Evliliğim için 35 kilo

Bende günden güne kilo aliyorum bu yaz dugunumuz var suan 101 kiloyum bu yolda beraber destek olabiliriz birbirimize azimlii olarak

detoks derken ne yedin ben aynı kiloda takılı kaldım. tekrar isveç diyetine başlayacağım galiba

bir süredir giremedim internete kusura bakmayın.ben 10 günlük süre zarfında 1.500 gr vermişim:) instagramdan anlamıyorum ama ben telefonumda kaldırmayabilir.onu siz yapabilirsiniz bence:)burda bir gün belirleyelim bence ve herkes ne kadar verdiğini kaç olduğunu yazsın.

haftada bir gün olsun ve o güne kadar kimse tartılmasın saat belirleyip o gün girelim kilolarımızı

Bende günden güne kilo aliyorum bu yaz dugunumuz var suan 101 kiloyum bu yolda beraber destek olabiliriz birbirimize azimlii olarak
tabiki eğer istersen verebilirsin ben düğün sürecimde spor ve diyetle 2 ayda 9 kilo vermiştim bak senin yaza kadar önünde uzun bi süreç var iyi değerlendirebilirsin

Selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum diyet biraz sekteye uğradı bende hastanede Olduğum için çok dışarıdan yemek zorunda kaldım, ama pazartesiden itibaren geri başlıyorum salatamı yapıp Yanımda götürücem, refakatçi kaldığım zamanlar. İnstagram hesabım yok ama sizler yapın güzel olabilir, tartılma günü de güzel olur. Ama siz niye yazmıyorsunuz inşallah bırakmamışsınızdır.

Hastane sureci zor biliyorium dilerim baban biran once sagligina kavusur.bu surecte dikkat edememen dogal ama ara ogunler icin cig findikbadem ve meyvve al yanina.cok dert etme kendine diyeti tekrar toparlariz birbirimizi atlatin bu sureci saglik olsun yeterki.hastaneden sonra hergun birbirimizispor ve diyet konusunda motive ederiz

Abla cım size benzer durumdayım özelden yazıcam size ilk sayfanızı okudum şu an ne kadar zamandır diyettesiniz ve kaç kilo verdiniz acaba

merhaba kızlar bende uzun zamandır yazamıyorum aslında diyetede çok uyamıyorum ama kilo almadım 83 oldum hatta 1 kilo daha gitti :) işe başladım yürüyerek gidip geliyorum onun etkisi çok oluyo sanırım sizde durumlar nedir

Kedicik nasilsin benim diyetimde sektelerde bu ara:-( ama tekrar basliyorum insaAllah pes etmedim kedikedi84 sen ne yaptin basladinmi tekrar nasil gidiyor baban nasil oldu ALLAH acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…