Evliliğim için 35 kilo

Sağol canım valla sağlıkla sonuna kadar giderim inşallah. Şu an diyetisyene geldim inşallah 3 ay olana kadar bi 79 a düşersem çok rahat ederim. Şimdi zaten mecburen şekerdi hamurdu kolaydı kesicem.

Canım benim ne güzel inşallah dış gebelik değildir

Sağol canım valla sağlıkla sonuna kadar giderim inşallah. Şu an diyetisyene geldim inşallah 3 ay olana kadar bi 79 a düşersem çok rahat ederim. Şimdi zaten mecburen şekerdi hamurdu kolaydı kesicem.
Bencede canım sigara içiyorsan hemen bırak olur mu doktora gidince bizlerede yaz bekliyoruz ona göre minnoşu

İns canım inş bak gör bizimde olacak pes etmek yok mutluluktan gözümden yaşlar geldi kedikedi84 çok mutlu oldum cokkkk
Ben çok umutsuzum dedim ya doktor hiç olumlu konuşmadı 4 yumurta var dedi şimdi buradan araştırıyorumda olumlu değil birde şansım %35 bilmiyorum çok karışık herşey ablamda Doğum yaptı yarın hastaneden çıkıyorlar bugün oraya gideceğim kimse bilmiyor sorunları istemiyoruz sanıyorlar bebeği kucağıma alınca diyecekler hadi diye malum umarım ağlamamak için kendimi tutarım hiçkimseye anlatmayınca çok zormuş

Can'ım başını eğme kendinde hata arama anlatmamak gerçekten çok zor. Bak benim ablamın eşinde sıkıntı var ve tedavi olmuyor annem biliyor ve bi gün bile benimle konuşurken ona laf etmedi. Sen bence ya annenle ya ablanla paylaş paylaşmamak içine atmak gerçekten çok zor ya da yakın bi arkadaşınla hangisi daha anlayışlı daha sır tutarsa anlat bence. İstediğin kadar bana anlat, özelden yaz. Ben kaçırmış olabilirim başka bir doktora daha göründün mü? Bi süre bu doktorun tedavisini uyguladıktan sonra bence başka bi doktorla daha görüş. İlk evlenmeden gittiğim doktor bana polikistiksin dedi başka bi doktor değilsin dedi.

kedikedi84 canım benim hiç stres yapma emin ol kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyorlar zaten sende dikkat ediyorsun diyetisyene devam edersin sağlıklı beslenirsin
Bugün gittim diyetisyene liste hazırladı onu uygulamaya başladım. Şu 2 ayda 79 a düşsem çok iyi olur. Spor yapamıycam bi süre havuz mikrop olabilir diye yasak yürüyüş hafif sadece.

Hayirli ugurlu olsun insallah kolay bir hamilelik gecirir saglikla kucagina alirsin. Hamile kalmana niye sasirdin bu arada ben gecmis konulari bilmiyorum da. Yastan ya da kilodan dolayi mi? Allah isteyen herkese bebis versin insallah.

Ailem diyecek biz sana demiştik maalesef en yakın arkadaşımın çenesi düşük evimi sattığımı bile kimse bilmiyor burada başka düzgün doktor yok canım keşke olsa zaten Buda olmazsa İstanbul orada olmazsa Kıbrıs diyorum eşim asla üzülme diyor buluruz çaresini diyor oda test verecek bakalım onun sonuçları nasıl

Hayirli ugurlu olsun insallah kolay bir hamilelik gecirir saglikla kucagina alirsin. Hamile kalmana niye sasirdin bu arada ben gecmis konulari bilmiyorum da. Yastan ya da kilodan dolayi mi? Allah isteyen herkese bebis versin insallah.
Sağol canım inşallah.Hem yaş hem kilodan dolayı en az bi kaç ay denemeden sonra hamile kalırım diye düşünüyodum. İlk denememizde hamile kalmayı beklemiyordum. Hatta bebek fikrinden vazgeçip önümüzdeki iki ay daha korunmaya karar vermiştik.

Haklısın o zaman söylememekte. Allah dermansız dert vermesin daha çok başındasınız. O kadar çok yöntem var ki. Bence hemen sonuca varacaksın.

Ooo harika bir haber canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim hamiş oldun demek :))

İnsan önce inanamıyor iki hamilelikte de şaşkındim kaç kez test yaptım kan testi yaptırdım iki üç günde bir değeri yükseliyor mu diye takip ettim kese olması gereken yerdemi kalp atışı duyuldumu derken geldi geçti her ay kan vermeler de cabası sürekli takip çok güzel heyecanlar tadını çıkar Allah isteyen herkese tez zamanda nasip kısmet etsin inşallah aminnn

Ooooo sen çok bile durmusun tam isabetli zamanda rabbim nasip etmis ins saglikla 9 ay gününu doldurup alirsin bebisini kuzumm ya darisi bana Miyav_su ya miyav su sen kac yillik evlisin..
Saglikli beslen kedikedi84 kg yu sakin takma sen sağlıklı beslenmeye bizde kg vermeye caba gosteririz devamm dimi kizlarr

Canim benim hic umutsuz olma rabbimin hazinesinde bol ,sen bol bol dua et rabbime yonel bak icin rahatlar
Sana tavsiyem annenle ablanla paylas durumu saklamakla kendine eziyet etmis olursun onların destegine ihtiyacin var canim ablanın bebisini all kokla hic kendini kasma agla icine attikca hastalik uzerine hastalik cikar rahat ol bu rabbimden geliyor bizim elimizde degil ağlayarak neden böyle yada soyle deme seytandandir summe hasa isyana surukler boyle dusunceler evladi verende allah vermeyende allah bizim goremedigimiz bir ser yada hayir vardir herseyin oluruna birak..
ben onceleri biraz umudum yoktu hani birsey demiyordum ama icimde olmucak hissi gibi buruktu ama burda forumlarda okuyordum neler neler ya bir yumurtada rabbim evlat veriyor miyav_su sen sigara kullanmadin seni hep takip ettigimde sağlıklı beslenensin birde kaldiki senin benim gibi endometriozis hastaligin yok cok sukur benimki yumurta etraftaki sivi zar spermi yakiyor dunyada 4kiseden biriymisim kaldiki benim sansim belki %25-30 dur ama dr olabilirde diyor dicegim senin böyle bir riksli hastalij yok tutma şansı cok ben inanıyorum birinde olmazsa ikincisinde kesinlikle rabbim nasip eder...

Suan yuzumde gulumseme ifadesi oldu her tüp bebek tedavisinden sonra negatifi ogrendigimde bende senin gibi boynumu egdim herkes bana bakiyor sen kisirsin sen şu sun busun der gibi bakiyorlar gibi geliyordu hep toplumdan kactim aman soru sormasinlar ne dicegim diye kafam allak bullak di sanki suc islemis gibiydim yerdemiyim goktemiyim hic bilememistim simdi alistim tecrube oldu uyandim hersey allahtan geliyor kelimesini dilime yer ettim çünkü ben sen istermiydik bebis sahibi olmamak ama elhamdulillah inancimiz tam rabbim bizede verecek ya dünyada ya oteki dünyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…