- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.321
Ya ağdanın sevmediğim yanı cabuk cıkıyor alınması için belli bi noktaya gelmesi lazım vs bu yönlerini sevmiyorumKilolu olunca ağda bile zor. Bacaklarımı morartıp duruyodum.
Canım sağol bende şaşırdım hiç beklemiyordum teşekkür ederimMiyav_su adaylığın hayırlı olsun. Kk enleri anketinde en çok karşınıza çıkan üye başlığında aday gösterilmişsin. Yatak araştırırken bile karşıma çıktığın için tabii ki oyum sana
Günaydın canımGünaydın hanımlar, bol dirayetli kötü yiyeceklerden uzak güzel huzurlu mutlu bir gün olsun
Ayyy hadi bakalım hayırlısı 2-3 ay sonra inşallah. Rüyalarda bile birbirimizi görmeye başladık artıkGünaydın kızlarr miyav_su tebrikler canım.kedikedi84 canım rüyamda seni gördüm hayır olsun inşallah hamileydin 1,5 aylık :)
Sen beni takip etmiyosun ya ondan senden istiyorum kimisi diyo takip edince uyarı gelmiyor falan.Tamam canım
GelmediAldım canımkedikedi84
Canım ne demek.. snapchatte görünüyor ekran görüntüsü alan instagramda duymamıştmGelmediAy çok sağol ya içim rahatladı.
Sağol canımMiyav_su sen olmuycanda kim olacak kız enlerde, her topikte sen varsın en çok karşınıza çıkan üye ol bence :)
Son gordugumde 25bin mesajın vardı kizz tabisi sen hep sen
Canım instgram hesabını banada at takipleşelimSen beni takip etmiyosun ya ondan senden istiyorum kimisi diyo takip edince uyarı gelmiyor falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?