Evliliğim için 35 kilo

Kedicik nasilsin benim diyetimde sektelerde bu ara:-( ama tekrar basliyorum insaAllah pes etmedim kedikedi84 sen ne yaptin basladinmi tekrar nasil gidiyor baban nasil oldu ALLAH acil sifalar versin
Canım hastaneden çıktı Allah'a şükür ama süreç maalesef bitmedi, hala hastaneye gidip geliyoruz ama ben bugün diyetisyene gittim 1 kilo almışım 94 kiloyum yani ama 100 gr yağ gerisi ödem. Siz niye bıraktınız yaaa...devam etseydiniz herkes salmış... Nerelerdesiniz bizim ekibi geri istiyorum geri dönün, ben döndüm kaldığım yerden devam açığı kapatmak için daha çok spor yapıcam Allah kısmet ederse... Spor da yapamadım ama çok koşturduğum için yağ depolanmadı herhalde vücudumda, yedim çünkü. Su içmemek hiç dikkat etmedim yarın akşam gün boyunca yediklerimi yazacağım bazen psikoloğa da mı gitsem diyorum yemem çünkü tamamen duygusal açlık...

Abla cım size benzer durumdayım özelden yazıcam size ilk sayfanızı okudum şu an ne kadar zamandır diyettesiniz ve kaç kilo verdiniz acaba
Canım babam rahatsız olduğu için buralara pek bakamadım ama döndüm,gerçekten full konsantre diyet yapınca 1 ayda 5 kilo verdim bu ay mesela hep dışarıdan yemek zorunda kaldım genelde hastanede refakatçi kaldığım için 1 kilo almışım ama o da yağ değil ödem su içince gidecek yani. Özelden sormak istediklerini sorabilirsin...

merhaba kızlar bu hafta itibari ile 82 gördüm hatta 81.9 gördüm düz 81 olana kadar devam haftada bikerede olsa kilo bildirimiyle motive oluyorum burda :)
Selam, resminin altındaki mevcut kilonu büyük bir zevkle güncelle bence tebrik ederim

Ben ne kadar iradesiz bir insanım ya yapmadım bütün hafta yedim. Pazartesi tabii ki gitmiycem diyetisyene ama bu son haftaya pazartesi kesinlikle gidicem çünkü bu hafta çenemi tutucam. Diyet yapmadım bozdum diye foruma girmeye bile utandım zaten kimseciklerde kalmamış burada ama olsun. Bundan sonra hergün ne yediğimi ne yaptığımı yapıcam buraya

tekrar çok geçmiş olsun.kili konusunda bozma moralini sakın bende bu hafta kaçirdim tekrar devam edecegim beraber baslayalim. şoyle düşün en kötü ayda iki versek on ay yirmi eder.

selam herkese bir haftayı daha bitirdik ama malesef bu hafta kilomda bi değişiklik yok yarın itibari ile biraz yemeklerde değişklik yapıcam 80 olmam lazım hatta yılbaşına kadar 78 diyodum inş başarabilirim buarada aklınıza gelebilicek herşeyi yiyorum çikolata cips ama işe yürüyerek gidip geliyorum bide azar azar yiyorum yarın itibari ile abur cubur yok bakalım 80 olabilecekmiyim buarada hemen kilo degişikliğimi yapıyım profilimde teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
tekrar çok geçmiş olsun.kili konusunda bozma moralini sakın bende bu hafta kaçirdim tekrar devam edecegim beraber baslayalim. şoyle düşün en kötü ayda iki versek on ay yirmi eder.
Haklısın hedefimi güncelliyorum Nisan ayına kadar 70 yeni hedefim.

İnşallah canım, yılbaşına kadar başarabilirsin bence... Sen yaparsın

Çok geçmiş olsun babana çok üzüldüm ben galıba sana yazfıgımda 71,100 dun cuma 66,800 isteyınce oluyor ırade ve sabır çok önemli istıyosan git psıkologa benınde bacaklarım yavas ıncelıyor ınsanın sabrı zorlanıyor kolay gelsın

Ben de eşimle tanıştığımda 62 kiloydum. Evlendiği 74. Gebelikti emzirmekti derken 98 e çıktım. 99 a merdiven dayayinca (Şubat 2015) eşim resmen, alenen azıcık gibi olmuşsun dedi.. O günü unutmak çok zor ama olsun... Şimdi 85 Kiloyum. Bölüm 1.65. Subattan Nisana kadar 15 kilo verdim sonra 5 kilo geri aldım. 16 gündür ciddi ciddi diyet yapıyorum. Buyuk kismi odem olsa gerek 4 kilo verdim.Bir an bile bozmak gelmedi aklıma. Beyefendi şimdi hasta olacaksın falan diyor; ama ben o sözünü unutur muyum... Vazgeçmek yok kizlar

Bende Size katılmak istiyorum yaşım 33 evlendiğimde 62 kg 10 yıl sonra 94gördüm. Güzel bi diyetle 82ye düştüm şimdi 86kiloyum hedefim önce 80 sonra 75é düşmek

Aynen vazgeçmek yok... Çok kırıcı oluyo insanlar ama insanın sevdiği söyleyince daha da zoruna gidiyor insanın

Öğlen bezelye yoğurt akşam pırasa yoğurt 1 dilim ekmek

Sabah 2 dilim etimek 1 dilim beyaz peynir domates

ekmeği kaldırın bence hayatınızdan ,spor yapıyor musunuz bilmiyorum ama o şart Gunluk su miktarınız nedir ? Tuz ,şeker,un,hazır gıda,meyve çok tüketiyor musunuz mesela onları da çıkarın ..2 fincan yeşilçayı hayatınızın her gününe koyun .Yemek aralarınız 5 saatten az olmasın ..Naçizane tavsiyelerdi kilo verme yolunuzda başarılar

Evet günlüğü yeniden aktif etmenin vakti geldi.... Bugün diyetisyene gittim bana yeniden gerilla listesi verdi. Bu hafta harfi harfine uygulayacağım yaptığım sırf vakit kaybı. Bu kiloları mutluluğum için sağlığım için vermek ZORUNDAYIM!!!

Başarılar diliyorum..azimli olun lütfen yazın rahat rahat giyindiğinizi hayal edin sık sık motivasyonu arttırır..bende yürüyerek ve yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıyorum.Sizinde yapacağınıza inanıyorum şuan kaç kilo oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…