Evliliğim için 35 kilo

saol cnm. mutluluğuma ortak oldun. seni bekliyorum 65 lerde çabuk gel
bu arada bebiş çalışmalarına başladınız mı
Ya aslında bu ay başladık gibi ama ben yine dursak mı triplerine girdim. 75 için bi iki ay beklesek mi falan konuştuk önce eşim yapmayalım ben başlayalım diyodum. Şimdi eşim ben başlayalım dediğim için harekete geçti ben duralım diyorum. Ama şu an resmen hamile modundayım kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo açtım hamilelik belirtilerini okuyorum böyle yapmamak lazım biliyorum ilk aydan olacak değil. Kasım ayında başlıycaz artık ama söz verdirdi. Sonra bakıcaz artık Allah kısmet ederse.

İlk bir hafta goguslerin aciyor hamileysen takiple kendini hamile kaldigimin sabahı hissetmistim ikinci kızımı oldu demiştim eşime hiç bişey kaldırtmadi elletmedi bana hiç unutmam hamileymisim

İlk bir hafta goguslerin aciyor hamileysen takiple kendini hamile kaldigimin sabahı hissetmistim ikinci kızımı oldu demiştim eşime hiç bişey kaldırtmadi elletmedi bana hiç unutmam hamileymisim
Yok ya benim psikolojik bence göğüslerimde hiç hassasiyet falan yok.

o zaman ne vakit hayırlıysa o zaman gelsin minnoşun sağlıkla inş cnm

Çok sevindim canım

Bence de hiç erteleme , hamile kalıncada dikkat edersin . az kilo alırsın. doğum sonrası hepsini birlikte verirsin

Çok sevindim canım

Bence de hiç erteleme , hamile kalıncada dikkat edersin . az kilo alırsın. doğum sonrası hepsini birlikte verirsin
Ya sorun çıkar diye korkuyorum açıkçası bi de normal kiloya ne kadar yaklaşırsa kadınlar daha kolay hamile kalıyormuş. Tekrar 100 kiloyu görmek istemiyorum.

BitmeyenUmidim kilo bildirimi alayım yahu iki kişi ile ne tablosu olacak.... Senin şimdi telaşın vardır gerçi okullar açıldı.
Sorma koptur koptur bugunde giriş yapamadim bi türlü 79,6 kg regl yarin bitince kac cikarim bilmiyorum. .
Hem okul hem annemin ev temizligi hem Salça yaptik kafayi yicem bide eriseydim ya hu

Ya sorun çıkar diye korkuyorum açıkçası bi de normal kiloya ne kadar yaklaşırsa kadınlar daha kolay hamile kalıyormuş. Tekrar 100 kiloyu görmek istemiyorum.

İnşallah sorun çıkmaz.
Çekinceni çok iyi anlıyorum. Eskiden bende senin gibi düşünüyordum.
Bu konuda bir arkadaşım fikrimi değiştirdi. 91 kilo ile hamile kaldı. Diyetisyene gönderdi doktoru. hamilelik boyunca sadece 6 kilo aldı. Diyetisyenin dediklerine harfiyen uydu.

Doğumdan bir hafta sonra 85 kiloydu. Sonrasında da diyetisyeni bırakmadı ve 1 yıl içinde 67 oldu.

Selam kızlar nasılsınız ben daha regli olamadım acayip stresli ve kötüyüm

İnsan çok geriliyor gerçekten.

umarım bir an önce olur. benimde bu seferki sıkıntım 2 haftadır kanamam durmadı

halsiz kaldım

üstüne birde grip, 3 gün rapor verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…