Evliliğim için 35 kilo

elifimm39 sen nerelerdesinnnn beğenip kaçmak yokkk :)) @burhan sen çok azimlisin yaparsın haydi bir yeşilçay iç başla sabahı bekleme şimdi sabaha aç uyanacak şekerin düşecek canın dolu şey isteyecek yiyeceksin ve yarında geçecek. ama başlarsan her sabah o sevncle uyanacaksın kendın için birşeyler yapmş olmanın sevıncı ıle.

Valla kizlar siz boyle neseliymiydiniz yahuu hahh soyle sizleri soyle mutlu görmek beni mutlu etti ve enerji verdiniz inşallah hafyaya bende evimde olucam bende verdigim kilolari burda sizlerle paylasacagim..ayy kizlar cok şükür kiraci bu cuma cikiyormus sonunda evimi tadilat badana eder gocerimm...

Wuuuu yuppiiii haydii gözün aydınnn çok sevindimmm... senin kadar neşeli olamasakta accuk var bizde de bir an gel tez gel dön gelll bende sana gülşen den bu şarkıyı armağan ediyoruummm

Wuuuu yuppiiii haydii gözün aydınnn çok sevindimmm... senin kadar neşeli olamasakta accuk var bizde de bir an gel tez gel dön gelll bende sana gülşen den bu şarkıyı armağan ediyoruummm

Estağfurullah kizz siz beni solladiniz valla size imreniyorum ve beni yanilttiniz bende sizler sayanizden 13 yillik pis kilolalardan kurtulacagim inşallah ve en az iki hafta sonra araniza katilacagimm hemen ogunlerin gelmesini istiyorum. ..

Kesinlikle evden başka yerde yapılmıyor bu diyet işi bende annemdr yada kaynanamda kalınca bir haftada beş kilo alıyorum

Uzun zamandır anneme haftada bir gidiyorum sadece bazen de siz gelin gelmek diyorum hemen boyoz simit çiğ börek yapı veriyorlar babam bayılır boğaza anında hamuru yoğurup kıymalı içleri hazır eder gelmemmm diyorum zayifliycim

Uzun zamandır anneme haftada bir gidiyorum sadece bazen de siz gelin gelmek diyorum hemen boyoz simit çiğ börek yapı veriyorlar babam bayılır boğaza anında hamuru yoğurup kıymalı içleri hazır eder gelmemmm diyorum zayifliycim

Uzun zamandır anneme haftada bir gidiyorum sadece bazen de siz gelin gelmen diyorum hemen boyoz simit çiğ börek yapı veriyorlar babam bayılır boğaza anında hamuru yoğurup kıymalı içleri hazır eder gelmemmm diyorum zayifliycim

ISILDURU SEN samirsak yutuyormusun ..bende elma sirkeli samirsak kurunu hazirladim 10-15 karanli yerde beklesin uygulayacagim dinclik enerji veriyormus benim buna cok ihtiyacim var birde asli varsa tatli istegini kesiyormus ve tokluk hissi de vceriyormus deniyecegim annem evdeki elmalardan elma sirkesi yapmis katkisiz onla kurdum bakalim iyi netice alirsam size de soylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…