- Konu Sahibi kedikedi84
-
Biz yazalim yinedebende dün baktım ama kimse yazmayınca bende yazmayayım bari dedim
tabiki eğer istersen verebilirsin ben düğün sürecimde spor ve diyetle 2 ayda 9 kilo vermiştim bak senin yaza kadar önünde uzun bi süreç var iyi değerlendirebilirsinBende günden güne kilo aliyorum bu yaz dugunumuz var suan 101 kiloyum bu yolda beraber destek olabiliriz birbirimize azimlii olarak
detoks olarak tavsiyelerin var mı peki?ne kadar sürüyor ayrıcaBiz yazalim yinedekedikedi84 en kisa zamanda doner aramiza ins sen neler yaptin nasil gidiyor ben detoks yapiyorum cuma bitiyor cumarteside tartilcm inş
Hastane sureci zor biliyorium dilerim baban biran once sagligina kavusur.bu surecte dikkat edememen dogal ama ara ogunler icin cig findikbadem ve meyvve al yanina.cok dert etme kendine diyeti tekrar toparlariz birbirimizi atlatin bu sureci saglik olsun yeterki.hastaneden sonra hergun birbirimizispor ve diyet konusunda motive ederizSelam kızlar uzun zamandır yazamıyorum diyet biraz sekteye uğradı bende hastanede Olduğum için çok dışarıdan yemek zorunda kaldım, ama pazartesiden itibaren geri başlıyorum salatamı yapıp Yanımda götürücem, refakatçi kaldığım zamanlar. İnstagram hesabım yok ama sizler yapın güzel olabilir, tartılma günü de güzel olur. Ama siz niye yazmıyorsunuz inşallah bırakmamışsınızdır.
hosgeldin aramiza cakil80Slm kızlar bomba gibi döndüm çünkü tekrar 87 oldum tam bir bomba ...
Selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum diyet biraz sekteye uğradı bende hastanede Olduğum için çok dışarıdan yemek zorunda kaldım, ama pazartesiden itibaren geri başlıyorum salatamı yapıp Yanımda götürücem, refakatçi kaldığım zamanlar. İnstagram hesabım yok ama sizler yapın güzel olabilir, tartılma günü de güzel olur. Ama siz niye yazmıyorsunuz inşallah bırakmamışsınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?