Evliliğim için 35 kilo

Hayırdır yardımcı olabileceğimiz bi şey var mı? Sorun neyse en yakın zamanda düzelir inşallah
Sağol canım işlerim kötü biliyor Musun bilmiyorum da benim turisti hediyelik eşya dükkanım var malesef Türkiye'deki olaylar yüzünden bittti turizm çoğu arkadaşımız intihar etti yada kalp krizinden vefat etti eşimle gecen yıldan Bu yana mecburi ayrılık yaşadık başka bir ilde çalışmak zorunda kaldı sonra dişimle tırnağımla aldığım evimi arabamı iş yüzünden sattım ve işler daha kötü şuanda dükkanımı satıyorum bir yandan iş arıyorum malesef iş Yok afedersin sekreter arıyorlar seyahat engelli olmayan bakımlı fiziği 1.68 ve yukarısı diyor ilanlarda tövbe yarrabim birde stresden erkek tipi saç dökülmem var çok kötüyüm psikolojim yerlerde

Terbiyesiz insanlar fizik diksiyon düzgün seyahat engeli olmayacak kardesimde yıllardır bu yüzden iş bulup çalışamadı kizda hepsi var iki ünv.diplomasida var ama işverenler hadsiz

Geçen dalı 86.6 idim birkaç kaçamak yüzünden su tuttu vücudum iki kilo kadar bugün ancak toparlandı aynı kiloya döndü bu demek ki bir hafta boşa gitti

Miyav_su canım benim ya çok üzüldüm siz o işi turistik bir yerde yapmanız ya çeşmede mesela tanıdıklarım var kaç tane dükkanları var hepsi müthiş iş yapıyor bence bir dusunun
Canım Çeşme yerli müşteri demek orada neler satıldığını biliyorum Türklerde hediye anlayışı Yok kendisine alıyor Çeşme'de aynı benim dükkan yerel otatantik zaten sektör değiştermeyi karar verdim şu dükkan satılsın bende eğitim alıcam birazda bu beslenme ile ilgili izmirden alıcam Ege üniversitesinden bakalım

Canım benim Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm herşey düzelir inşallah Türkiye deki iş şartları boyle malesef yerlerde

Ayşem25 canım gerçekten kaçamak yapınca bir hafta geriye gidiyoruz ben oyleyim yani kilo bazında birde yedikce yiyesim geliyor o yüzden yapmamak gerek kedikedi84 bu lafım senin için de geçerli
Aynen benımde yedikçe yiyesim gelıyor mesela sabah kahvaltı yaptım doya doya bu kezde akşamda yeyımde yarın baştan tekrar sıkı bir şekilde başlarım mantığı günler geçiyor boylece omrumuz küskün geçiyor

Miyav_su çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. Allah bi kapıyı kapatırken bi kapıyı açar. İnşallah senin hakkında en hayırlısı olur. Güzel bi plan yapmışsın çok başarılı olursun inşallah. Saçların konusunda da üzülme artık tıp çok hızlı ilerliyor bir şekilde çözümü vardır.

@miyav_su canim kedikedinin dedigi herseye harfiyen katiliyorum allah yardimcin olsun hicbisey sagligindan degerli degil bence bunu da unutma olir mu

Amin inşallah canım çok sağol

Selam kızlar bugün tekrar başladım inşallah 2 hafta sonra 87 olucam. Zumba ya gittim bugün yarın dışarıda olucam spor yapamayacağım.
Bugün: sabah: 1 yumurta 1 kaşık buğday ruşeymi ile mantarlı omlet
Öğlen: 4 çinekop+salata
Akşam bilmiyorum ne yiyeceğimi kv ye gidicem muhtemelen köfte olur.

Sizler nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? aysem25 senin listen genel olarak Nasıl? Neler var? Nasıl gidiyor?
@burhan sen napıyorsun toplayabildin mi kendini?
ISILDURU haklısın hiç bozmamak gerek bende bugün yarım kilo fazla çıktım ama 15 günde 1 bunu yapmazsam nefsimi körleyemiyorum. Böyle yapınca arada hiç başka kaçamak yapmamış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…