- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.801
Gerçekten örnek oldun bana başaranları duydukça neden olmasın diyorsun. Teşekkür ederim onun için, ara da gaz veriyorsun desteğini esirgemiyorsun. Tavsiyen de güzelmişHarikasın ne. Mutlu bana sana örnek olmuşum gecen yazmışsın yazmaya fırsatım olmadı evet o taytlar da baya Hikmet var baby içine birde rengini belli eden iç çamaşırı giyanlarsın ya
Ben çalıstığım için evımı cok özlüyorum mesela hep evde dursam asla ses etmem akşamları eşimle çıkıyoruz gündüzde çıkıyoruz ama arkadas cevrem boyle malesef çağırmasam gitmesem hemen yanlıs anlasılırım çağırmam gereken misafir grupları var onları bır an once bır haftada çağırıp rahatlamak ıstıyorumYok artık hata yaptıysam orda bırakıyorum. Geçen hafta pazar-pazartesi çok zorlandım ama tuttum kendimi. Dedim ki nasılsa 15 kasımda yiycem istediğimi. Şimdi gözünün önünde yaptığın hamur işleri var ondan canın çekiyor, ben misafir çağırmıyorum gitmiyorum da zaten ev gezmelerini hiç sevmem. Eşin yesin, kalanları iş yerindekilere falan götür bitsin biran önce onlar. Bi de kan şekerimiz oynuyor onun için de tekrar acıkıyoruz, zincirleme devam ediyor. Biraz sabır lazım.
Dikkat edersen şişmezsin canım benim arkadaşım 12 kg aldı dikkat etti hareket etti bende öyle yapıcam inşallah
Bi arkadaşım 1.55 boyu ile 25 kilo alınca ben biraz tırstım açıkçası.Canım kesinlikle bende oyle düsünüyorum yıllarımız gidiyor ama hersey kendı elımzde dıkkatli yer içersek bi 10 kilo geçirrsek tamamdır sonra da bilinçli şeklde süt yapar şunu yeyım bunu yeyım demezsek herşey mükemmel olur.zaten emzirmek harıka kalori yaktırıyor herkes hamıle kal doğum kılolarınla ver dıor ama bana mınıcık bır bebekle dıyet yapmak zor olur bıde sancılı gebelık geçirmek istemiyorum
Rica ederim canım önemli değilGerçekten örnek oldun bana başaranları duydukça neden olmasın diyorsun. Teşekkür ederim onun için, ara da gaz veriyorsun desteğini esirgemiyorsun. Tavsiyen de güzelmiş
Kesinlikle şişman hamile kalırsan malesef bebek te hastalık ortaya çıkıyorBi arkadaşım 1.55 boyu ile 25 kilo alınca ben biraz tırstım açıkçası.
Ayşe'm valla bi ara kendi kendime öyle diyodum aman hamile kaldıktan sonra toptan veririm diye ama gerçekçi düşününce artık kilolu hamile kalmak istemiyorum sıkıntı yaşama riski çok oluyor, zaten hamile kalma olasılığını da azaltıyor boşuna üzülmek istemiyorum.
Ben de evde oturmaya bayılırım ama yanlız ve eşimle. Zaten benim mizacım biraz öyle misafir sevmem, değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor eşimle 2. Sorunumuz da bu birisi gelecekse evde fırtına estiririm de.Ben çalıstığım için evımı cok özlüyorum mesela hep evde dursam asla ses etmem akşamları eşimle çıkıyoruz gündüzde çıkıyoruz ama arkadas cevrem boyle malesef çağırmasam gitmesem hemen yanlıs anlasılırım çağırmam gereken misafir grupları var onları bır an once bır haftada çağırıp rahatlamak ıstıyorum
Sende canım hamur işi değilde böyle salata türü soğuk meze türü yapsan daha sağlıklı değil miBen çalıstığım için evımı cok özlüyorum mesela hep evde dursam asla ses etmem akşamları eşimle çıkıyoruz gündüzde çıkıyoruz ama arkadas cevrem boyle malesef çağırmasam gitmesem hemen yanlıs anlasılırım çağırmam gereken misafir grupları var onları bır an once bır haftada çağırıp rahatlamak ıstıyorum
Aynen bende ben evcimenim sürekli gez toz bana gore değil mesela nobet arkadaslarmla 24 saat beraberim ama illa 3 günlük nobet aramzda goruselım istiolar yanı zaten 24 saat beraberız yetıyor arada sırada dısarı cıkarız yeter ılla birbrmze gitmek zorunda değiliz ikisinin çocugu asırı yaramaz evın altını ustune getırıyorlar katlanamıyorum yalnızlık tam benlik oysa ki hiç aramam ben komşu arkadaş gunduz gezmesi vsBen de evde oturmaya bayılırım ama yanlız ve eşimle. Zaten benim mizacım biraz öyle misafir sevmem, değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor eşimle 2. Sorunumuz da bu birisi gelecekse evde fırtına estiririm de.
Canım mecbur 2 misafiri yıne pastalı ağırlayıp bıdaha da gıtmıcem yemezler oyle meze falan :/Sende canım hamur işi değilde böyle salata türü soğuk meze türü yapsan daha sağlıklı değil mi
Anlıyorum seni canım haklısın ama böylede kurtulamazsın kilondan ki sen bizden küçüksün metabolizman bizden hızlı çalışıyorCanım mecbur 2 misafiri yıne pastalı ağırlayıp bıdaha da gıtmıcem yemezler oyle meze falan :/
Bende öyle yanlız insana huzur veriyorAynen bende ben evcimenim sürekli gez toz bana gore değil mesela nobet arkadaslarmla 24 saat beraberim ama illa 3 günlük nobet aramzda goruselım istiolar yanı zaten 24 saat beraberız yetıyor arada sırada dısarı cıkarız yeter ılla birbrmze gitmek zorunda değiliz ikisinin çocugu asırı yaramaz evın altını ustune getırıyorlar katlanamıyorum yalnızlık tam benlik oysa ki hiç aramam ben komşu arkadaş gunduz gezmesi vs
Çevremdeki insanlar sürekli gidip gelelim mantığındalar bırınde gitmek istemiyorum öbüründe mecbur gıdıyorum çağırıyorm benım ıcın en guzel gün evde geçen keyif günü.Anlıyorum seni canım haklısın ama böylede kurtulamazsın kilondan ki sen bizden küçüksün metabolizman bizden hızlı çalışıyor
Bende öyleyim bugün akşama kadar evdeydim misler gibi mutfak temizledim çay içtim bende keyiflisi YokÇevremdeki insanlar sürekli gidip gelelim mantığındalar bırınde gitmek istemiyorum öbüründe mecbur gıdıyorum çağırıyorm benım ıcın en guzel gün evde geçen keyif günü.
Ne güzel özetlemişsinMesela sabah kalkıp evımın işini görmek ardından kahvemı çayımı yapıp keyif yapmak tv izlemek kitap okumak boyle ayaklarımı uzatmak dinlenmek yani 24 saat yan yana oldugum arkadasımı ertesi gün görmesem de olur çünkü 24 saatte herşeyimizi paylaşıyoruz konusacak bısı kalmıyor mesela alışverişe gidebılırz mısafır çağırmak ıcın bır gun once ev temzlıgı ertesı gun mısafır çağır hazırlık yap mısafır gitsin tekrar evı temızlemek bana cok zor gelıyor ınanlmaz angarya ya bu kadar zahmete ne gerek var ya alışverişini yap ardından yemegını kahvenı ıc eve gel ben rezıl olmayım para rezıl olsun benım ıcın mısafır 2 gun yorgunluk stres demek
Aynen aynen bende oyle mesela işlerim bitmeye yakın çayı koyuyorum ayaklarımı uzatıp ohh mis yani :)Bende öyleyim bugün akşama kadar evdeydim misler gibi mutfak temizledim çay içtim bende keyiflisi Yok
Kesinlikle bu aralar çok stresli ve üzücü olaylar yaşıyorum hiç kimseyi çekemem doğrusuAynen aynen bende oyle mesela işlerim bitmeye yakın çayı koyuyorum ayaklarımı uzatıp ohh mis yani :)
Ne güzel aynı kafadan birini bulmak aynı şeyleri düşünmek Allah gönlüne göre versin canım tüm sıkıntılarndan kurtarsın inşallahKesinlikle bu aralar çok stresli ve üzücü olaylar yaşıyorum hiç kimseyi çekemem doğrusu
Hayırdır yardımcı olabileceğimiz bi şey var mı? Sorun neyse en yakın zamanda düzelir inşallahKesinlikle bu aralar çok stresli ve üzücü olaylar yaşıyorum hiç kimseyi çekemem doğrusu
Amin canım benim rabbim herkese versin sendeNe güzel aynı kafadan birini bulmak aynı şeyleri düşünmek Allah gönlüne göre versin canım tüm sıkıntılarndan kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?