- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.401
Başladıysan gerisi gelir ah o başlamak 1 günü tamamlamak yok mu ne büyük mutluluk. İçebilirsen yeşil çay iç kahve yerine.Bugun diger gunlere oranla oldukca az yedim. 3-4 gun bu sekilde devam edersem gerisi kesin gelir. Ben diyeti surdurmekte degil baslamakta zorlaniyorum cunku. Ya hic bozmuyorum ya da tamamen birakiyorum. Sabah 1 haslanmis yumurta kahve. Ogle 1 paket altinbasak kasar peyniri (kasari biraz abarttim) 1 haslanmis yumurta. Aksam 1 kase yogurt 1 salatalik ve acur. Su hic icemedim. 1.5 litrelik sisemi bitirmeye calisicam. 3 kupa sekersiz kahve ictim bi de. Yilbasina kadar 2 beden inceliriz insallah
Hepbirlikte başaracağız inşallah.Kızlar bizim yapmamız gereken kendimize iyi bakmak moralimizi yüksek tutmak. Tatlı yemiycez yağlı yemiycez. Böylelikle Bebek isteyenler bebeklerine güzel bir fizik isteyenler de güzel fiziklerine ulaşıcak. Çok yol kat ettik tüm hedeflerimizi gerçekleştirecez. Hadi bakalım...
Yesilcay cok midemi bulandiriyoBaşladıysan gerisi gelir ah o başlamak 1 günü tamamlamak yok mu ne büyük mutluluk. İçebilirsen yeşil çay iç kahve yerine.
Tutmaya çalışıyorum kendimi yarın diyetisyene gidicem.Ayy bugun ac karninada tartildim 80kg ciktim yuh yaa bugun kesin başladımkedikedi84 nerdesin hadi napiyosun bugun menumu yazacam ne yediysem
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım. Çok sevindim bu güzel haberinize.Ya kızlar ben hamileyim. Dün sabah öğrendim dedim ya bu ay bi iki denedik, midem bulanıyo kasıklarım ağrıyodu ben psikolojik diye düşünüyodum, hiç beklemiyodum yinede içim rahat etsin havuza rahat gideyim diye test yaptım şok oldum ağlamaya başladım. Kan testi yaptırdım orda da çıktı. Ben kendimi hep 20 sinde sanan bi insan olarak zaten eşimle konuşmuştum iki ay daha bekliycektik sonra e bi 3 ay falan da olmasa diye hesap yapıyodum. Akşam eşime söyledim o da şok oldu. Pazartesi dr a gidicem bakalım. Artık hakkımızda hayırlısı. Allah inşallah en kısa zamanda isteyen arkadaşlara da nasib etsin. Şu an o aptallığı üstümden atmaya çalışıyorum daha sadece bi arkadaşım ve eşim biliyor. Henüz kimseye söylemedim kabullenmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim. Amin...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım. Çok sevindim bu güzel haberinize.
Darısı gönülden çok isteyen herkesin başına inşallah.
Ayyyy gercektenmi cokkk güzel bi haber iyi olmus ne şaşkınlıkla bebisin olcak cok sevin ha iki ay sonra ha iki ay önce rabbim nasip etmis darisi banaYa kızlar ben hamileyim. Dün sabah öğrendim dedim ya bu ay bi iki denedik, midem bulanıyo kasıklarım ağrıyodu ben psikolojik diye düşünüyodum, hiç beklemiyodum yinede içim rahat etsin havuza rahat gideyim diye test yaptım şok oldum ağlamaya başladım. Kan testi yaptırdım orda da çıktı. Ben kendimi hep 20 sinde sanan bi insan olarak zaten eşimle konuşmuştum iki ay daha bekliycektik sonra e bi 3 ay falan da olmasa diye hesap yapıyodum. Akşam eşime söyledim o da şok oldu. Pazartesi dr a gidicem bakalım. Artık hakkımızda hayırlısı. Allah inşallah en kısa zamanda isteyen arkadaşlara da nasib etsin. Şu an o aptallığı üstümden atmaya çalışıyorum daha sadece bi arkadaşım ve eşim biliyor. Henüz kimseye söylemedim kabullenmeye çalışıyorum.
O kadar çok sevindim ve mutlu oldum ki canım darısı bizlerinde başınaYa kızlar ben hamileyim. Dün sabah öğrendim dedim ya bu ay bi iki denedik, midem bulanıyo kasıklarım ağrıyodu ben psikolojik diye düşünüyodum, hiç beklemiyodum yinede içim rahat etsin havuza rahat gideyim diye test yaptım şok oldum ağlamaya başladım. Kan testi yaptırdım orda da çıktı. Ben kendimi hep 20 sinde sanan bi insan olarak zaten eşimle konuşmuştum iki ay daha bekliycektik sonra e bi 3 ay falan da olmasa diye hesap yapıyodum. Akşam eşime söyledim o da şok oldu. Pazartesi dr a gidicem bakalım. Artık hakkımızda hayırlısı. Allah inşallah en kısa zamanda isteyen arkadaşlara da nasib etsin. Şu an o aptallığı üstümden atmaya çalışıyorum daha sadece bi arkadaşım ve eşim biliyor. Henüz kimseye söylemedim kabullenmeye çalışıyorum.
Canım inşallah en kısa Zamanda bizlerinde bebişi olurAyyyy gercektenmi cokkk güzel bi haber iyi olmus ne şaşkınlıkla bebisin olcak cok sevin ha iki ay sonra ha iki ay önce rabbim nasip etmis darisi banaMiyav_su ya ayy hayirli olsun canimm
Ayyyy gercektenmi cokkk güzel bi haber iyi olmus ne şaşkınlıkla bebisin olcak cok sevin ha iki ay sonra ha iki ay önce rabbim nasip etmis darisi banaMiyav_su ya ayy hayirli olsun canimm
Kızlar Allah en kısa zamanda sizlere de nasib etsin. Şu an bile sanki başkasından bahsediyomuşum gibi geliyo. Kul hesap yaparmış kader gülermiş kısmet.O kadar çok sevindim ve mutlu oldum ki canım darısı bizlerinde başınaBitmeyenUmidim unarın en kısa Zamanda bizlerinde bebişi olur çok mutlu oldum sağlıcakla gelsin
Normal canım hesaplamadığınız birşey ama ben çok mutlu oldum senin adına birkaç gün sonra alışırsın ne güzelKızlar Allah en kısa zamanda sizlere de nasib etsin. Şu an bile sanki başkasından bahsediyomuşum gibi geliyo. Kul hesap yaparmış kader gülermiş kısmet.
İns canım inş bak gör bizimde olacak pes etmek yokCanım inşallah en kısa Zamanda bizlerinde bebişi olur
Ya kızlar ben hamileyim. Dün sabah öğrendim dedim ya bu ay bi iki denedik, midem bulanıyo kasıklarım ağrıyodu ben psikolojik diye düşünüyodum, hiç beklemiyodum yinede içim rahat etsin havuza rahat gideyim diye test yaptım şok oldum ağlamaya başladım. Kan testi yaptırdım orda da çıktı. Ben kendimi hep 20 sinde sanan bi insan olarak zaten eşimle konuşmuştum iki ay daha bekliycektik sonra e bi 3 ay falan da olmasa diye hesap yapıyodum. Akşam eşime söyledim o da şok oldu. Pazartesi dr a gidicem bakalım. Artık hakkımızda hayırlısı. Allah inşallah en kısa zamanda isteyen arkadaşlara da nasib etsin. Şu an o aptallığı üstümden atmaya çalışıyorum daha sadece bi arkadaşım ve eşim biliyor. Henüz kimseye söylemedim kabullenmeye çalışıyorum.
7 yıldır evliyim. Aslında günüm geçmedi jilliana başlıycam hoplayıp zıplıycam aklımda soru işareti kalmasın diye pazartesi erken hamilelik testi almıştım. Dedim ya kendimi bi garip hissediyodum, koydum kenara dedim yarın bi bakarım ona göre başlarım. Salı sabahı eşim işe gitti kalktım yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi yaptırmaya gittim 39 çıktı. Akşam eşime daha ayakkabılarını çıkarmadan söyledim valla bütün gün zor tuttum zaten kendimi sadece bi arkadaşıma söyledim ne yapmam lazım diye, nasıl ya diye kaldı gerçekten mi diye soraraken ben zaten ağlamaya başladım o zaman inandı. Hem sevindi hem o da panik oldu.Daha aileden kimseye söylemedik bu sabah sağlık ocağında yine kan verdim bakıyım iki katına çıkması gerekiyormuş, pazartesi doktora gidicem. Kimyasal ya da dış gebelik falan değilse ona göre söylerim annemlere.kedikedi84 kendini toparlada bize anlat esin nasıl tepki verdi birde sen kaç yıllık evlisin ve kaç gün günün geçti yaa anlat işte merak icindeyim...
Canım inanır mısın sizin haberinizi almayı o kadar çok istiyorum ki artık Allahım tez zamanda sağlıkla sıhhatle nasib eder inşallah.İns canım inş bak gör bizimde olacak pes etmek yokmutluluktan gözümden yaşlar geldi kedikedi84 çok mutlu oldum cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?