- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.181
Harikasın ya bu arada senin son hedef kaç? 69 yazmışım tabloda yanlış olmuş sanırım. Nasıl hafiflemiş hissediyorsundur kim bilir pantalon bedenin 1-2beden küçülmüştür..günaydın arkadaşlar..
ben ramazanda da sabahları tartılıyorum genel olarak. akşama kadar su falan kalmıyor vücudumda. ramazan sonu hüsrana uğramamak adına sabahları tartılmaya devam. zaten sahurda yapmıyorum ya yiyemiyorum ya uyanamıyorum. neyse bildirimimi yapayım.
başlangıç:75.4
geçen hafta:67.8
bu hafta:66.4
bu hafta fark:1.4
toplam fark:9
valla nasıl oldu bilmiyorum ama bu defa bu yoldayım cnm. kendimi bir lokmayla diyeti bozmuş gibi hiisedip yemeye vuran ben gittiAy o bi lokma tadıp bırakabilmek çok önemli sen olmuşsun hedefe kiltlenmişsin belli.
Harikasın ya bu arada senin son hedef kaç? 69 yazmışım tabloda yanlış olmuş sanırım. Nasıl hafiflemiş hissediyorsundur kim bilir pantalon bedenin 1-2beden küçülmüştür..
Ay canım ya bizde öyle gittin gelmedin yazmadın yok zaten.Günaydın canım,
geçiğimiz hafta için beni izinli sayabilirmisiniz demiştim :)
Bu hafta döndüm, şimdi kilo bildiriminde bulunsam olur mu :)
Bu hafta kilom : 83,7
Bosverdim canım tatlıları görmüyorum eşim gözleri portlemis beni izliyorİyi tatiller canım. Kendini resetle bi güzel. Boşver tatilde kiloyu yahu...
Hımm 1-2 kilo verdim tatlımvalla nasıl oldu bilmiyorum ama bu defa bu yoldayım cnm. kendimi bir lokmayla diyeti bozmuş gibi hiisedip yemeye vuran ben gittiinş öyle ya da böyle sağlıkla veririz hepimiz kiloları.
evet cnm hedefim 64 oldu. tabi ideal kilo 168 boya 61 çıkıyor hesaplamada ama onu son hedef koyarım. şimdilik 64 olsun.
bugün geçen sene beni baya sıkan beyaz pantolon ve beyaz tuniğimi giydim. içinde sallanıyorumçok şükür yapışmıyor gayet iyi oldu. ve arkadaşlarım sen zayıfladın mı demeye başladı. ee 9 kilo yani boru değil demek istedim ama demedim
Hımm 1-2 kilo verdim tatlımdeseydin. İncecik oldun ya negüzel.
Tam 84 kilo çıktım kızlar. 900 gr gitmiş.
2 gün ayran detoksu yapıcam artık 83 ü görmek için bi kere bi 83,7 yi görmüştüm sonra bi 85 e fırladım nedense çok zor gitti.
Detoks şöyle kahvaltı normal öğle akşam yeşil mercimekli nohutlu bulgurlu ayranlı çorba içiyosun 2 gün, çok zor bi şeye benzemiyor bakalım...
Kendisi pek kibar az öz yiyor sen yazık etme bu kadar verdiğin kiloya kilo alicaksinbak dönüşte üzülürsün diyor himm
Canım karismak istemedim ama seker hapi cok kötü yapiyor bana da bi doktor verdi pko var diye elim ayagim titredi sekeri cok düşürüyor sadece tatli dusunuyosun iftar icinBenim tek bi zararim tatli oldu ya yokda az yedim ama tatli jrizlerine girdim bir buçuk hafta ben bile sok oldum bu halime allah alla ne edip ne yapmmam lazim bari 75 dusum off bayrama 10 gunmu ne kaldi off
Aldım kuzum...Beni listeye alirsin artik
71.9 of offf al canım
Ay canım ya bizde öyle gittin gelmedin yazmadın yok zaten.
Tam 84 kilo çıktım kızlar. 900 gr gitmiş.
2 gün ayran detoksu yapıcam artık 83 ü görmek için bi kere bi 83,7 yi görmüştüm sonra bi 85 e fırladım nedense çok zor gitti.
Detoks şöyle kahvaltı normal öğle akşam yeşil mercimekli nohutlu bulgurlu ayranlı çorba içiyosun 2 gün, çok zor bi şeye benzemiyor bakalım...
ay saol cnm şımardım bakyani incecik değilim ama bence şişman halime göre gayet iyiyim. şükür. neyse ki Rabbim emeklerimizi boşa koymuyor. yemeyince gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?