- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.421
Sağol canım valla sağlıkla sonuna kadar giderim inşallah. Şu an diyetisyene geldim inşallah 3 ay olana kadar bi 79 a düşersem çok rahat ederim. Şimdi zaten mecburen şekerdi hamurdu kolaydı kesicem.ay çok sevindim kedicim. Rabbim çok bekletmedi arattırmadı. sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi. ben de ilk 1 nisan da test yaptım öğrendim. wc de aptallıktan napaccağımı şaşırdım kelalaka bir arkadaşım vardı ona söylemiştim ilkay çok tatlı telaş bunlar.
Canım benim ne güzel inşallah dış gebelik değildir7 yıldır evliyim. Aslında günüm geçmedi jilliana başlıycam hoplayıp zıplıycam aklımda soru işareti kalmasın diye pazartesi erken hamilelik testi almıştım. Dedim ya kendimi bi garip hissediyodum, koydum kenara dedim yarın bi bakarım ona göre başlarım. Salı sabahı eşim işe gitti kalktım yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi yaptırmaya gittim 39 çıktı. Akşam eşime daha ayakkabılarını çıkarmadan söyledim valla bütün gün zor tuttum zaten kendimi sadece bi arkadaşıma söyledim ne yapmam lazım diye, nasıl ya diye kaldı gerçekten mi diye soraraken ben zaten ağlamaya başladım o zaman inandı. Hem sevindi hem o da panik oldu.Daha aileden kimseye söylemedik bu sabah sağlık ocağında yine kan verdim bakıyım iki katına çıkması gerekiyormuş, pazartesi doktora gidicem. Kimyasal ya da dış gebelik falan değilse ona göre söylerim annemlere.
Bencede canım sigara içiyorsan hemen bırak olur mu doktora gidince bizlerede yaz bekliyoruz ona göre minnoşuSağol canım valla sağlıkla sonuna kadar giderim inşallah. Şu an diyetisyene geldim inşallah 3 ay olana kadar bi 79 a düşersem çok rahat ederim. Şimdi zaten mecburen şekerdi hamurdu kolaydı kesicem.
Ben çok umutsuzum dedim ya doktor hiç olumlu konuşmadı 4 yumurta var dedi şimdi buradan araştırıyorumda olumlu değil birde şansım %35 bilmiyorum çok karışık herşey ablamda Doğum yaptı yarın hastaneden çıkıyorlar bugün oraya gideceğim kimse bilmiyor sorunları istemiyoruz sanıyorlar bebeği kucağıma alınca diyecekler hadi diye malum umarım ağlamamak için kendimi tutarım hiçkimseye anlatmayınca çok zormuşİns canım inş bak gör bizimde olacak pes etmek yokmutluluktan gözümden yaşlar geldi kedikedi84 çok mutlu oldum cokkkk
Can'ım başını eğme kendinde hata arama anlatmamak gerçekten çok zor. Bak benim ablamın eşinde sıkıntı var ve tedavi olmuyor annem biliyor ve bi gün bile benimle konuşurken ona laf etmedi. Sen bence ya annenle ya ablanla paylaş paylaşmamak içine atmak gerçekten çok zor ya da yakın bi arkadaşınla hangisi daha anlayışlı daha sır tutarsa anlat bence. İstediğin kadar bana anlat, özelden yaz. Ben kaçırmış olabilirim başka bir doktora daha göründün mü? Bi süre bu doktorun tedavisini uyguladıktan sonra bence başka bi doktorla daha görüş. İlk evlenmeden gittiğim doktor bana polikistiksin dedi başka bi doktor değilsin dedi.O gün hastaneden çıkarken farkında değildim kafam hep eğmişim eşim çok kızdı niye böyle kafanı eğiyorsun sen kötü birşey mi yaptın diye şuan bile ağlıyorum burada ağlayayım da hastanede iyi olmam lazımBitmeyenUmidim
Bugün gittim diyetisyene liste hazırladı onu uygulamaya başladım. Şu 2 ayda 79 a düşsem çok iyi olur. Spor yapamıycam bi süre havuz mikrop olabilir diye yasak yürüyüş hafif sadece.kedikedi84 canım benim hiç stres yapma emin ol kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyorlar zaten sende dikkat ediyorsun diyetisyene devam edersin sağlıklı beslenirsin
Ya kızlar ben hamileyim. Dün sabah öğrendim dedim ya bu ay bi iki denedik, midem bulanıyo kasıklarım ağrıyodu ben psikolojik diye düşünüyodum, hiç beklemiyodum yinede içim rahat etsin havuza rahat gideyim diye test yaptım şok oldum ağlamaya başladım. Kan testi yaptırdım orda da çıktı. Ben kendimi hep 20 sinde sanan bi insan olarak zaten eşimle konuşmuştum iki ay daha bekliycektik sonra e bi 3 ay falan da olmasa diye hesap yapıyodum. Akşam eşime söyledim o da şok oldu. Pazartesi dr a gidicem bakalım. Artık hakkımızda hayırlısı. Allah inşallah en kısa zamanda isteyen arkadaşlara da nasib etsin. Şu an o aptallığı üstümden atmaya çalışıyorum daha sadece bi arkadaşım ve eşim biliyor. Henüz kimseye söylemedim kabullenmeye çalışıyorum.
Ailem diyecek biz sana demiştik maalesef en yakın arkadaşımın çenesi düşük evimi sattığımı bile kimse bilmiyor burada başka düzgün doktor yok canım keşke olsa zaten Buda olmazsa İstanbul orada olmazsa Kıbrıs diyorum eşim asla üzülme diyor buluruz çaresini diyor oda test verecek bakalım onun sonuçları nasılCan'ım başını eğme kendinde hata arama anlatmamak gerçekten çok zor. Bak benim ablamın eşinde sıkıntı var ve tedavi olmuyor annem biliyor ve bi gün bile benimle konuşurken ona laf etmedi. Sen bence ya annenle ya ablanla paylaş paylaşmamak içine atmak gerçekten çok zor ya da yakın bi arkadaşınla hangisi daha anlayışlı daha sır tutarsa anlat bence. İstediğin kadar bana anlat, özelden yaz. Ben kaçırmış olabilirim başka bir doktora daha göründün mü? Bi süre bu doktorun tedavisini uyguladıktan sonra bence başka bi doktorla daha görüş. İlk evlenmeden gittiğim doktor bana polikistiksin dedi başka bi doktor değilsin dedi.
İnşallah canım benim yaMiyav_su bazi seyler insan tam umidi kestigi anda gerceklesebiliyor, insallah senin de oyle olur.
Sağol canım inşallah.Hem yaş hem kilodan dolayı en az bi kaç ay denemeden sonra hamile kalırım diye düşünüyodum. İlk denememizde hamile kalmayı beklemiyordum. Hatta bebek fikrinden vazgeçip önümüzdeki iki ay daha korunmaya karar vermiştik.Hayirli ugurlu olsun insallah kolay bir hamilelik gecirir saglikla kucagina alirsin. Hamile kalmana niye sasirdin bu arada ben gecmis konulari bilmiyorum da. Yastan ya da kilodan dolayi mi? Allah isteyen herkese bebis versin insallah.
Haklısın o zaman söylememekte. Allah dermansız dert vermesin daha çok başındasınız. O kadar çok yöntem var ki. Bence hemen sonuca varacaksın.Ailem diyecek biz sana demiştik maalesef en yakın arkadaşımın çenesi düşük evimi sattığımı bile kimse bilmiyor burada başka düzgün doktor yok canım keşke olsa zaten Buda olmazsa İstanbul orada olmazsa Kıbrıs diyorum eşim asla üzülme diyor buluruz çaresini diyor oda test verecek bakalım onun sonuçları nasıl
Amin canım inşallahHaklısın o zaman söylememekte. Allah dermansız dert vermesin daha çok başındasınız. O kadar çok yöntem var ki. Bence hemen sonuca varacaksın.
Ooo harika bir haber canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim hamiş oldun demek :))Ya kızlar ben hamileyim. Dün sabah öğrendim dedim ya bu ay bi iki denedik, midem bulanıyo kasıklarım ağrıyodu ben psikolojik diye düşünüyodum, hiç beklemiyodum yinede içim rahat etsin havuza rahat gideyim diye test yaptım şok oldum ağlamaya başladım. Kan testi yaptırdım orda da çıktı. Ben kendimi hep 20 sinde sanan bi insan olarak zaten eşimle konuşmuştum iki ay daha bekliycektik sonra e bi 3 ay falan da olmasa diye hesap yapıyodum. Akşam eşime söyledim o da şok oldu. Pazartesi dr a gidicem bakalım. Artık hakkımızda hayırlısı. Allah inşallah en kısa zamanda isteyen arkadaşlara da nasib etsin. Şu an o aptallığı üstümden atmaya çalışıyorum daha sadece bi arkadaşım ve eşim biliyor. Henüz kimseye söylemedim kabullenmeye çalışıyorum.
Ooooo sen çok bile durmusun tam isabetli zamanda rabbim nasip etmis ins saglikla 9 ay gününu doldurup alirsin bebisini kuzumm ya darisi bana7 yıldır evliyim. Aslında günüm geçmedi jilliana başlıycam hoplayıp zıplıycam aklımda soru işareti kalmasın diye pazartesi erken hamilelik testi almıştım. Dedim ya kendimi bi garip hissediyodum, koydum kenara dedim yarın bi bakarım ona göre başlarım. Salı sabahı eşim işe gitti kalktım yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi yaptırmaya gittim 39 çıktı. Akşam eşime daha ayakkabılarını çıkarmadan söyledim valla bütün gün zor tuttum zaten kendimi sadece bi arkadaşıma söyledim ne yapmam lazım diye, nasıl ya diye kaldı gerçekten mi diye soraraken ben zaten ağlamaya başladım o zaman inandı. Hem sevindi hem o da panik oldu.Daha aileden kimseye söylemedik bu sabah sağlık ocağında yine kan verdim bakıyım iki katına çıkması gerekiyormuş, pazartesi doktora gidicem. Kimyasal ya da dış gebelik falan değilse ona göre söylerim annemlere.
Ben çok umutsuzum dedim ya doktor hiç olumlu konuşmadı 4 yumurta var dedi şimdi buradan araştırıyorumda olumlu değil birde şansım %35 bilmiyorum çok karışık herşey ablamda Doğum yaptı yarın hastaneden çıkıyorlar bugün oraya gideceğim kimse bilmiyor sorunları istemiyoruz sanıyorlar bebeği kucağıma alınca diyecekler hadi diye malum umarım ağlamamak için kendimi tutarım hiçkimseye anlatmayınca çok zormuş
Suan yuzumde gulumseme ifadesi oldu her tüp bebek tedavisinden sonra negatifi ogrendigimde bende senin gibi boynumu egdim herkes bana bakiyor sen kisirsin sen şu sun busun der gibi bakiyorlar gibi geliyordu hep toplumdan kactim aman soru sormasinlar ne dicegim diye kafam allak bullak di sanki suc islemis gibiydim yerdemiyim goktemiyim hic bilememistim simdi alistim tecrube oldu uyandim hersey allahtan geliyor kelimesini dilime yer ettim çünkü ben sen istermiydik bebis sahibi olmamak ama elhamdulillah inancimiz tam rabbim bizede verecek ya dünyada ya oteki dünyada..O gün hastaneden çıkarken farkında değildim kafam hep eğmişim eşim çok kızdı niye böyle kafanı eğiyorsun sen kötü birşey mi yaptın diye şuan bile ağlıyorum burada ağlayayım da hastanede iyi olmam lazımBitmeyenUmidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?