- 9 Ocak 2012
- 14.984
- 28.842
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.321
İyi haberlerini almak çok iyi geldi canım çok sevindim. Allah bi daha yaşatmasın dermansız dert vermesin. Ay ne güzel 65 ya valla süpersin
İstersen yarın da yazabilirsin istersen haftaya ama haftaya mutlaka bekliyorum.Gunaydin ben tartilmayi unutup bir seyler yedim kahve falan ictim, haftaya kilo bildirimine baslicam
Ya aslında bu ay başladık gibi ama ben yine dursak mı triplerine girdim. 75 için bi iki ay beklesek mi falan konuştuk önce eşim yapmayalım ben başlayalım diyodum. Şimdi eşim ben başlayalım dediğim için harekete geçti ben duralım diyorum. Ama şu an resmen hamile modundayım kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo açtım hamilelik belirtilerini okuyorumsaol cnm. mutluluğuma ortak oldun. seni bekliyorum 65 lerdeçabuk gel
bu arada bebiş çalışmalarına başladınız mı
İlk bir hafta goguslerin aciyor hamileysen takiple kendini hamile kaldigimin sabahı hissetmistim ikinci kızımı oldu demiştim eşime hiç bişey kaldırtmadi elletmedi bana hiç unutmam hamileymisimYa aslında bu ay başladık gibi ama ben yine dursak mı triplerine girdim. 75 için bi iki ay beklesek mi falan konuştuk önce eşim yapmayalım ben başlayalım diyodum. Şimdi eşim ben başlayalım dediğim için harekete geçti ben duralım diyorum. Ama şu an resmen hamile modundayım kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo açtım hamilelik belirtilerini okuyorumböyle yapmamak lazım biliyorum ilk aydan olacak değil. Kasım ayında başlıycaz artık ama söz verdirdi. Sonra bakıcaz artık Allah kısmet ederse.
Yok ya benim psikolojik benceİlk bir hafta goguslerin aciyor hamileysen takiple kendini hamile kaldigimin sabahı hissetmistim ikinci kızımı oldu demiştim eşime hiç bişey kaldırtmadi elletmedi bana hiç unutmam hamileymisim
Ya aslında bu ay başladık gibi ama ben yine dursak mı triplerine girdim. 75 için bi iki ay beklesek mi falan konuştuk önce eşim yapmayalım ben başlayalım diyodum. Şimdi eşim ben başlayalım dediğim için harekete geçti ben duralım diyorum. Ama şu an resmen hamile modundayım kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo açtım hamilelik belirtilerini okuyorumböyle yapmamak lazım biliyorum ilk aydan olacak değil. Kasım ayında başlıycaz artık ama söz verdirdi. Sonra bakıcaz artık Allah kısmet ederse.
Ya aslında bu ay başladık gibi ama ben yine dursak mı triplerine girdim. 75 için bi iki ay beklesek mi falan konuştuk önce eşim yapmayalım ben başlayalım diyodum. Şimdi eşim ben başlayalım dediğim için harekete geçti ben duralım diyorum. Ama şu an resmen hamile modundayım kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo açtım hamilelik belirtilerini okuyorumböyle yapmamak lazım biliyorum ilk aydan olacak değil. Kasım ayında başlıycaz artık ama söz verdirdi. Sonra bakıcaz artık Allah kısmet ederse.
Ya sorun çıkar diye korkuyorum açıkçası bi de normal kiloya ne kadar yaklaşırsa kadınlar daha kolay hamile kalıyormuş. Tekrar 100 kiloyu görmek istemiyorum.Çok sevindim canım
Bence de hiç erteleme , hamile kalıncada dikkat edersin . az kilo alırsın. doğum sonrası hepsini birlikte verirsin
Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.o zaman ne vakit hayırlıysa o zaman gelsin minnoşun sağlıkla inş cnm
Sorma koptur koptur bugunde giriş yapamadim bi türlü 79,6 kg regl yarin bitince kac cikarim bilmiyorum. .BitmeyenUmidim kilo bildirimi alayım yahu iki kişi ile ne tablosu olacak.... Senin şimdi telaşın vardır gerçi okullar açıldı.
Ya sorun çıkar diye korkuyorum açıkçası bi de normal kiloya ne kadar yaklaşırsa kadınlar daha kolay hamile kalıyormuş. Tekrar 100 kiloyu görmek istemiyorum.
Selam kızlar nasılsınız ben daha regli olamadım acayip stresli ve kötüyüm
İnsan çok geriliyor gerçekten.
umarım bir an önce olur. benimde bu seferki sıkıntım 2 haftadır kanamam durmadı
halsiz kaldım
üstüne birde grip, 3 gün rapor verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?