- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.301
Hos geldin Pazartesi gunu kg bildirim gunuSelam herkese. 2.5 aylik tatilimden 5-6 kg alip dondumkesin olarak basliyorum diyete tekrar. Bugun 3-4 kase kellogs yedim bir tane de otlu peynirli pogaca. Kilo bildirimi hangi gundu kizlar?
Pazartesi başlıyalım artık o zaman vilmacım eski halimize dönelim.Merhaba
ben yerimde saysam iyi kilo aldım
iki gündür tekrar başladım :) hadi başlayalım artık, 2018 yazına incecik girelim
Karşılıklı geçip şöyle yapmamız lazım bir birimizeBenimde soyle silkenip baslamamiz lazim dunden beri hastayim yattim öyle bahcede üşüttüm sanirim bide ustune bugun regl oldum sanki disardan biri gelip şöyle osmanli tokati atsa kendime gelcem :)) ayy allah korusun
Ama hakketten artik soyle silkenip baslamamiz lazim su kg kadar dusmusuz geri kg almak katiyen istemeyiz bu kadar yedik ictik yeter dimii
Neden hep pazartesi baslayalim demek icimden geliyor kac pazartesi gecti ve hala yerimde duruyorum gerci bu pazartesi maraton basliyor benim icin okullar aciliyor annemede diyorum yürüyüş yapalim die oda baslasak iyu yine imalar basladi kg versen demeler ahhh ben istememmi haklida yaa hadi birbirimizi motive edelim kızlar. .
Pazartesi tablomuzu yapıp başlıyoruz hadi bakalım gazamız mubarek olsun...Selam herkese. 2.5 aylik tatilimden 5-6 kg alip dondumkesin olarak basliyorum diyete tekrar. Bugun 3-4 kase kellogs yedim bir tane de otlu peynirli pogaca. Kilo bildirimi hangi gundu kizlar?
Oh süper sabit kiloda kalmak başarı bence tatilde. Diyetisyen işi harika olmuş.merhaba kızlar bende tatilde ne kilo aldım ne de verebildim104 ile devam bi diyetisyen buldum evime de yakın haftaya cts gideceğim inşallah
Valla düşünmedim değil o an ama malesef kolay değil evli olunca.Yerinde olsam kilomu verip onu da şutlarım...
Iste boyle yubbi..Karşılıklı geçip şöyle yapmamız lazım bir birimizehadi o zaman pazartesi tam gaz sen yürüyüşe ben hem yüzme hem evde spora dikkat etmeye de değil tam sağlıklı beslenmeye başlayalım. Şu iki ay içinde 8 kilo verip kasım sonu çocuk için elimizden geleni yapalım. Aslında hayatımız söz konusu ya. Pazartesiden itibaren menü paylaşıcaz hergün bundan sonra ay bi tabak kızartma yemişsin olsun yarın dengelersin yazan bi kedikedi84 değil ne yedin onu çok mu lazım diyen bi kedikedi84 olucam. Aynısını sizden bana da bekliyorum.
Süpersin ya aferin kız sana. Hiç tutmadan yolladın.Selam güzeller nasılsınız ben bayram artilarimi yollamakla meşgulüm bu aralar bu sabah 81.4 çıktım kaç gündür sabittim o kadar dikkate rağmen bunada şükür diyelim yola devam edelim
Canım 80.4 İdim en son daha yollayamadimSüpersin ya aferin kız sana. Hiç tutmadan yolladın.
Olsun cok iyi gidiyorsun maşallah senin gibi azimli olsaydim simdi 74 tumCanım 80.4 İdim en son daha yollayamadim
Tşk canım bende iki yıldır 7 li rakamları göremedim ama olacak inşallah Allah büyükOlsun cok iyi gidiyorsun maşallah senin gibi azimli olsaydim simdi 74 tumama elbet duserim o kg ya dimi
İyi haberlerini almak çok iyi geldi canım çok sevindim. Allah bi daha yaşatmasın dermansız dert vermesin. Ay ne güzel 65 ya valla süpersingünaydınlar... bugün çok daha iyiyim hamdolsun arkadaşlar. ağrılarım falan geçti gibi şükürler olsun. Rabbim kimse dert verip derman aratmasın herkese hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inş.
bugün ptesi ben 65 küsürlerde devam ediyorum. yemem düzeldi şükürler olsun.
hadi herkes silkelenip hedefe odaklansın artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?