- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.821
Sağol canım işlerim kötü biliyor Musun bilmiyorum da benim turisti hediyelik eşya dükkanım var malesef Türkiye'deki olaylar yüzünden bittti turizm çoğu arkadaşımız intihar etti yada kalp krizinden vefat etti eşimle gecen yıldan Bu yana mecburi ayrılık yaşadık başka bir ilde çalışmak zorunda kaldı sonra dişimle tırnağımla aldığım evimi arabamı iş yüzünden sattım ve işler daha kötü şuanda dükkanımı satıyorum bir yandan iş arıyorum malesef iş Yok afedersin sekreter arıyorlar seyahat engelli olmayan bakımlı fiziği 1.68 ve yukarısı diyor ilanlarda tövbe yarrabim birde stresden erkek tipi saç dökülmem var çok kötüyüm psikolojim yerlerdeHayırdır yardımcı olabileceğimiz bi şey var mı? Sorun neyse en yakın zamanda düzelir inşallah
Keyfinin yerinde olduguna sevindim canim umarim hersey istedigin gibi olur...Bende öyleyim bugün akşama kadar evdeydim misler gibi mutfak temizledim çay içtim bende keyiflisi Yok
Sağol canım benim amin inşallahKeyfinin yerinde olduguna sevindim canim umarim hersey istedigin gibi olur...
Canım Çeşme yerli müşteri demek orada neler satıldığını biliyorum Türklerde hediye anlayışı Yok kendisine alıyor Çeşme'de aynı benim dükkan yerel otatantik zaten sektör değiştermeyi karar verdim şu dükkan satılsın bende eğitim alıcam birazda bu beslenme ile ilgili izmirden alıcam Ege üniversitesinden bakalımMiyav_su canım benim ya çok üzüldüm siz o işi turistik bir yerde yapmanız ya çeşmede mesela tanıdıklarım var kaç tane dükkanları var hepsi müthiş iş yapıyor bence bir dusunun
Sağol canım işlerim kötü biliyor Musun bilmiyorum da benim turisti hediyelik eşya dükkanım var malesef Türkiye'deki olaylar yüzünden bittti turizm çoğu arkadaşımız intihar etti yada kalp krizinden vefat etti eşimle gecen yıldan Bu yana mecburi ayrılık yaşadık başka bir ilde çalışmak zorunda kaldı sonra dişimle tırnağımla aldığım evimi arabamı iş yüzünden sattım ve işler daha kötü şuanda dükkanımı satıyorum bir yandan iş arıyorum malesef iş Yok afedersin sekreter arıyorlar seyahat engelli olmayan bakımlı fiziği 1.68 ve yukarısı diyor ilanlarda tövbe yarrabim birde stresden erkek tipi saç dökülmem var çok kötüyüm psikolojim yerlerde
Kesinlikle herşey bitmiş durumda rabbim sonumuzu hayır etsinCanım benim Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm herşey düzelir inşallah Türkiye deki iş şartları boyle malesef yerlerde
Evet canım beslenme uzmanı ve koçluğu ayrıca organik sirke yapımı gibi kurslara katılmayı düşünüyorumMiyav_su ne iş yapıcan beslenme uzmanı falanmi olmak istiyorsun
Canım çok sağol umarım bu sefer herşey yolunda gider canımYap valla çok revaçta bir meslek hadi hayırlısı olsun
Aynen benımde yedikçe yiyesim gelıyor mesela sabah kahvaltı yaptım doya doya bu kezde akşamda yeyımde yarın baştan tekrar sıkı bir şekilde başlarım mantığı günler geçiyor boylece omrumuz küskün geçiyorAyşem25 canım gerçekten kaçamak yapınca bir hafta geriye gidiyoruz ben oyleyim yani kilo bazında birde yedikce yiyesim geliyor o yüzden yapmamak gerek kedikedi84 bu lafım senin için de geçerli
@miyav_su canim kedikedinin dedigi herseye harfiyen katiliyorum allah yardimcin olsun hicbisey sagligindan degerli degil bence bunu da unutma olir muMiyav_su çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. Allah bi kapıyı kapatırken bi kapıyı açar. İnşallah senin hakkında en hayırlısı olur. Güzel bi plan yapmışsın çok başarılı olursun inşallah. Saçların konusunda da üzülme artık tıp çok hızlı ilerliyor bir şekilde çözümü vardır.
Amin inşallah canım çok sağolMiyav_su çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. Allah bi kapıyı kapatırken bi kapıyı açar. İnşallah senin hakkında en hayırlısı olur. Güzel bi plan yapmışsın çok başarılı olursun inşallah. Saçların konusunda da üzülme artık tıp çok hızlı ilerliyor bir şekilde çözümü vardır.
Sağol canım amin rabbim herkesin yardımcısı olsunMiyav_su canim kedikedinin dedigi herseye harfiyen katiliyorum allah yardimcin olsun hicbisey sagligindan degerli degil bence bunu da unutma olir mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?