- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Hepinize desteğiniz için tek tek teşekkür ederim. Bugün başladım, en çok canımı yakan da hayati riski olmasına rağmen mideni aldıralım demesi oldu. Ben onun dişine dolgu yapılınca bile kıyamazken bunu söyledi bana. Gerçekten okuyup yorum yaptığınız için desteklemeniz için çok teşekkürler.
ya bu kiloların gitmesi için hızlandırılmış bişiy yokmukızlar ciddiyim şu 3 gün 5 gün detoksları yada rejimlerinden denediğiniz işe yarayan bişiy var mı ?? elma diyeti diyorlar onu bikaç gün uygulasam sorun olur mu ki moral olarak sanırım buara buna çok ihtiyacım var
haklısın geri dönüşü iki katı oluyo ama böylede çok yavaş gidiyo sinirleri yıpranıyo insanın aslında çok tartıya çıktığım için sanırım biraz fazla kendi kendimi moralman etkiliyorum
bende katılmak istiyorum aranıza vermem gereken 30 kg var boy 165 kilo 97.her diyet başlangıcım birkaç gün sürüyor ve artık son olmasını istiyorum.inüsilin direncim var ve haşimato hastasıyım çok kısa sürede çok ciddi kilo aldım uzun süredirde veremiyorum.bu duruma artık dur demek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün benim için yeni bir başlangıç olsun istiyorum.
ben 97 değilmişimterazinin pili bitmişti değiştirdim 98.500 çıktım ama dediğim gibi bugün güzel bi başlangıç olsun bana bu sefer kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum yarın sabah sıfırdan başlangıç elbette bugünde dikkatliydim:) bir de yürüyüşü sokabilsem hayatıma ne cici olacak.fotolarımı çektim bugün ve daha önce diyetisyenimin verdiği listeyi buldum.bu kararı almak bile beni rahatlattı dilerim beraber yürürüz ve hepimizin yüzü güler
Cok iyi gidiyorsun sakın pes etme. Hikayeni okudum erkeklerin merhameti biz kadınlar kadar yok. Sagligindan endişe ediyorum canım spora mi gitsek veya yürüyüş mu yapsak vs. gibi sözlerle seni hem düşünmeye hem mutlu etmeye sevk ederdi ama napcan ışte odun cumhuriyetini yonta yonta biseye benzeticez. Sakın vazgecme sakın..Günaydın hepimizin duaları kabul olsun, sevdiklerimizle bolluk bereket ve sağlıklı bir Ömür geçirelim inşallah. Dün Akşamı sadece elma ve aktivya ile geçirdiğim için sabah kalktığımda elim ayağım titriyordu resmen, kahvaltımı yaptım toparladım. Kilo da vermemişim zaten yine aynı yine aynı. Pazartesi Dr randevum var o zamana kadar 92 olsam bari. Spora gidicem birazdan.
Selam kızlar, ayşem bırakmadım bırakırmıyım hiç, biraz parti sloganı olacak ama dilime çok takıldı yılmak yok yola devambozmadım sayılır dün 1 tane bira içtim bilmiyorum kaç kalori o gereksiz oldu bi tek,dışarı çıktık çünkü ama ben evde yedim yemeğimi dışarıda gözüm dönmesin diye, artık hergün tartılmamaya gayret edicem. Insanın canını sıkıyor hergün aynı kiloyu görmek.
Sabah kahvaltısında değişiklik olsun diye 2 dilim ekmeğin üzerine çekirdeklerini çıkarıp ikiye böldüğüm 4 zeytin domates biber koydum üzerine de light kaşar fırınladım,pizza gibi oldu,Öğlen 10 tane badem yiycem şimdi akşam da tavuklu mantarı sote 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek planlıyorum, yarın Dr kontrolüm var bakalım ne olacak.
Cuma günü de sinemaya gittik patlamış mısır yiycem diye akşam yemeği yemedim, üç avuç ondan yedim Allah'ım ne kadar lezzetli geldi, eşime dedim ki çok taze herhalde çok lezzetli gülüyo her zaman ki mısır sana öyle geliyo dedi.
Bu aralar canınızı çektirmek gibi olacak ama canım sufle istiyo sapık gibi dün internetten tariflerini okuyup resimlerine baktım 89 olunca kaçamak olarak yiycem...
G gnc_1984 Aramıza hoşgeldin bu arada...
Ok yazarımCanm hayatimda hiç alkol kullanmadigm icin kac kaloridir bilemiycem :) iyi yapmissn bozmadigina sevindim.canin cok istediyse 1 dilim ye ya da 2 3 catal nefsini körlemiş olursun..yas 30 ve sonrasinda kilo vermek biraz zorlasiyormus hep oyle duyuyorum ama azmin elinden kurtulan birsey yok istedgmz kiloya ulasana kadar devam... giriyosun ama topigine yazmiyorsun yaz birseylerrr her girdiginde
Gozumden yaş geldi bunu okuyunca. Sağlıkla zayiflayalim inşallah[/QUOTE]"kedikedi84, post: 41672431, member: 73923"]Hepinize desteğiniz için tek tek teşekkür ederim. Bugün başladım, en çok canımı yakan da hayati riski olmasına rağmen mideni aldıralım demesi oldu. Ben onun dişine dolgu yapılınca bile kıyamazken bunu söyledi bana. Gerçekten okuyup yorum yaptığınız için desteklemeniz için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?