Evliliğim için 35 kilo

Benim 6 senem öyle geçti hergün diyetteydim, sonra gizli gizli yiyip kilo alıyodum. Sonra haftaya tekrar başlarım diyip daha çok yiyodum. Artık 2017 içinde hamile kalmam gerek çünkü 32 yaşındayım zurnanın zırt dediği yere geldim. 10-15 günde 1 gidiyorum diyetisyene o gittiğim gün istediğimi yiyorum ve diyete ilk kez başlıyomuş gibi düşünüyorum. Sende eğer benim gibi bi daha yiyemiycekmiyim yolum çok uzun diyorsan mesela 2 kilo hedefi koy ona ulaştığının ertesi günü serbest yap. Ama 300-500 gr artı çıkıcaksın sonraki gün moralini bozma devam.

Sagol canim
Bakalim bugun sifirdan basliyorum
Yazdiklarinin hepsi var ödem icin
Babamin idrar sokturucu ilaci var onu ictum artik
Odemden basamiyorum
Karatay yapmaya calisicam ekmek te bana cok şişkinlik yapıyor
Vucudumdaki şişkinliği atana kadar
Yesil cayada yuklenicem
Rabbim yardimcim olsun gerçekten cok zor durumdayim

GIDI Çok deil iki uç ay önce senin kilondaydik hepimiz umutsuzluğa kapılmistim şahsen iki uç kiloluk hedefler belirledim yavaş yavaş baktım oluyor umutlanip devam ettim bak şimdi 86 da gene uzun zamandır bekliyorum ama olsun buna şükür diyorum moralim düzelmeye başladı 9 lu rakamlardan uzaklaştıkça reglde çok korktum 9 görmekten öyle çünkü sisiyordum bu kez olmadı çok şükür ekmek yemedim çünkü o su tutuyor

Demin eşimle aramızda geçen diyalog. 90.5 kiloyum 8 lere çok az kaldı dedim. Hadi ya inanamıyorum gerçekten mi, ben sana inanmıyodum bu haftada da mı diyet yaptın, 80 kilo olduğun Zaman diycem ki Allah'ım ben senin mucizelerine inanmadım beni affet. Artık 75 falan olursan naparım bilmiyorum. Balkondaydık o sırada ben de dedim ki şu an seni bacaklarından tutup camdan atmak istiyorum. Niye inanmıyorsun bana. Dedi ki e sen bundan önce de yapıyorum diyodum bi ilerleme göremiyorduk. Haklı da aslında.

Haklilar da diyet yapanin psikolojisini anlayamazlar asla

Merhabalar, konunu yeni okudum başlangıç noktası kötü olmuş ama hikayenin iyi biteceğine inanıyorum :) ben de 30 yaşında ve 2 senedir hamilelik kilolarıyla savaşan biri olarak erkeklerin bizleri aslaaaa anlamadıklarını söyleyebilirim

Yaşamak için deil yemek için yaşıyoruz da ondan zayıflamak zor geliyor bi vazgecsek su yemek zevkimizden aslinda herşey o zaman duzelecek

Kızlar hadi bakalım anlatın siz neler tapıyosunuz? Ne yiyosunuz ne içiyosunuz ekstra yaptığınız bi şey var mı?

LovefooL başladın mı acaba? Başlamadıysan pazartesi haydi başla zaman geçiyor geçen hafta yemeseydin bu hafta 1 kilo hafiftin.

Çok mutluyum 48 beden pantalon giyiyordum love my body den internetten 46 beden aldım veee oldu ayy hadi bi 6 kilo daha ve gelsin 44 beden

ISILDURU keramet tayttaymış hiç tayt almamıştım hayatımda evde hep eşpfman altı giyerim yeni aldım evde giymek için ve eşim gerçekten popon küçülmüş bacakların incelmiş dedi. Kız bunlar tayt giyince mi alıcı gözle bakıyorlar nedir..

Kızlar selam internet paketim bittş birde memleketteydik nasılsınz neler yapıyorsnz kilo verenleri tebrik ediyorum kedicim sende süper gidiyorsun haydi hayırlısı hakkımızda ben tartıyı bayagı uzaga koyucam 28 i tartılcam kızlar ben çook dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen çok yavaş kilo veriyorum ya :/

Canim benim ya ne guzel tebrik ederim seni

Çok mutluyum 48 beden pantalon giyiyordum love my body den internetten 46 beden aldım veee oldu ayy hadi bi 6 kilo daha ve gelsin 44 beden
Allah izin verirse 38 bedenide goruceksi ins.Bende 3 gundur alisveristeyim 44-46 beden aldim herseyimi bi mevsimlik birde kislik kaban aldim sirf bunlar guzel oluyor diye zayiflama istegim durdu nedense son 2 senedir ha kg vericem ha veriyorum derken kislik almayi erteliyordum simdi isin garip yani okadar para verdim onlara az buz degil zayiflayinca onlari napicam diye dusunuyorum ;(

kedikedi84 bunların tayta ilgisi var hahahaha erkek milleti işte bende hep eşofman altı giyerdim pijama takımları falan tayt ve bady giymeye başladım adam coştu hep böyle giyin diyor taytin çeşitli versiyonlarını alicaz anlaşıldı ustunede dar kazak vs zayiflayalimda giyelim valla şimdi giymiycezde yaşlanınca mi giyicez

Dün yediklerimi yazayım
Sabah: 2 yumurtalı mantarlı yeşil biberli omlet
Öğlen:Izgara tavuklu salata
Akşam: karnabahar +3 kaşık yoğurt

Bu sabah 90.2 çıktım diyetisyenle aramda 300 gr fark var 89.9 olursam salı gününe kadar 2 haftada tam 2 kilo vermiş olucam bu hafta regl dönemim karnım şişmeye başladı.

Tahmin ettim Can'ım internetinin olmadığını, ya benim de yavaş gidiyo. Bu kadar kıstırmama rağmen maksimum haftada 1 kilo. Bazen 10 günü buluyo rakamın tam oynaması.
Geçen sene bi diyetisyene gidiyordum ya ben, haftada 1 gidiyordum. Onun da dediklerini harfiyen uyguluyordum. 3. Gidişimde çok az kilo vermiştim yarım kilo falan. Başladı bana ters ters bunda bi yanlışlık var ne yaptın, yemişsin, yok diyorum dedikleriniz dışında yemedim. Olamaz, 1 kilo gitmesi gerekti, bende bana yalancı muamelesi yapılmasından nefret ederim. 3 seans daha parasını Ödemiş olmama rağmen bi daha gitmedim. Sinirden de eve gelip yemiştim.
Manyak hem günde 6-7 dilim ekmek veriyordu, ilk bi başladım zaten sırf çorba 1 hafta ilk hafta 3 kilo vermiştim ama 2 kilosu falan kastan gitmişti. Bu seneki diyetisyenim 10 gün minimumda gel diyor. 7 günde tam veremeyebilirsin moralin bozulmasın dedi.

Bende 28 kasımda gidicem bakalım kendısıde soyledı boyuna kılona gore haftada 1 kilo başlangıç aşamasında az dedi kaçamak falanda yapmadım bir hafta boyunca sporda yaptm ve sadcee bir kilo vermiş olmak motivasyonumu azaltıyor sennle hedefimiz de aynı çocuk yapmak olsın napalım bir şekilde gidiyor :) ben evdeki tartıyı kaldırcam diyetisyenden diyetisyene tartılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…