Evliliğim için 35 kilo

Canım bende önümüzdeki ay 7 yıl olacak

Günaydın kızlar miyavsu canım siz anladığım kadarıyla şimdiye kadar bebek sahibi olmayı dusunmediniz şimdide teşhise şaşırdıniz ailen bak erteledin gördünmu ne oldu diycek diye cekiniyorsun ama korkma aile dusunsede demez öyle şuan önemli olan sensin destek olacaklarına ben inanıyorum paylaş annenle ablanla, ablanin bebeğini doya doya sev bak benim kız kardeşim o kadar doydu ki benim cocuklara, kız çok zormuş çocuk bakıp büyütmek ben yapmıyorum kalsın diyor

Günaydın canım aynen öyle oldu şimdilik söylemeyi düşünmüyorum bakalım zaman ne gösterecek canım

Canım sanki benim doktor hemşeriye diyordu endometriozis benim de aynı yoksa doktor açıklama yapmadı zaten ben konuşamadım konuşmaya başlayınca ağladım çünkü

BitmeyenUmidim ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim alkolü de en son otelde çalışırken içtim 2007 yılında asitli gıdalara karşı alerjim var sadece maden suyu içiyorum soda bile içmem dünden bu yana çayı ve Türk kahvesinide bıraktım zorla yumurta yiyorum en zor yediğim gıda yumurta bakalım canım önümüzdeki günler ne gösterecek ben elimden gelini yaparım

Sağol canım dün aile hekimine gittim dedim tekrar test yaptırayım iki katına çıktı mı diye. Mahsus pazartesiye bıraktım doktor işini kese vs. Varsa oluşsun. Dün diyetisyen güzel liste verdi bakalım.

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Diyetisyene 9 ay gidicek misin? Diyetisyenin yazdıklarını paylaşır mısın bizimle de?
Gitmeyi düşünüyorum benim için en sağlıklısı o olacak. Tabii listem aşağıda

Canım sanki benim doktor hemşeriye diyordu endometriozis benim de aynı yoksa doktor açıklama yapmadı zaten ben konuşamadım konuşmaya başlayınca ağladım çünkü
Canim endometriozis hastaligin cesiti var benimki labaroskobi amelitala yumurtalitan parça alindi patoloji sonucunda hastalik ortaya cikti

Benimkisi hangisi acaba çok merak ettim
Simdi bunlari takma sen en normali cikolata kistidir buda endometriozis olmus oluyor die biliyorum. .
Suan nasil gidiyor basladinmi ignelere bak bu anlar bile en güzel heyacanli anlar dusunsene bu ilaclarla yumosun buyucek islem sonucu dollenecek transferin olacak ve bi 10 gun sonra hamis olup olmadigini ogreniyorsun ve güzel haberini alacagiz biz burdan ben bile sabirsizlaniyorum hep engel ciktikca engel çıkıyor olsun seninle ben burda o heyacani tadarimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…