Evliliğim için 35 kilo

Tabiki Canım hem benim için çok iyi olur biliyor Musun şuan aynı durumları bende yaşıyorum bunu burada aşalım hep birlikte sana tavsiyem tartını son kez tartıl fotosunu çek ulaşamayacağın bir yere kaldır mesala ben baza içine koydum pilinide çıkardım komşuma verdim Zaten hergün sabah 05.00 uyanıp dükkNda oluyorum buradan çıkınca saatçiler kapanmış oluyor hiçbir şekilde ulaşamıyorum

Bencede göster ona sabah sabah sinir oldum teyzeoğluna

Hiç kullanmadım Canım zaten zararlıda olmaz sonuçta vitamin hapı

Kuzum sen baya bi depresyona girmişsin, yapma sağlıklı besleniyoruz sadece. Güzelleşmek sağlıklı olmak istediğimizi giymek
ben bile bu kız yapamaz diyordum bak benim performans yerlerde onun maşallah var beni bıraktı geçti @burhan canım

Ay sinir oldum eşine önce kendi sağlığın için yapıcaksın benim eşimde öyleydi dedim Zaten hastayım eve tatlı ,ekmek ,makarna ,abur çubur yok bana ayak uydurmak zorundasın dedim sonrada vücudumun sarkmaması için ağırlık merkezli spora başladım ilk günler 20 dk bile çok ağır geliyordu yavaş yavaş tempomu arttırdı hoca ve vücudum alıştı Canım yeğenin yanında konuşuyorlarsa kesin çocuğun aklında kalmıştır Zaten tartıdan uzak durdukça daha sakin olursun stresin olmaz

Spor yapmazsam da heryerim sarkar gibi geliyor yapgim da anca 500 mil zaten 20 dk
Evet sarkar Canım ben 110 kg ağırlık vererek düştüm 75 sadece çatlaklar ve biraz selülit iyi var ablam 90 kg 65 kg düştü vücudu özellikle karnı sarktı ben hep 1 saaat kardiyo +1 saat ağırlık yaptım

Hep benim sucum iradesizligim
Ciddiye almak lazim
Aksamlari yuruyemiyorum ayaklarim daki odemden
Hayatim cok zorlasti
Egilip banyoyu bile temizliyemuyorum gobegimden neyse bosver
Canım niye boşvericez neden senin sucun bence sen bulunduğun ilde varsa güzel terapi al İnan burada olsa saniyede durmam ben alırdım sende de şeker var değil mi şu glisemik indeksi beslenmeyi araştırmanı istiyorum ve bir kitap var çok güzel onu oku bulamazsan ben sana kargo yaparım Canım kargo şubesinden alırsın sabah sabah ağlattın beni hayatlarımız aslında Ne kadar çok birbirine benziyormuş ya

Kesinlikle Karatay ve düşük glisemik indeksli beslenme tek geçerim bu konuda

Hep benim sucum iradesizligim
Ciddiye almak lazim
Aksamlari yuruyemiyorum ayaklarim daki odemden
Hayatim cok zorlasti
Egilip banyoyu bile temizliyemuyorum gobegimden neyse bosver
Öyle hayatı zorlaştırıyor zaten onun için çabalıyorsun ya.

En sonunda penti kilolu kadınlar aklına gelip büyük beden çıkardı. Hayat 44 bedene kadar sanki. Sonrası dize kadar annane çorabı giymek zorunda. Valla Işılduru çok sevindim hiç bırakmadan gidiyorsun arada 2-3 kilo al ver durumlar bile seni demotive etmedi.

Etmemeli canım çünkü hala çok kiloluyuz birde ben 81 ve altında iyi hissediyorum 82 bile rahatsız ediyor bunu farkettim o yüzden o 1-2 kiloyla sürekli uğraşıp geri çekmeye çalışıyorum

Pentiyede çok sevindim bize yetistirmediler ama olsun başkaları faydalansin

Menümü yazayım
Sabah geç kalktım: 1 yumurta 2 burgu 4 top peynir 1 hurma
Akşam: semizotu yemeği yoğurt 1 dilim cheddar peyniri eşim iftarda sandviç istedi dayanamadım 1 dilim attım ağzıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…