- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.021
Avokadoyu nasıl yedin? Ben sevemedim gitti...Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Helal olsun arkadaşlar, sizler de hakkınızı helal edin...kedicim eline emeğine sağlık. helal et hakkını
Helal olsun arkadaşlar, sizler de hakkınızı helal edin...
Evet toplamda güzel gittim bu hafta lastik patladı
İnşallah tekrarlamaz çok geçmiş olsun tekrardan.Başımın ağrısı geçti, umarım tekrarlamaz.
Sorduğun için teşekkürler
İçtikçe içesi geliyor insanın akşamları özellikle otururken alıyorum 1 lt yanıma içip içip tuvalete gidiyorumYa suyu nasıl bu kadar çok içebiliyorsunuz ben içemiyorum
Rica ederim..kedikedi84 eline sağlık canım , tablo için teşekkürler
Günde en fazla 3 bardak içebiliyorum.İçtikçe içesi geliyor insanın akşamları özellikle otururken alıyorum 1 lt yanıma içip içip tuvalete gidiyorumgün içinde de her mutfağa gidip gelince içiyorum.
Afiyet olsun :)))Menümü yazayım, geçmişi okuyayım :)
Sabah: Peynir, 1 simit , zeytin , yeşillik, domates
Öğle: Salata
Akşam: 3 köfte, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Ben ezip az zeytinyagi koyuyorum, bir yerlere gitmiceksem, sarimsak da ekliyorum.Avokadoyu nasıl yedin? Ben sevemedim gitti...
icmek lazim hakikaten, benim de cok aliskanligim yok pek, ama diyetteyken cok icmeye dikkat ediyorum.Günde en fazla 3 bardak içebiliyorum.ne güzel maşallah
Canım ben sumak ve limon sıktım yazında içine domates koyuyorumAvokadoyu nasıl yedin? Ben sevemedim gitti...
Ona bakarsan benimde bu aralar tekerlek patlak gidiyor sen iyisin Canım bana göreEvet toplamda güzel gittim bu hafta lastik patladıçok kızıyorum kendime...
Canım sevdiğin gıdalardan koy içine salatalık ,limon nane gibi yAda elma çilekte olur bak o zaman nasıl içersin birde öyle denemelisinGünde en fazla 3 bardak içebiliyorum.ne güzel maşallah
Ben yazdan dilim dilim doğradım kuruttum CanımSiz de kuru patlican diyorsunuz ya, ben pek kullanmadim yemekte, nasil yapiliyor tam olarak, herkesin dilinde kuru patlican
bu ara patlicanlarin tadi guzel, karniyarigini ali nazigini yapiyoruz zaten
Siz de kuru patlican diyorsunuz ya, ben pek kullanmadim yemekte, nasil yapiliyor tam olarak, herkesin dilinde kuru patlican
bu ara patlicanlarin tadi guzel, karniyarigini ali nazigini yapiyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?