Evliliğim için 35 kilo

Günaydınlar,
Merhabalar kedikedi84
Bayram tatili ve sonrasında 2 hafta izinli olduğum dönemde 1,2 kg almışım maalesef. Dün diyetisyenimin tartısında 98,4 kg çıktım. Bu süreçte çok yüzdüm, ama diyetime uyamadım. 1 ay öncesine göre 1 kg yağ kaybım olmuş. Regl öncesi olduğu için şu an çok ödemim varmış. 15 gün sonra tekrar kontrole gidip tartılacağım inşallah.
Herkese iyi bir gün diliyorum.

Ay var ya çok moral oldu. Allah herkesin gönlüne göre versin.

İnsan çok geriliyor gerçekten.

umarım bir an önce olur. benimde bu seferki sıkıntım 2 haftadır kanamam durmadı

halsiz kaldım

üstüne birde grip, 3 gün rapor verdi doktor
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah bir an önce toparlarsın.

inş biran önce gelir kırmızılar ben de ilaç kullanıyorum atağıım için birgün iyiysem birgün kötüyüm. inş tamamen düzelirim.
En kısa zamanda tamamen kurtulursun inşallah. Sen bana çok hayat dolu neşeli bi insan gibi geliyorsun. Onun için geçer gider.

Süper ya ödem gider yağ kaybı harika olmuş tebrikler tatilde yağ yakmak büyük başarı.

Ya kızlar ben hala kendimi toplayamadım çok harala gürele geçti günlerim. Annemlerde badana vardı bizde kaldılar sonra onlara yardım et dün bende temizlik vardı. Bunlar bahane değil ama sabah eşim 1 günlüğüne şehirdışına gitti sabah 4 te kalktık o çıktı evden benim nasıl midem kazınıyor gittim kayınvalidemin verdiği 2 dilim börek 1 de cevizli çöreği bi güzel indirdim mideye sonra yattım uyudum

Canım sarımsak yutmanı tavsiye ederim. Her akşam bir diş sarımsak yut hem sağlığın açısından hem metabolizmanı hızlandırıp zayıflatıyor. Spor da yapmaya devam tabi ki:) iştah da kesiyor ayrıca :)

Ya bi ara yaptım bana dokundu çok acayip gaz oldu bıraktım. Teşekkür ederim

Ya bi ara yaptım bana dokundu çok acayip gaz oldu bıraktım. Teşekkür ederim

sarımsak bana da çok gaz yapıyor. çok da severim ama demek ki böyle etkisi var.
artık kaldığımız yerden devam etmeliyiz di mi kedicim. sen sporu seversin. sporla başla en güzeli. yarına da süper bir menü bekliyorum. seni en kısa zamanda 79 larda görmek isterim.

Tamamdır söz yarın diyetisyenimin listesiyle başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…