- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.301
Günaydın:) Bugün yüzmeye gidicem ne zamandır gidemiyorum özledim. Sonra yemek yaparım iki günlük yarın muhtemelen mevlüt olur oraya gidicemyarınım iptal yani.
Kahvemi içtim okuyorum msj kahvaltı edicem sizler npynz
Bende nöbete geldimm kızlar çalısıyorum ohh kahve keyfi miss afiyet olsun yüzmeyi bende cok sevıyorum ama çat pat yüzebiliyorum yaa yazdan yaza deniz gördüğüm için tabi kendimi geliştiremedim yıllardır komik ama daha ayaklarımı çırpamıyorum doğru düzgün düşün :/Kahvemi içtim okuyorum msj kahvaltı edicem sizler npynz
Aynenn kollarla yüzüyorum bende oldugu kadar kadar olmadığı kader :)Kollarlada yuzuluyor kız bacakları cirpmadanda olur olduğu kadar boşver
hadiya bunu bilmiyordum ama ben hep kilo alıp verdim bacaklardakiler geri çıkmadı ama çenemde çıktıLazere geldim uzun zamandan sonra tek tük kalanlar için kadın dedi sen zayiflamissin tüyler geri gelmiş böyle değildi evet bacak coştu bu ara kilo alıp verince tüyler geri geliyormuş kızlar
Neyse zayıflayayım da kıl tüy çaresine bakarız...Lazere geldim uzun zamandan sonra tek tük kalanlar için kadın dedi sen zayiflamissin tüyler geri gelmiş böyle değildi evet bacak coştu bu ara kilo alıp verince tüyler geri geliyormuş kızlar
Kilolu olunca ağda bile zor. Bacaklarımı morartıp duruyodum.Ben zaten lazeri bıraktım artık başlamıcam kalan tüylere ağdaya gidiyorm ağda sevmiyorum ama lazerinde böyle ufak değişikliklerde çıkma ihtimali yüksek oluyor çocuk doguruncada çıkıyormş yani sürekli yaptırmak gerekiyor kilo alıp verncede yeni duydum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?