- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.961
Tamam canım sana kolay gelsinYapcam kizz bi selamete eriyimde yarin komsular gelcek hazırlık yspcam bugun temizlik nee oyyyy gisimde kahvaltı hazirliyam bugun is cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sana kolay gelsinYapcam kizz bi selamete eriyimde yarin komsular gelcek hazırlık yspcam bugun temizlik nee oyyyy gisimde kahvaltı hazirliyam bugun is cok
Of canım benimde öyle artık yıpradım biliyorsun herşeyi kaybettim
Sanırım ekmek açıktırmış seni canım genelde menün süper afiyet olsun
Canım benim sağol işte iş meselesi sonra saçlarımın dökülmesi kendimi dağıttım ancak toparlıyorum asıl ben senden korkuyorum
Evet canım iş meselesi acayip geriyor beni amin hepimizin rabbim yardımcısı olsun iş piyasa çok kötü
Kızlar sizlere birşey sorucam benim bacaklarımın arkası kalça ile diz arası arka tarafı böyle nasıl anlatayım çökük çökük anlatabildim bu selülit mi oluyor
Evet canım düşük olur bence hazır alma kendin yapabilirsin mercimek unuŞu ekmekten nedense vazgeçemedim.
İnternette nohut unu ,, mercimek unundan ekmek tarifleri gördüm. Acaba onlarımı denesem . mercimek ununun glisemik indekside düşük olur değil mi ?
Umarım en kısa zamanda düzelirHaklısın
Umarım toparlanır iş, inşallah herkes güzel kazançlar elde eder.
Aslında iyi biri bizim patron ancak stresten galiba , bizlerede çok ters davranıyor bu aralar.
Bakalım nasıl olacak.
Menün Harika afiyet olsunGünaydın Kızlar,
Düğn neler yedim :)
Sabah: omlet ( 2 yumurta , peynir, bol yeşillik ) , 7 zeytin , 1 dlm ekmek
Öğle: Salata , balık
Ara. 1 elma
Akşam: Ispanak kavurma, ceviz, badem
İnşallah canım6 ay sonra herkes bizi konuşsun.
değişime inanamıyoruz desinler, inşallah
İnşallah canımİnşallah bundan sonrası çok iyi olur
Evdeyim canım bende eşimden telefon bekliyorum sen neler yapıyorsunSlm kızlar npynz
Msj tekrarı.6 ay sonra herkes bizi konuşsun.
Her gece bunun hayali ile uyuyorum biliyo musun. Sanki 70 kiloya düşünce bütün hayatım değişecek. Sen ne iş yapıyorsun bu arada önceden tanışmıştık muhtemelen ama hatırlamıyorum, hangi şehirdesin, evli misin çocuk var mı?6 ay sonra herkes bizi konuşsun.
Ooh sefan olsun bugün benim çok sancım vardı ilaç içip öğlen 1 e kadar yattım. Tabii kahvaltı gecikti, onun için menüm 2 öğün.Kızlarla annemle kizkardesimle güzel bir gün geçirdik bugün kahvaltı vs gezmeler