- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.161
Canım benim Allah kolaylık versin ah ah şu ilaçlar bizleri mahvediyorBen iyiyim canim bi türlü gelemedim buraya dusun okadar yogunum ve cok yorgunum bugun bile oruçlu oruçlu bahcede calistik hemde 12 saat allahtan esiyordu hava.. diyete gelince kendimi hic zapd edemedim reglimde bugun bitti ben hic böyle olmadimdi idtah patlsmasi yasadim sanirim ilaclardan allah tan oruca başladım yoksa halim perisan
Msjlari bi okuyum sizi özledim hemen bayy
Oh Ne güzel Canım benim tadını çıkarSadece relax havuzda relax oluyorum yetişkinlerin girdiği büyük bir havuz her köşesi jakuzi şeklinde
Tansiyon sorun yok mu çok iyi o zaman ama sen yinede dikkatli kullan CanımZararlı bisey yok canim kuşburnu ıhlamur ve altın otu kendim hazirliyorum.
Saracoğlu diyet yapmadan ayda iki kilo verirsiniz dedi yag metebolizmasini duzenliyormus
Ayrica ıhlamur sakinlestiriyor
Tmm bende oyle tuketiyim muhtemelen ac karnina dimiCanım ben tohum şeklinde 1 tatlı kaşığı yoğurtta kullanıyorum
Kahvaltı ile CanımTmm bende oyle tuketiyim muhtemelen ac karnina dimi
Eki Görüntüle 2007170
Kızlar Jillian yapıyorum ya 10 de farklar yukarıda. Kilo olarak çok değişmedim ama cm olarak değişiklikler güzel bence yapabilen olursa tavsiye ederim.
hehe biliyordum biliyordum.. tebrikler cnmBen mutluluktan havalara uçmak üzereyimpazartesi yi beklemeden tartildim ve ramazan sonuna beklediğim hedefi şimdi gördüm çok şükür
Sadece relax havuzda relax oluyorum yetişkinlerin girdiği büyük bir havuz her köşesi jakuzi şeklinde
Benim tek bi zararim tatli oldu ya yokda az yedim ama tatli jrizlerine girdim bir buçuk hafta ben bile sok oldum bu halime allah alla ne edip ne yapmmam lazim bari 75 dusum off bayrama 10 gunmu ne kaldi off
Vilma 37 kilo bildirimi yapabilir misin
Of çok kötüymüş durum. İnşallah bir an önce patron işleri toparlar her iş yeri bi sürü insanın ekmek kapısı.
Tatil nasıl geçiyor tatilde bile kiloyu düşünüyoruz hiç böyle Relax olucağımız günler Yok mu kızlar
Hoşgeldin pazartesi yani bugün kilo bildirimi alalım güncel kilonukızlar selam. iki topikte kilo bildirimi yapıyorum ve farklı günde kilo bildirimi topik yapan görünce katılmak istedim. ne kadar çok tartı günü olursa o kadar motive oluyorumkatılabilir miyim
Hoşgeldin pazartesi yani bugün kilo bildirimi alalım güncel kilonukızlar selam. iki topikte kilo bildirimi yapıyorum ve farklı günde kilo bildirimi topik yapan görünce katılmak istedim. ne kadar çok tartı günü olursa o kadar motive oluyorumkatılabilir miyim
İyi tatiller canım. Kendini resetle bi güzel. Boşver tatilde kiloyu yahu...Slm kızlar iki gündür tatildeyiz kilom alıp başını gitmez umarım cumaya kadar güzel bir tatil inşallah dinlenmiş olarak dönerim dönüşte WC eğitimi var of of
Canlarim maluum buraya ugramayan yiyordur genelde
Ben de oyleydim baklavalar pideler
Ben şimdi iki haftada bir tartilayim dedim ya baslayali iki hafta olduğu icin yarin bildirim yapayim diya bu gunden tartildim
Inanamadim 102...tilya kuru ise yaradi galiba o kadar yememe göre
Ay o bi lokma tadıp bırakabilmek çok önemli sen olmuşsun hedefe kiltlenmişsin belli.maşallah kedicim. bravo. inş tartı da paralel olarak gülümser sana
hehe biliyordum biliyordum.. tebrikler cnm
iyi tatiller cnm. boşver gelince yapacaklarını eğlenmene bak..
neeee biri tatlı mı deditek zaafım ama sadece lokma şeklinde tadıyorum. önceden hiç yemezdim diyete. çünkü tadayım derken gömerdim hepsini ama şimdi durduruyorum kendimi çok şükür. dün gece kek yaptım. oğlanla eşime koydum. kendim bir lokma tattım. önceden 3-5 dilim yerdim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?