Evliliğim için 35 kilo

aysem25 ne güzel anlatmışsın kendini. evet ne yazık ki etrafımızda böyle dengesiz insanlar var bende 90 kilodayken bu tür konuşmalara şahit olmuştum. bide ben oturduğum sandalyeyi kırınca ofisteki insanlar gülmeye başlamışlardı neyse şimdi kilo vermeye başlayınca aa hiç yemek yemiyorsun bayılacaksın diyorlar. ne tuhaf insanlar var neyse bugün yemekte su böreği varmış yememem lazım.

Hayir yani insanlara malzeme lazim terbiyesizler zayiflayalim herkesi kendimize hayran birakalim !

Cakil neden girmiyor acaba...bende bi 80 olsam ne guzel olur ya 74 kgdaym en son 2008 de 65 hic olmadim hatirlmaiyorum

Bugünkü menüm,
Sabah 2 dilim ekmek 1 Kaşık lor, 2 dilim diyet kaşar,domates biber
Öğlen 3 biber Dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Akşam aktivya 1 Amasya elması
Artık yarın 92 yi görmek istiyorum...

sanırım ben bugün şımardım biraz abarttım pazar gününe kadar ceza verdim kendime sabah erkenden 1 er saat yürüyüş pazartesiden itibaren eskiden uyguladığım bir diyeti uygulayacağım bugün kendime aşırı fazla çok çok fazla kızgınım

Kizlarrrr hayirliii cumalarrrr dualarimiz kabul olsunnn asure gunumz de mübarek olsun bugun 786 kez besmele cekenin duasi kabul oluyor ihlas suresi okuyalim bol bol inşaAllah..
Kalkinca 2 kayisi 2 ceviz
2 sb su
Bir fincan turk kahvesiii

Kizlarrrr hayirliii cumalarrrr dualarimiz kabul olsunnn asure gunumz de mübarek olsun bugun 786 kez besmele cekenin duasi kabul oluyor ihlas suresi okuyalim bol bol inşaAllah..
Kalkinca 2 kayisi 2 ceviz
2 sb su
Bir fincan turk kahvesiii

sana da hayırlı cumalar canım. bende elma sirkemi içtim 1lt suyumu da içtim. domates salatalık ve bir dilim ekmeğimi de yedim. şimdi öğlene kadar 1lt su içeceğim. şu an iyi gidiyorum. iştahım azalmaya başladı.

günaydın herkese hepinize hayırlı cumalar ben dün biraz pişmanlıklar yaşadım bugün detoksa başladım bakalım pazara kadar detoks yapıcam

Günaydın hepimizin duaları kabul olsun, sevdiklerimizle bolluk bereket ve sağlıklı bir Ömür geçirelim inşallah. Dün Akşamı sadece elma ve aktivya ile geçirdiğim için sabah kalktığımda elim ayağım titriyordu resmen, kahvaltımı yaptım toparladım. Kilo da vermemişim zaten yine aynı yine aynı. Pazartesi Dr randevum var o zamana kadar 92 olsam bari. Spora gidicem birazdan.

Afiyet olsun kizlar kedikedi84 bende spora yazilmistm esimle ama 1 ay dolmak uzere sadece 5 kez gittim eve baya uzak bide kimse yok salonda cok nezih bir salondu ama sanirim karma oldgndan pek gelen yoktu bende gitmiyorum artik senin evine yakin mi salon

Elma sirkesi bir donem ictim ama midemi o kadar bulandrdi ki zorla iciyordm resmen simdi artik icmiyorumm :-( kahvaltnda bayagi az..su gunde kac lt iciyorsn..

Elma sirkesi bir donem ictim ama midemi o kadar bulandrdi ki zorla iciyordm resmen simdi artik icmiyorumm :-( kahvaltnda bayagi az..su gunde kac lt iciyorsn..

canım ben sabah aç karnına 1lt ılık suyu içiyorum sonra kahvaltı yapıp 1lt daha içiyorum sonra öğlen yemeğini yiyip 1,5lt su içiyorum akşamda artık ne kadar içebilirsem içiyorum. elma sirkesine alıştım ben onun sayesinde iştahım kapandı 2hafta çok zorlanmıştım ama şimdi içerken zorlanmıyorum.

Kizlar eşimle bankaya kadar gittik surekli giydigim bi trencim vardi onuda yikamistim ve ben giyecek hic birsey bulamadim biliyomusunz ne kadar moralim bozuldu biktim usandim artik kendimden :-( off pacoz gibi giyinmekten gecen yil giydigim kaban bu yil dar geliyor off offf omrumun en guzel zamanlari kilolarim yuzunden kotu geciyor skldm artik ya kendime kiyafet almadgm icin hep eve yatirim yapiyorum eve bardak canak vs aliyorum :-( herseyden skldm artikkk

Yakın canım yürüyerek 20 dk, minibüste var ben Aletli spordan hoşlanmıyorum zaman Geçmek bilmiyo sanki,zumba belly Fit gibi dersleri var onlara katılmak daha çok Hoşuma gitti, geçen gün zumba gittim 1 saat nasıl geçti anlamadım biraz daha kilo verince spinning ve pilates derslerine gidicem tek sıkıntım Sevdiğim dersler sabah yok sabah olanlar şu an çok ağır gelebilir. Akşamları derslere gidicem haftada 2 gün.

Aynı durumdayız canım aynen bende paçoz gibi giyiniyorum pantolonların bacak araları yırtılıyor o zaman mecburen alışveriş yapıyorum nefret ediyorum bu durumdan, keşke şu yıl sonu çabucak gelse ben de 10 kilo daha vermiş olsam

O kadar darlandim ki :-( genelde lcw den aliyorum orasi kaliteli degil 2 yikamadan sonra saliyo kendini ama baska yerde buyuk beden pantoln giysi bulamiyorum ozellikle dugunler benim icin fiyaskoo..giyecek birsey bulamam diye dugune gidesim gelmez ama genelde dugunluk seyleride ekol den alirim buyuk beden yakismiyor ama napayim cig kof te yapti esim onu yedik bide komsum irmik tatlisi getrmis bir dilim ondan yedim :-( napicm ben boyle...

Şöyle düşü eşin açık sözlü konuşup istediği şeyleri söylemiş, bazı erkekler bu durumda aldatmayi sonra boşanmayı seçiyor.

Zor ama kilo vermek hem sağlık açısından iyi, bizim grubumuz var insan daha motive oluyor tatlı yeyince pişman falan oluyoruz faydası olabilir bak bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…