• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ooooo sen çok bile durmusun tam isabetli zamanda rabbim nasip etmis ins saglikla 9 ay gününu doldurup alirsin bebisini kuzumm ya darisi bana Miyav_su Miyav_su ya miyav su sen kac yillik evlisin..
Saglikli beslen kedikedi84 kedikedi84 kg yu sakin takma sen sağlıklı beslenmeye bizde kg vermeye caba gosteririz devamm dimi kizlarr
Canım bende önümüzdeki ay 7 yıl olacak

Günaydın kızlar miyavsu canım siz anladığım kadarıyla şimdiye kadar bebek sahibi olmayı dusunmediniz şimdide teşhise şaşırdıniz ailen bak erteledin gördünmu ne oldu diycek diye cekiniyorsun ama korkma aile dusunsede demez öyle şuan önemli olan sensin destek olacaklarına ben inanıyorum paylaş annenle ablanla, ablanin bebeğini doya doya sev bak benim kız kardeşim o kadar doydu ki benim cocuklara, kız çok zormuş çocuk bakıp büyütmek ben yapmıyorum kalsın diyor

Günaydın kızlar miyavsu canım siz anladığım kadarıyla şimdiye kadar bebek sahibi olmayı dusunmediniz şimdide teşhise şaşırdıniz ailen bak erteledin gördünmu ne oldu diycek diye cekiniyorsun ama korkma aile dusunsede demez öyle şuan önemli olan sensin destek olacaklarına ben inanıyorum paylaş annenle ablanla, ablanin bebeğini doya doya sev bak benim kız kardeşim o kadar doydu ki benim cocuklara, kız çok zormuş çocuk bakıp büyütmek ben yapmıyorum kalsın diyor
Günaydın canım aynen öyle oldu şimdilik söylemeyi düşünmüyorum bakalım zaman ne gösterecek canım

Canim benim hic umutsuz olma rabbimin hazinesinde bol ,sen bol bol dua et rabbime yonel bak icin rahatlar
Sana tavsiyem annenle ablanla paylas durumu saklamakla kendine eziyet etmis olursun onların destegine ihtiyacin var canim ablanın bebisini all kokla hic kendini kasma agla icine attikca hastalik uzerine hastalik cikar rahat ol bu rabbimden geliyor bizim elimizde degil ağlayarak neden böyle yada soyle deme seytandandir summe hasa isyana surukler boyle dusunceler evladi verende allah vermeyende allah bizim goremedigimiz bir ser yada hayir vardir herseyin oluruna birak..
ben onceleri biraz umudum yoktu hani birsey demiyordum ama icimde olmucak hissi gibi buruktu ama burda forumlarda okuyordum neler neler ya bir yumurtada rabbim evlat veriyor miyav_su sen sigara kullanmadin seni hep takip ettigimde sağlıklı beslenensin birde kaldiki senin benim gibi endometriozis hastaligin yok cok sukur benimki yumurta etraftaki sivi zar spermi yakiyor dunyada 4kiseden biriymisim kaldiki benim sansim belki %25-30 dur ama dr olabilirde diyor dicegim senin böyle bir riksli hastalij yok tutma şansı cok ben inanıyorum birinde olmazsa ikincisinde kesinlikle rabbim nasip eder...
Canım sanki benim doktor hemşeriye diyordu endometriozis benim de aynı yoksa doktor açıklama yapmadı zaten ben konuşamadım konuşmaya başlayınca ağladım çünkü

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim alkolü de en son otelde çalışırken içtim 2007 yılında asitli gıdalara karşı alerjim var sadece maden suyu içiyorum soda bile içmem dünden bu yana çayı ve Türk kahvesinide bıraktım zorla yumurta yiyorum en zor yediğim gıda yumurta bakalım canım önümüzdeki günler ne gösterecek ben elimden gelini yaparım

İnsan önce inanamıyor iki hamilelikte de şaşkındim kaç kez test yaptım kan testi yaptırdım iki üç günde bir değeri yükseliyor mu diye takip ettim kese olması gereken yerdemi kalp atışı duyuldumu derken geldi geçti her ay kan vermeler de cabası sürekli takip çok güzel heyecanlar tadını çıkar Allah isteyen herkese tez zamanda nasip kısmet etsin inşallah aminnn
Sağol canım dün aile hekimine gittim dedim tekrar test yaptırayım iki katına çıktı mı diye. Mahsus pazartesiye bıraktım doktor işini kese vs. Varsa oluşsun. Dün diyetisyen güzel liste verdi bakalım.

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Diyetisyene 9 ay gidicek misin? Diyetisyenin yazdıklarını paylaşır mısın bizimle de?
Gitmeyi düşünüyorum benim için en sağlıklısı o olacak. Tabii listem aşağıda
image.jpeg

Canım sanki benim doktor hemşeriye diyordu endometriozis benim de aynı yoksa doktor açıklama yapmadı zaten ben konuşamadım konuşmaya başlayınca ağladım çünkü
Canim endometriozis hastaligin cesiti var benimki labaroskobi amelitala yumurtalitan parça alindi patoloji sonucunda hastalik ortaya cikti

Benimkisi hangisi acaba çok merak ettim
Simdi bunlari takma sen en normali cikolata kistidir buda endometriozis olmus oluyor die biliyorum. .
Suan nasil gidiyor basladinmi ignelere bak bu anlar bile en güzel heyacanli anlar dusunsene bu ilaclarla yumosun buyucek islem sonucu dollenecek transferin olacak ve bi 10 gun sonra hamis olup olmadigini ogreniyorsun ve güzel haberini alacagiz biz burdan ben bile sabirsizlaniyorum hep engel ciktikca engel çıkıyor olsun seninle ben burda o heyacani tadarimm :))

Back