Evliliğim için 35 kilo

En azindan zayiflayana kadar birayi icmesen daha iyi olur cunki kotu etkileyebilir cnm. Bunu uzmanlarda soyluyor ama yinede kendin bilirsin.

Ben 2014 martta basladim 92 ile hamile kaldim 95 le dogum yaptim dogum sonrasi 80 e dusup 2 ayda 92 ye ciktim 15 temmuzda siteye uye olup tekrar basladim suan 79.8 kg yim
Nasi 92 ile hamile kaldin 95le doguma gittin cnm herkes 20 -30 kilo aliyor. Nasil olduda bu kadar az kilo alabildin alkisliyorum valla seni

Bugunkü menüm

Sabah az menemen çavdar ekmekten tost( suzme beynır domateslı)

Oglen 2 yemek kaşığıyla yapılmıs yulaf lapası (çeyrek muz ,1 cevız ,1hurma ,yarımkuru ıncır 1 tatlı kaşıgı pekmez )

Akşam 18:20 6,7 kaşık sebzeli bulgur pılavı,2 koz bıber ,bir kase cacık,yarım nagıt

2 lt su spor yok

En azindan zayiflayana kadar birayi icmesen daha iyi olur cunki kotu etkileyebilir cnm. Bunu uzmanlarda soyluyor ama yinede kendin bilirsin.
Evet canım ben de öyle karar aldım gereksiz oldu soda içsem de aynıydı yani. Bugün Dr a gittim.93 kiloyum artık Dr hedefimiz ayda 5 kilo Demişti tam 1 ay oldu 5 kg verdim. Kızlar çok fazla yazamayabilirim bu aralar ama yazmaya çalışıcağım babam rahatsızlandı zaten kronik kalp hastası yine hastaneye yatırdıkdua edin ne olur ona bi şey olmasın. Arada bakıp takip edicem ama çok aktif olamaya bilirim, daha çok hastanede olucam...

geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin inş

Ilk once kendin icin yapmalisin canim bunu, esin saha tatli bir dille anlatabilirdi yani bu denli kalp kirmaya gerek yoktu .
ama bide soyle dusunuyorum biz eslerimize deriz ya bu gobek ne vs vs .
esin bunu anlatmayi becerememis
bende evlendigimde citi piti birseydim sonra esim aldi getrdi aldi getrdi tikistrdi 65 kg oldum ve boyimda 153
baya su ficisi gibi oldum ve cok rahatsizim
Esim dile getrmiyor ama her insa guzel bir kadin guzel bir adam gormek ister .
bende karar verdim ve su pazrtesi gunu basliyorumlari bi kenara biraktim sabah erkenden limonlu ilik bi bardak su ictim sporumu yaptim 45 dakika yedigimede dikkt edip aksma besten sonra birsey yememeye karar verdim
olacak insallah
ve aynaya baktiginda sende mutlu olacaksin
esinede kizma araniz bozulmasin
o sadece anlatamamis canim

Benim diyetimde uc gundur guzel gidiyor aksam ekmek yememeye calisiyorum.bir hafta sonra tartilacagim toplam on gun olacak bakalim ne kadar verebilecegim.tek sorun spora baslayamamak.

Gunaydın herkese.acaba bizde tartilma gunumu yapsak sonra bir tablomu yapsak diye dusunuyorum

kedikedi84 cok gecmis olsn cnm benimde annem hastanede yatti abim ameliyat oldu bende yogunum bu ara memlekete geldim G gnc_1984 bencede tartilma gunu yapalim cizelge yapalim :')

Kizlarr gunaydin ben instagramda kendime diyet hesabi acmaya karar verdim yedigim ictigim herseyin fotosunu koyarak sizlerde kendi nickinizle hesap acip takipleseblrz..

Instagram da adin ne canim@aysem25

Henuz açmadim ama açmayi dusunuyorum:)
Herkes birer hesap acsa sadece diyet hesabi olarak guzelde olur yani birbirimzi takip ederz yediklerimizi her ogunu koyarz var oyle hesaplarda cok ozendim ya

QUOTE="aysem25, post: 43291528, member: 697906"]Henuz açmadim ama açmayi dusunuyorum:)
Herkes birer hesap acsa sadece diyet hesabi olarak guzelde olur yani birbirimzi takip ederz yediklerimizi her ogunu koyarz var oyle hesaplarda cok ozendim ya[/QUOTE]
Tamam inşallah. Benim var instagram hesabim.yeni actim.sizlerde açınca orda desteklesiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…