• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

ben 97 değilmişim :KK43: terazinin pili bitmişti değiştirdim 98.500 çıktım ama dediğim gibi bugün güzel bi başlangıç olsun bana bu sefer kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum yarın sabah sıfırdan başlangıç elbette bugünde dikkatliydim:) bir de yürüyüşü sokabilsem hayatıma ne cici olacak.fotolarımı çektim bugün ve daha önce diyetisyenimin verdiği listeyi buldum.bu kararı almak bile beni rahatlattı dilerim beraber yürürüz ve hepimizin yüzü güler
Olsun canım ben 100 ile başladım 1 ,5 kilo sadece 1,5 hafta demek. Çok seviyorum bu siteyi ya En Büyük KKaynı dilden konulabildiğin insanlarla derdini paylaşabiliyoruz, yanlız olmadığımı hissediyorum, seviyorum hepinizi:KK68:

Herkese merhaba aranıza yeni katılmış bulunmaktayım..Tesadüfen girdim bu topice ve baya hareketli buldum :) Hep beraber ideal kilolarımıza kavuşmak dileğiyle :)

Selam kızlar bir çok sayfayı okudum telefondan girdigim için hepsını okuyamadım malesef :(bende bir başka gruptayım ama izin verırsenız burdada olmak isterım okuduklarımın çoğunu yaşadım kıyafet yakıstıramama sonra toptan kendını salmak vucutta olusan çatlaklar vs Allah hepımıze yardımcı olsun :)

Herkese merhaba aranıza yeni katılmış bulunmaktayım..Tesadüfen girdim bu topice ve baya hareketli buldum :) Hep beraber ideal kilolarımıza kavuşmak dileğiyle :)
Selam kızlar bir çok sayfayı okudum telefondan girdigim için hepsını okuyamadım malesef :KK43:bende bir başka gruptayım ama izin verırsenız burdada olmak isterım okuduklarımın çoğunu yaşadım kıyafet yakıstıramama sonra toptan kendını salmak vucutta olusan çatlaklar vs Allah hepımıze yardımcı olsun :)
Selam kızlar Hoşgeldiniz Aramıza :KK74: kaç kilosunuz,boyunuz kaç, evli misiniz yaş kaç?

Canm hayatimda hiç alkol kullanmadigm icin kac kaloridir bilemiycem :) iyi yapmissn bozmadigina sevindim.canin cok istediyse 1 dilim ye ya da 2 3 catal nefsini körlemiş olursun..yas 30 ve sonrasinda kilo vermek biraz zorlasiyormus hep oyle duyuyorum ama azmin elinden kurtulan birsey yok istedgmz kiloya ulasana kadar devam... giriyosun ama topigine yazmiyorsun yaz birseylerrr her girdiginde :-)
Canım 1-2 çatalla duramam ki hepsini yerim önüme gelirse, onun için resimlerle idare ediyorum.

Bekar :)yaş 32 kilo geçen salı 71,100 boy 157

Hangi günler kilo bildirimi yapılıyor
Verdikçe yazıyoruz valla tutamıyorum kendimi:oops: bi de ayşem25 in önerisiyle başlangıç kilomuzu şu anki kilomuzu resmimizin altına yazdık. Daha iyi oluyor neydik ne olduk görüyoruz...

Merhaba bende size katılmak istiyorum. 65 kilodan 75 kiloya şimdi ise 80 kiloyum çok mutsuzum. Dışarıya bile çıkmak istemiyorum. Ara ara alıp verirdim kiloyu ama bu sefer iyice yerleşti kilolar bende. Yaşım 38 daha işim zor bir yerden başlamak gerek yoksa benim gibi insan seven biri bile â sosyal olup çıkacak :)

Verdikçe yazıyoruz valla tutamıyorum kendimi:oops: bi de ayşem25 in önerisiyle başlangıç kilomuzu şu anki kilomuzu resmimizin altına yazdık. Daha iyi oluyor neydik ne olduk görüyoruz...

Hergun menumu kesın yazarım :)bugun detoks yaptım sabah tartılcam güncellerim detoksumu başarılı tamamladım sabah 70,800 dum yarın ınşaalllah 70 kurtulcam :) bu adrda ben 3 aydır haftada 4 gun spora gidiyorum ay bası ölcülcem

Ben 2014 martta basladim 92 ile hamile kaldim 95 le dogum yaptim dogum sonrasi 80 e dusup 2 ayda 92 ye ciktim 15 temmuzda siteye uye olup tekrar basladim suan 79.8 kg yim

Hamıleyken 3 kılomu aldın

Bende 6 ,7 yıl once 53 falandım ara ara aldım. Verdım 64 oldum sonra ne ara 81 oldum anlamadım geçen sene buzamanlar 81 le spora kılo verme istegım geldı geç oldu ama sonra 3,4 ay spora gıttım gram vermedım ama 4,5 cm ınceldım ama gram yok gıtmedı sonra doktora gıttım ınsulın dırencı cıktı zor bela 77,700 dustum 3 ay once slonda oyleydım 1 ay once 72,200 ındım ama baya ınceldım ay bası yıne olcum var bu arada sadece bacaklardan ıncelme olmamıstı bu ay ıns ordanda ıncelme olmustur dedıgım gıbı sabah 70,800 düm ama sabaha 69 ları gorcem ınsş 2 buçuk lt su bolca yesıl cay :) baya uzun yazdım kusura bakmayın :)

Cok tesekkurler hosbuldum.birsey soracagim gunluk yediklerimizi yazmalimiyiz nasil bi sistem var.tarti gunu var mi

bekar yaş 27 boy 168 kilo 58. kilomdan o kadar şikayetçi degilim fakat bölgesel zayıflamaya çalışıyorum.kollarım ve omuzlarım geniş.birde midem var sevmiyorum hiç :) Akşam yemeğimi 4 gibi yiyorum sonrasında sadece cay ve pulbiber yoğurt limon yiyorum yatmadan önce.Günlük sporumda var tabi.Ekmek hayatımdan 2 aydır çıkardım.Onun dışında yemeklerimi evde ne varsa güzelce ayırt etmeden yiyorum.Ama tatlı yemiyorum ve buara delirme aşamasındayım deliler gibi tatlılar yemek istiyorum :(((

Back