nasıl güzel gidiyosun. Valla kendim vermiş kadar sevindim. Harikasın.

Canımm benım cok tesekkur ederim sevıneceğiniizi bildiğim için hemen sizinle paylaşmak istedim akşam arkaşımızn bebeğine gittik görmeye kızlar baya zayıflamıssın dediler fark ettiler insanın morali baya etkileniyor sanki bu kez olacağından eminim varya çok istiyorum çünkü yaza kadar kızlar hedefimde olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım

Ay hadi inşallah darısı yazdan sonra başıma :)

Superrrr 10 kilo gitti bile desene harikasın

Nice güzel senelere kızlar. ISILDURU burayı heralde bi 102 ile falan bıraktm dün nöbetm vardı kızlar pastalar börekler getirmiş tadına bile bakmadm artık yeme içme umrumda değil bıktım artık :) inşallah kilolarımızdan kurtulduğumz hayırlı sağlıklı hamilelik haberi aldığımız bir yıl olur inşallah Allahım hayırlıca nasip etsin..

Amin canım inşallah bebek haberlerinizi de buradan alırız, bu arada ikramlara hayır dediğin içinde bravo ben yaş pasta yedim uzun zamandır yememistim baya abarttim neyse artık önümuze bakalım bende 10 kilo vermek istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Yoktun uzun zamandır merak ediyordum seni. İyi olduğuna çok sevindim. Kilo alınır verilir boşver önemli olan sağlık. Yeni yılda yep yeni bir başlangıç yaparsın. Tüm güzellikler bu yıl seninle olsun tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah.

İyi dilkelerin için teşekkürler

Senin adına çok mutlu oldum. Bebiş geliyor
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…