- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi kedikedi84
-
En azindan zayiflayana kadar birayi icmesen daha iyi olur cunki kotu etkileyebilir cnm. Bunu uzmanlarda soyluyor ama yinede kendin bilirsin.Selam kızlar, ayşem bırakmadım bırakırmıyım hiç, biraz parti sloganı olacak ama dilime çok takıldı yılmak yok yola devambozmadım sayılır dün 1 tane bira içtim bilmiyorum kaç kalori o gereksiz oldu bi tek,dışarı çıktık çünkü ama ben evde yedim yemeğimi dışarıda gözüm dönmesin diye, artık hergün tartılmamaya gayret edicem. Insanın canını sıkıyor hergün aynı kiloyu görmek.
Sabah kahvaltısında değişiklik olsun diye 2 dilim ekmeğin üzerine çekirdeklerini çıkarıp ikiye böldüğüm 4 zeytin domates biber koydum üzerine de light kaşar fırınladım,pizza gibi oldu,Öğlen 10 tane badem yiycem şimdi akşam da tavuklu mantarı sote 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek planlıyorum, yarın Dr kontrolüm var bakalım ne olacak.
Cuma günü de sinemaya gittik patlamış mısır yiycem diye akşam yemeği yemedim, üç avuç ondan yedim Allah'ım ne kadar lezzetli geldi, eşime dedim ki çok taze herhalde çok lezzetli gülüyo her zaman ki mısır sana öyle geliyo dedi.
Bu aralar canınızı çektirmek gibi olacak ama canım sufle istiyo sapık gibi dün internetten tariflerini okuyup resimlerine baktım 89 olunca kaçamak olarak yiycem...
G gnc_1984 Aramıza hoşgeldin bu arada...
Nasi 92 ile hamile kaldin 95le doguma gittin cnm herkes 20 -30 kilo aliyor. Nasil olduda bu kadar az kilo alabildin alkisliyorum valla seniBen 2014 martta basladim 92 ile hamile kaldim 95 le dogum yaptim dogum sonrasi 80 e dusup 2 ayda 92 ye ciktim 15 temmuzda siteye uye olup tekrar basladim suan 79.8 kg yim
Evet canım ben de öyle karar aldım gereksiz oldu soda içsem de aynıydı yani. Bugün Dr a gittim.93 kiloyum artık Dr hedefimiz ayda 5 kilo Demişti tam 1 ay oldu 5 kg verdim. Kızlar çok fazla yazamayabilirim bu aralar ama yazmaya çalışıcağım babam rahatsızlandı zaten kronik kalp hastası yine hastaneye yatırdıkEn azindan zayiflayana kadar birayi icmesen daha iyi olur cunki kotu etkileyebilir cnm. Bunu uzmanlarda soyluyor ama yinede kendin bilirsin.
Evet canım ben de öyle karar aldım gereksiz oldu soda içsem de aynıydı yani. Bugün Dr a gittim.93 kiloyum artık Dr hedefimiz ayda 5 kilo Demişti tam 1 ay oldu 5 kg verdim. Kızlar çok fazla yazamayabilirim bu aralar ama yazmaya çalışıcağım babam rahatsızlandı zaten kronik kalp hastası yine hastaneye yatırdıkdua edin ne olur ona bi şey olmasın. Arada bakıp takip edicem ama çok aktif olamaya bilirim, daha çok hastanede olucam...
Gunaydın herkese.acaba bizde tartilma gunumu yapsak sonra bir tablomu yapsak diye dusunuyorum
Evet canım ben de öyle karar aldım gereksiz oldu soda içsem de aynıydı yani. Bugün Dr a gittim.93 kiloyum artık Dr hedefimiz ayda 5 kilo Demişti tam 1 ay oldu 5 kg verdim. Kızlar çok fazla yazamayabilirim bu aralar ama yazmaya çalışıcağım babam rahatsızlandı zaten kronik kalp hastası yine hastaneye yatırdıkdua edin ne olur ona bi şey olmasın. Arada bakıp takip edicem ama çok aktif olamaya bilirim, daha çok hastanede olucam...
Instagram da adin ne canim@aysem25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?