- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.781
Hem şişman hem pişman olmaktan biktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH kolaylık versin canım böyle durumlarda et yerine peynir yiyebilirsin canım ikisi de et grubu değişim yapabilirsinSabah:1 haşlanmış yumurta yeşillik 1 dilim ekmek tahin pekmez
Öğlen: karnıbahar yoğurt
Akşam: mercimek çorbası
Bugün de biraz sallamasyon oldu öğlen et yemem lazımdı ama o kadar yorgundum ki kalan yemeği yedim.
Ben bekarım üniversitedeyken hoşlandığım erkekler fazla kilolarımı yüzüme vuruyorlardı şimdi de ailem dana fikriye varil gibi cümleler kuruyor bi de benim boyum kısa 1.53 boy 81.6 kg ım 87.5tan bu kiloya düştüm 2 ayda insanın canı acıyor yakın zamanda benim 3 yıldır aşık olduğum ama bana bi türlü aşık olmayan biriyle benim için aşk evliliği onun için mantık evliliği olan bir evlilik yapacaktık ama ben kilolarım yüzümden özgüvenim yerlerde olduğundan 3 yıldır bana aşık olmayan evlenince hiç aşık olmaz deyip evlenmedim aşkımı. Yüreğime gömdüm hala ideal kiloma ulaşırsam ve onun da hayatında kimse olmazsa bana aşık olur belki ümidi var yüreğimde aman kısaca çevrendekilere bakma onlar bilmiyorlar konuşuyorlar ne kadar zoruna giderse gitsin sen sağlıklı bir şekilde kilonu vermeye bak sana laf diyenlere de filin kocası da fil olur de gül geç mesela ya da sen de ona zoruna gidecek laf de sonra da de ki benim de zoruma gidiyor işte öyle de demezler bi daha bizimkiler nadiren diyorlar artık hatta ben bu sürece başladım başlayalı takdir ediyorlar inşALLAH verebilirsin kilolarını diyorlar şimdi deBen cok kotu durumdayim
Bugun de fil olduk esim tarafından
Psikolojim de maf oldu ...durup durup agliyorum ...
Masallah sana canim tebrik ediyorum sabrin sonu selamettirBak ne de guzel oluyor 7 li rakamlara az kaldiEki Görüntüle 1911171
Güle güle 9 ile başlayan kilolarsizi hiç sevmemiştim birdaha 90 ları görmemek üzere elveda
Senin yerinde olsam o lafin altinda kalmaz biran once buyuk bir hirs ve zindelikle harekete gecerdim neden sen yapamayasinki yeter ki ISTE!Ben cok kotu durumdayim
Bugun de fil olduk esim tarafından
Psikolojim de maf oldu ...durup durup agliyorum ...
Aferin canım asla pes etmeMerhabalar, bugün kontrolüm vardı vee 15 günde 2,4 kg vermiş bulunuyorum. Evde 89,5 diyetisyende 89,8 kiloyum. Tabii ki de bugün ye iç gül eğlen dostlar günüm ben bunu hak ettim bence sonra 15 gün devam. Yarın diyete yeni girmişçesine, ilk defa başlıyorum gibi motive ile geri dönüyorum. Öpüldünüz.
Hadi ama hala iyi degilsin basla artik bi yerden gerci baslanacak bisey yok sadece dengeleyeceksin ve hayatina biraz hareket katicaksin hadi bugun hic olmazsa yarim saat yuru bak nasil kendine geliceksin ...Hadi takipteyiz seni bak bugunu unutma bugun senin miladin olsun tamam mi??Desteginiz icin cok teşekkür ederim kizlar..
Helal olsun madallah sana hadi keyfini sur bakalim ...Merhabalar, bugün kontrolüm vardı vee 15 günde 2,4 kg vermiş bulunuyorum. Evde 89,5 diyetisyende 89,8 kiloyum. Tabii ki de bugün ye iç gül eğlen dostlar günüm ben bunu hak ettim bence sonra 15 gün devam. Yarın diyete yeni girmişçesine, ilk defa başlıyorum gibi motive ile geri dönüyorum. Öpüldünüz.
Seni canı Gönül'den tebrik ediyorum silkelendin ve kendine geldin maşallahYemeyin kızlar yemeyin bugün yedim elime ne geçti hiç bişey. Taş gibi olmuş bir mide çöken bir uyku, bir tembellik. Sağlıklı beslenin zinde olun. Verdiğim kilolardan aldığım mutluluk yemenin verdiği hazzın yanında solda sıfır. 15 gün yeniden bu sağlıksız yemeklere veda ediyorum. Sanki yeni başlıyorcasına diyetime merhaba diyorum.
Teşekkür ederim miyav su senin azminden bana da geldi artık. Dönüş yok.Seni canı Gönül'den tebrik ediyorum silkelendin ve kendine geldin maşallah
Yemeyin kızlar yemeyin bugün yedim elime ne geçti hiç bişey. Taş gibi olmuş bir mide çöken bir uyku, bir tembellik. Sağlıklı beslenin zinde olun. Verdiğim kilolardan aldığım mutluluk yemenin verdiği hazzın yanında solda sıfır. 15 gün yeniden bu sağlıksız yemeklere veda ediyorum. Sanki yeni başlıyorcasına diyetime merhaba diyorum.
Harikasın ne. Mutlu bana sana örnek olmuşum gecen yazmışsın yazmaya fırsatım olmadı evet o taytlar da baya Hikmet var baby içine birde rengini belli eden iç çamaşırı giy anlarsın yaTeşekkür ederim miyav su senin azminden bana da geldi artık. Dönüş yok.
İnşallah canım tek üzüntüm yıllarımı böyle geçirmiş olmam. Sonra hemen çocuk düşündüğüm için tadını çıkaramadan geri şişmeye başlıycam beni tek üzen bu. Neyse Allah o günleri göstersin de tek sıkıntım bu olsun.Canımm senıı cook cok tebrik ederim bugun mısafırım vardı hamur ısı bısıler yaptm ee tabi birazda yedim ve inanlmaz şişmiş ve kötü hissettim ve kaçamaklar hedefimiz den uzaklaştırıyor canım bole gıdersen mayısta harıka bir tatıl geçirirsin 38 beden :)
Dikkat edersen şişmezsin canım benim arkadaşım 12 kg aldı dikkat etti hareket etti bende öyle yapıcam inşallahİnşallah canım tek üzüntüm yıllarımı böyle geçirmiş olmam. Sonra hemen çocuk düşündüğüm için tadını çıkaramadan geri şişmeye başlıycam beni tek üzen bu. Neyse Allah o günleri göstersin de tek sıkıntım bu olsun.
İnşallah canım tek üzüntüm yıllarımı böyle geçirmiş olmam. Sonra hemen çocuk düşündüğüm için tadını çıkaramadan geri şişmeye başlıycam beni tek üzen bu. Neyse Allah o günleri göstersin de tek sıkıntım bu olsun.
Yok artık hata yaptıysam orda bırakıyorum. Geçen hafta pazar-pazartesi çok zorlandım ama tuttum kendimi. Dedim ki nasılsa 15 kasımda yiycem istediğimi. Şimdi gözünün önünde yaptığın hamur işleri var ondan canın çekiyor, ben misafir çağırmıyorum gitmiyorum da zaten ev gezmelerini hiç sevmem. Eşin yesin, kalanları iş yerindekilere falan götür bitsin biran önce onlar. Bi de kan şekerimiz oynuyor onun için de tekrar acıkıyoruz, zincirleme devam ediyor. Biraz sabır lazım.Sizde de oluyor mu bilmiyorum mesela bu öğün yememem gereken bısı yedım obur ogunde yemek istiyorum ve bu bazen benım en az 1 haftama mâl oluyor yeniden motivasyon sağlamak zor oluyor GIDI ın durumuda bana benzıyor harıka gidiyordu bi tökezleyince devamı geldi aynı bende oyleyım malesef