- 9 Ocak 2012
- 14.984
- 28.842
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.341
Selam kızlar nasılsınız ben daha regli olamadım acayip stresli ve kötüyüm
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canim bi dr gorunseydin iki hafta cok olmuş...İnsan çok geriliyor gerçekten.
umarım bir an önce olur. benimde bu seferki sıkıntım 2 haftadır kanamam durmadı
halsiz kaldım
üstüne birde grip, 3 gün rapor verdi doktor
Bugün nasılsın kuzum taktıkça kafaya gelmiyor maalesef strese sokma kendini diycem de kolay değil.Selam kızlar nasılsınız ben daha regli olamadım acayip stresli ve kötüyüm
Ay var ya çok moral oldu. Allah herkesin gönlüne göre versin.İnşallah sorun çıkmaz.
Çekinceni çok iyi anlıyorum. Eskiden bende senin gibi düşünüyordum.
Bu konuda bir arkadaşım fikrimi değiştirdi. 91 kilo ile hamile kaldı. Diyetisyene gönderdi doktoru. hamilelik boyunca sadece 6 kilo aldı. Diyetisyenin dediklerine harfiyen uydu.
Doğumdan bir hafta sonra 85 kiloydu. Sonrasında da diyetisyeni bırakmadı ve 1 yıl içinde 67 oldu.
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah bir an önce toparlarsın.İnsan çok geriliyor gerçekten.
umarım bir an önce olur. benimde bu seferki sıkıntım 2 haftadır kanamam durmadı
halsiz kaldım
üstüne birde grip, 3 gün rapor verdi doktor
En kısa zamanda tamamen kurtulursun inşallah. Sen bana çok hayat dolu neşeli bi insan gibi geliyorsun. Onun için geçer gider.inş biran önce gelir kırmızılarben de ilaç kullanıyorum atağıım için birgün iyiysem birgün kötüyüm. inş tamamen düzelirim.
Günaydın kızlar
Günaydın güzel hanımlarGünaydın..
Süper ya ödem gider yağ kaybı harika olmuş tebrikler tatilde yağ yakmak büyük başarı.Günaydınlar,
Merhabalarkedikedi84
Bayram tatili ve sonrasında 2 hafta izinli olduğum dönemde 1,2 kg almışım maalesef. Dün diyetisyenimin tartısında 98,4 kg çıktım. Bu süreçte çok yüzdüm, ama diyetime uyamadım. 1 ay öncesine göre 1 kg yağ kaybım olmuş. Regl öncesi olduğu için şu an çok ödemim varmış. 15 gün sonra tekrar kontrole gidip tartılacağım inşallah.
Herkese iyi bir gün diliyorum.
Teşekkür ederim. Sevgiler.Süper ya ödem gider yağ kaybı harika olmuş tebrikler tatilde yağ yakmak büyük başarı.
Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Ya bi ara yaptım bana dokundu çok acayip gaz oldu bıraktım. Teşekkür ederimCanım sarımsak yutmanı tavsiye ederim. Her akşam bir diş sarımsak yut hem sağlığın açısından hem metabolizmanı hızlandırıp zayıflatıyor. Spor da yapmaya devam tabi ki:) iştah da kesiyor ayrıca :)
Ya bi ara yaptım bana dokundu çok acayip gaz oldu bıraktım. Teşekkür ederim
En kısa zamanda tamamen kurtulursun inşallah. Sen bana çok hayat dolu neşeli bi insan gibi geliyorsun. Onun için geçer gider.
Ya kızlar ben hala kendimi toplayamadım çok harala gürele geçti günlerim. Annemlerde badana vardı bizde kaldılar sonra onlara yardım et dün bende temizlik vardı. Bunlar bahane değil ama sabah eşim 1 günlüğüne şehirdışına gitti sabah 4 te kalktık o çıktı evden benim nasıl midem kazınıyor gittim kayınvalidemin verdiği 2 dilim börek 1 de cevizli çöreği bi güzel indirdim mideyesonra yattım uyudum
Ya bi ara yaptım bana dokundu çok acayip gaz oldu bıraktım. Teşekkür ederim
Tamamdır söz yarın diyetisyenimin listesiyle başlıyorum.sarımsak bana da çok gaz yapıyor. çok da severim ama demek ki böyle etkisi var.
artık kaldığımız yerden devam etmeliyiz di mi kedicim. sen sporu seversin. sporla başla en güzeli. yarına da süper bir menü bekliyorum. seni en kısa zamanda 79 larda görmek isterim.
Tamamdır söz yarın diyetisyenimin listesiyle başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?