- Konu Sahibi kedikedi84
-
Hoşgeldin bende yeni katıldım sen kaç kilosun
Hoşgeldin o zaman Aramıza sen kaç kilosun?boyun kaç? Sen nerede diyetisyene gidiyorsun?hastahane mi özel muayenehane mi?
Ooo sabah kahvaltısı çok güzelmiş benim uyguladım liste çok farklı ama kesinlikle şok diyet değil daha önce bende yaptım geri aldım ve hasta oldum hedefin kaç ne zamn başladın diyeteBana verilen listemde kesinlikle ara öğün yasak öğünlerin arasında en az 5 saat bulunmalı sabah öğlen dolu dolu yiyip akşamı minimuma indirmek amaçlandı.
Dün akşam yemeğim 20:00 de:
1 tabak çorba ve 1 tabak taze fasulye yemeği ekmek yok sonrasında tek lokma yok
bu sabah kahvaltım sabah 7:30
1 dilim kepek ekmeği
10 tane az tuzlu zeytin
yaklaşık 3 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
10 tane tuzsuz fıstık
1 kuru incir,1 kuru kayısı
şekersiz çay
merhaba :) Günlüğün başlığı ilgimi çekti ve giriş yazısını okuduğum an çok içlendim. Kendimden çok şey buldum. Niye bu erkekler böyle .Biraz daha anlayışlı yaklaşarak destek olmaya çalışsalar.Benim eşim de dalga geçer gibi yaklaşıyor bana her diyetisyen görüşmesi günümden sonra gülüyor bana. Zayıflama içeceği çayı vs hazırlıyorum niye içiyorsun bunu diyor zayıflamak için dediğimde gülerek zayıflaman bile yemeli içmeli senin ya diyor:)
Ay suan üzülerek okudum yazdıklarını ama okudukça kendime üzüldüm tabi benzer şeyler çünkü ama kilolu olmak kader olmamalı artık inşallah dönüp bu yazılanlara bakar ya ne çekmişiz be der muhabbetini yaparızBenim eşiminde bi 5 kilo fazlasi var ama o uzun boylu oldugu icin gostermiyor tabi eşimin ailesinde herkes zayif eltilerim kayinlarim falan ailede en obez benim ben daha guzel giyiniyorum ama bana yakismiyor o yuzden onlar daha duzgun duruyor daha goze hitap ediyor dun arkadasin yanindaydm yanina onunda arksdasi geldi kiz basladi bana abla demeye oysa ayni yaştaymışız bi tuhaf oldum eltim benden 2 yas buyuk ama ben daha buyuk duruyorum 2 tanede cocugu var bide 57 kilo...bakip bakip alamamak ne kadar kotu bisiy bide ben ailenin en kucuguyum annemlerin alt kattaki kiraci beni gorunce aa teyze en buyuk kizin mi dedi ve daha neler neler...
Ben 75 kiloyum boyum 1.65. Normalde kilom 60-65 arası değişiyordu. Düğünde 66 kiloydum. Evlendikten sonra 5 ay içinde +9 ile 75 oldum. Dur demezsem 80ler çok yakınhaklısın canım ama hayatın ne yazık ki gerçeklerinden. sen kaç kilosun yaşın kaç
Ooo sabah kahvaltısı çok güzelmiş benim uyguladım liste çok farklı ama kesinlikle şok diyet değil daha önce bende yaptım geri aldım ve hasta oldum hedefin kaç ne zamn başladın diyete
ikili rakamlarda da olabildiğinin en azı olursun inşallah
Canım çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Darısı Başımıza artık. Kaç kiloydun sen?kedikedi84 bende seninle sayfanda kilo vereceğimi yazmıştım canım,ama hiç beklemediğim bir şey oldu hamile kaldım. hala şoktayım hiç beklemediğim bir şeydi.
Maalesef kafaları farklı Çalışıyor erkeklerin, aç kalarak kilo verilmiyor bunu anlamıyorlar. Lütfen diyetisyeni bırakma beraber kilo verip o laflarını yedirelim onlara... Sen erken almışsın önlemini hedefine ulaşmadan bırakma. Ben de 80 ken gittim diyetisyene bıraktım sonra gittiğimde 93 kiloydum şimdi de 100 kilo ile başladım. Ama bu sefer bırakmak yok...merhaba :) Günlüğün başlığı ilgimi çekti ve giriş yazısını okuduğum an çok içlendim. Kendimden çok şey buldum. Niye bu erkekler böyle .Biraz daha anlayışlı yaklaşarak destek olmaya çalışsalar.Benim eşim de dalga geçer gibi yaklaşıyor bana her diyetisyen görüşmesi günümden sonra gülüyor bana. Zayıflama içeceği çayı vs hazırlıyorum niye içiyorsun bunu diyor zayıflamak için dediğimde gülerek zayıflaman bile yemeli içmeli senin ya diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?