Evliliğim için 35 kilo

BitmeyenUmidim canım kist için doktor yasmin verdi son hapı salı günü kullandım ve bugün 2. Gün gelmesi gerekmiyor adetimin 2 ay geçti reglimin üstünden adet söktürücü kullansam faydalı olur mu

Ya aslında dr una telefon edip sorsan çoğu cevap veriyor. Doğum kontrol haplarını yeni kullanmaya başladığında da düzensizlik yapabiliyor. Moralini yüksek tutmaya çalış artık bu durum günümüz rahatsızlığı çocuğu tedavi olmadan kolaylıkla olan artık etrafımda o kadar az ki.

Yanlış hatirlamiyorsam yasmin hapinda fazla olanda da kullandim di heral regl gelene kadar ara verniceksin regl klaba kadar bi daha yasmin kullanacaksın dr hemen sor ilac bitti die.. Tup bebek denemesi olacagi icin bu tur haplardan vermediydi bana yada kist denen seymi yoktu yada erken menopoza giriyordum ya ondan mi bilmiyorum...
Soğan kurunu denemedinmi.ben incir kurunde faydasini gördüm inş reglim azalmisti son 5-6 ay kadar bu kurden sonra biraz normallesti şükür. Sen sogan kurunu maydonoz kurunu uygula adet sokturucu kullanma ISILDURU bir ara diyordu moydonoz kurunu uygulayinca erken oldum die
Simdi bu ay allah izin verirse bir carsiya gitsemde testere disli aslan pençesi ni alip kullanacagim.bak canim bu kürler organik yani hormonlarimizi bozmadan duzene sokar ben bilmiyordum tedavide kullandığımız ilaclar yapay mis yani aniden hormonlari yukseltip kaliteli yumurta varmis gibi gösteriyor ve sonuc ya iki gun sonra fosss yumoslar boş oluyor habire vucudumuz sisiyor onun için tedaviye baslamadan bu kurlerle hormonlari yumoslari kalitelendirmeye bakacagiz sonuc vucuda az ilac az hormon girsin kaliteli yumos olsun bide bebiş ..

Miyav_su uuuuuuuuuuu sana cok kizacagim artik kendini toparla herseye pozitif baksan olmazmi kuzumm yaa işi bos versen kendi sağlığını dusunsen bak pozitif dusun bak nasıl regl geliyor bak nasil kaliteli yumoslarin oluyor..
Biliyormusun ben kendime diyorumki hic strese giremem cunku kalan iki üç yumurtalarimi kaybetmek istemiyorum ben mutlu olunca en azindan beynim uyari gönderiyor o tup bebeklerde yasadigim her huzuntu her mutlu ani aklima geliyor bir nebze mutlu oluyorum tmm bebisim olmadi ama yumurtalarima iyi baktığımda kendimi strese sokmadigimda anladim ki dollenebiliyorlar en azindan bunları dusunup motivasyonum artıyor umidimi kaybetmiyorumm..suan sen streslisin cok moral bozuklugun var bazi is yuzunden bazi saglik yuzunden kendine yazik ediyorsun cunku ben bunlarida yasadim geriye donup baktigimda keske bu kadar kendimi yipratmasaydim daha tevekkul etseydim dedim ozaman sansim bin kat fazla olurdu ve olacakta ben inanıyorum sende inan...

selam kızlar. iş dolayısıyla dışarıdaydım, 1 saat önce falan geldim eve, bir türlü uyuyamadım aldığım kiloları kafaya takmaktan. dün sabah tartıldım 67 kg çıktım ramazan bayramından bu yana tam 6.6 kg almışım inanılmaz moralim bozuk. geçen haftadan beri yarın sabah kesin başlıcam diyip bir türlü başlayamadım diyete şu an kendime acayip kızıyorum ve delirmek üzereyim. yardım edin bana

@mlyt nerelerdesin hiç sesin çıkmıyo? GIDI nasılsın?
Burdayım sürünüyor um
Tartiya bildirim yapicam artik inşaallah. ...
Bi yerlerden başlamak adına yeğenim imin kizini okula goturup getircem artık yani yaklaşık bi saat mecburi yürüyüş haftada beş gün
Bişey leri zorlamadan olmicak...

Ayyy şikayet olmasin iki gundur acayip pestilim çıktı yarabbim bir an önce kis gelse de kurtulsam bahceden :)) yarinda aci sos yapcemm kizlar kis hazirligi ne yaptiniz sayin bakem
Ben mi neler yaptim cok sey degil ; menemen, Salça, 3 cesit receller,yesil fasulye,domates kuruttum ilk defa yapip yiyen varsa tarif isterim,toz biber, isot biber buna ilkkez yapiyorum,tursular yaptim,simdilik bunlar çalışmaktan bu kadar yapabildim
Yarinda aci sosdan yapcam ilkkez inş lezzetli olur hep esim yüzünden yapamim samirsakla arasi iyi degil gecen arkadaşım yapmis esime taddordim sevdi izin cikti iste böyle soz noruyonuz

Bu sene kis hasilati ;kabak Çekirdeği ayikladik annemgilnen bolusecegiz ayy ne zormuş iki gun surdu, gecen hafta ay çekirdeği cirptik hele o daha cok zorr kollarim durdu..insan bahcede kendi yetiştirdiği olunca gurur duyuyor bu sene kavun karpuzumuza kadar bahceden organik yedikte yedik gecen sene bundan az calistim kglar eridiydi bu sene yapisti gitmedi kg lar tabi sıkı diyet yapmadim benim yerimde başkası olsun eridiydi hemde sabahin 6sinda 5 sinde ayakta yiz

Miyav_su ben iki ay testere disli aslan pençesi kullanacam ve iki gundurde kullanıyorum tadi cok kotu degil ama yesil cay gibi.faydalarini okudunmu sen napiyorsun kur uyguluyacakmisin
İyi geceler canım benimde reglim geldim sabah doktora gidiyorum bakalım ne diyecek ona göre bende birşeyler kullanacağım

Kabak çekirdeği çok faydalı canım bol bol tüket bende adetimin bitince soğan kürü yapıcam önce daha iyi olur değil mi sonrada doktor bakalım me diyecek ondan sonra hayıt başlayayım mı ana benim tansiyon sorunum var bitki çayı içtim mi dibe vurar tansiyonum maalesef sonrada serum ile ayağa kalkarım hayıt etkiler mi acaba

BitmeyenUmidim birde aidin Salih'in erken menopoz için kürleri ve 3 günlük açlık orucu var onu yapıcam zaten hem aşılama ve tüp yaptırmayı düşünmüyorum 3-4 ay kendimiz yapalım diyeceğim olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bakalım

Tansiyon ilac kullaniyonmu bence hic birşey yapmaz annemin de cok yuksek tansiyon var bazen bistkisel kullanirdi hiçbir şey olmadi şükür.sen bir bak netten yan etkilerine ona gore kullan istersen Hayit cok sakinlestitir insanin psikolojisini duzeltir canim ben onu iki ay kullandim hemde ari polenle 6yumosum olduydu :) cok güzel birsey cunku hic yumis yok demisti dr..ins seninde güzel haberlerini aliriz dr dan cikinca bizede haber ver bak ne olursa olsun dr ne derse desin moralini asla bozma herseyin caresi var inan bana,sadece sabırla uygulacaksin kendine bakacaksinki emeğin karsiligini alabilesinn..

Netten bir bakiyim canim hic duymadim ben..asilamayla hic zaman kaybetme bence tupte kullanilan ilaclarin aynisini kullanacaksin yazik vucuda okaa hormon girecek eger maddi durum varsa özel de 7-8 bin civari tabi yasadigin il durumu fark edrmi bilmiyorum bide bizim durum cok hassas asilama zaman kaybi bizim icin hani yasimiz 25-28-30 olsa neyse
Bide eger maddi durum yoksa iki asilama yaptirman lazım devletin imkanlarindan yararlanabilmek icin..simdi ben iki asilama fakultede yaptirdimdi uc tup bebek özel de yaptirdim eger zayiflarsam devlette yaptirmayi düşünüyorum bide aklim kalmasın hep ozele gitmistimm..hayirlisi ordan oraya savrulup durduk verecek olan rabbim her harukarde verirdi rabbimin bur bildigi zamanimiz var rabbim sabir versin inş bizlere yollarimizi açsın drmuzun ilacimizi rast denk getirsin inş. .

Canım tansiyonum düşük ilaç kullanmıyorum sadece tuzlu ayran içiyorum yada çok dibe düşerse hastanede serum takviyesi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…