Evliliğim için 35 kilo

Heheh çok güldüm, ben 60 kiloyum buna ragmen eşim de bana buna benzer şeyler söylüyor bazen, evi yedin be kadın falan, :) umarım zayıflarim hızlıca.

Kizlar ya ben artik yemin ediyorum ki oyle cok cok canim istemedigi surece artik asla kacamak yapmayacam..simdi mac makyaj urunlerine baktim ama almicam ya zayiflayim yaza bomba gibi giricem! Simdiden kenara para atacam tum gardrom herseyim yenilicem

ya bu kiloların gitmesi için hızlandırılmış bişiy yokmu kızlar ciddiyim şu 3 gün 5 gün detoksları yada rejimlerinden denediğiniz işe yarayan bişiy var mı ?? elma diyeti diyorlar onu bikaç gün uygulasam sorun olur mu ki moral olarak sanırım buara buna çok ihtiyacım var

Ben isvec yaptim 5 6 kg verdim ama 10 12 kg olarak tekrar aldim yapma derim ben..ben pişmanm

haklısın geri dönüşü iki katı oluyo ama böylede çok yavaş gidiyo sinirleri yıpranıyo insanın aslında çok tartıya çıktığım için sanırım biraz fazla kendi kendimi moralman etkiliyorum

Canim kaç yaşindasin 30 dan sonra metobolizma yavaşliyor biraz daha zor gidiyor kilolar oncelikle hergun tartilma hergun kilo verilmez haftada bir kilo veriyorsndr hergun ayni kiloyu gordugun icin vermemis gibi geliyor sana ve seni etkiliyor ve hic kilo vermedigini dusunuyorsun.bende artik daha skı tutacam turk kahvemi içtim nobete gitcem yarin cikarim nobetten..yazarim yine..hayirli sabahlarimiz olsun inşaAllah

bende katılmak istiyorum aranıza vermem gereken 30 kg var boy 165 kilo 97.her diyet başlangıcım birkaç gün sürüyor ve artık son olmasını istiyorum.inüsilin direncim var ve haşimato hastasıyım çok kısa sürede çok ciddi kilo aldım uzun süredirde veremiyorum.bu duruma artık dur demek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Bugün benim için yeni bir başlangıç olsun istiyorum.

tabikide katılabilirsin bizde senin gibi kilolarımdan kurtulmak istiyoruz. sende katılabilirsin tabi hoş geldin aramıza. sen kararlı olduğun sürece vereceğine inanıyorum ben.

ben 97 değilmişim terazinin pili bitmişti değiştirdim 98.500 çıktım ama dediğim gibi bugün güzel bi başlangıç olsun bana bu sefer kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum yarın sabah sıfırdan başlangıç elbette bugünde dikkatliydim:) bir de yürüyüşü sokabilsem hayatıma ne cici olacak.fotolarımı çektim bugün ve daha önce diyetisyenimin verdiği listeyi buldum.bu kararı almak bile beni rahatlattı dilerim beraber yürürüz ve hepimizin yüzü güler

"kedikedi84, post: 41672431, member: 73923"]Hepinize desteğiniz için tek tek teşekkür ederim. Bugün başladım, en çok canımı yakan da hayati riski olmasına rağmen mideni aldıralım demesi oldu. Ben onun dişine dolgu yapılınca bile kıyamazken bunu söyledi bana. Gerçekten okuyup yorum yaptığınız için desteklemeniz için çok teşekkürler.[/QUOTE]
Gozumden yaş geldi bunu okuyunca. Sağlıkla zayiflayalim inşallah

Canim oncelikle hoşgeldinnn...artik bu sene zayiflama olayini bitiriyoruzzz...2016 yazina 38 beden giriyoruz Allahimin izniyle..Ben çook katı yapmiyorum hafta bir iki kez canimin istedigi birseyi yiyorum cunku yolum uzun sonra sklıp birakiyorum..benimde boy fotolarim var aslinda ben kizlara soyledim ama pek kimse istemedi yuzumuzu koymadan koyalim dedim ama sanirim herkes zayiflayip before after yapicak

Cok iyi gidiyorsun sakın pes etme. Hikayeni okudum erkeklerin merhameti biz kadınlar kadar yok. Sagligindan endişe ediyorum canım spora mi gitsek veya yürüyüş mu yapsak vs. gibi sözlerle seni hem düşünmeye hem mutlu etmeye sevk ederdi ama napcan ışte odun cumhuriyetini yonta yonta biseye benzeticez. Sakın vazgecme sakın..

Selam kızlar, ayşem bırakmadım bırakırmıyım hiç, biraz parti sloganı olacak ama dilime çok takıldı yılmak yok yola devambozmadım sayılır dün 1 tane bira içtim bilmiyorum kaç kalori o gereksiz oldu bi tek,dışarı çıktık çünkü ama ben evde yedim yemeğimi dışarıda gözüm dönmesin diye, artık hergün tartılmamaya gayret edicem. Insanın canını sıkıyor hergün aynı kiloyu görmek.
Sabah kahvaltısında değişiklik olsun diye 2 dilim ekmeğin üzerine çekirdeklerini çıkarıp ikiye böldüğüm 4 zeytin domates biber koydum üzerine de light kaşar fırınladım,pizza gibi oldu,Öğlen 10 tane badem yiycem şimdi akşam da tavuklu mantarı sote 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek planlıyorum, yarın Dr kontrolüm var bakalım ne olacak.
Cuma günü de sinemaya gittik patlamış mısır yiycem diye akşam yemeği yemedim, üç avuç ondan yedim Allah'ım ne kadar lezzetli geldi, eşime dedim ki çok taze herhalde çok lezzetli gülüyo her zaman ki mısır sana öyle geliyo dedi.
Bu aralar canınızı çektirmek gibi olacak ama canım sufle istiyo sapık gibi dün internetten tariflerini okuyup resimlerine baktım 89 olunca kaçamak olarak yiycem...
G gnc_1984 Aramıza hoşgeldin bu arada...

Canm hayatimda hiç alkol kullanmadigm icin kac kaloridir bilemiycem :) iyi yapmissn bozmadigina sevindim.canin cok istediyse 1 dilim ye ya da 2 3 catal nefsini körlemiş olursun..yas 30 ve sonrasinda kilo vermek biraz zorlasiyormus hep oyle duyuyorum ama azmin elinden kurtulan birsey yok istedgmz kiloya ulasana kadar devam... giriyosun ama topigine yazmiyorsun yaz birseylerrr her girdiginde

Ok yazarım şimdi yürüyüş vakti 45 dk yüyüş yapıcam.

Gozumden yaş geldi bunu okuyunca. Sağlıkla zayiflayalim inşallah[/QUOTE]
Inşallah sağlıklı hareketli bi Hayatımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…