- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.741
Benim 6 senem öyle geçti hergün diyetteydim, sonra gizli gizli yiyip kilo alıyodum. Sonra haftaya tekrar başlarım diyip daha çok yiyodum. Artık 2017 içinde hamile kalmam gerek çünkü 32 yaşındayım zurnanın zırt dediği yere geldim. 10-15 günde 1 gidiyorum diyetisyene o gittiğim gün istediğimi yiyorum ve diyete ilk kez başlıyomuş gibi düşünüyorum. Sende eğer benim gibi bi daha yiyemiycekmiyim yolum çok uzun diyorsan mesela 2 kilo hedefi koy ona ulaştığının ertesi günü serbest yap. Ama 300-500 gr artı çıkıcaksın sonraki gün moralini bozma devam.Başlamalıyım değil mi?çok haklısın. Başlamalıyım ve basarmaliyim. Sanada tekrar tekrar helal olsun ne güzel gidiyor değilmi yapınca. Ama yapmak gerek. Ben öyleyim işte kim ne zaman sorsa rejimdeyim. 2 gün rejim , 5 gün sınırsız ye. Benim halim böyle . Çok imreniyorun başarı hikayelerini okuyunca. Ben bir çocuk ile saldim cayıra mevlam kayira. daha yaşım da çok genç. Sen sakin pes etme. Bende başlıyorum hemen. Kendimize inanirsak başarırız tabi neden basarmayalim.
Sagol canimAy canım ya ödem olmuş demek ki. Bu aralar ağrı kesici kas gevşetici falan kullandın mı? Onlar da çok yapıyor. Belki adet dönemin gelmiştir. Sabahları maydonoz ye, yeşil çay falan iç. Sıkıntı da şişiriyo insanı. Ay şiştim derler ya gerçekten de şişiriyor. Gel 1 hafta sık dişini bak Nasıl hafifliycen.
Haklilar da diyet yapanin psikolojisini anlayamazlar aslaDemin eşimle aramızda geçen diyalog. 90.5 kiloyum 8 lere çok az kaldı dedim. Hadi ya inanamıyorum gerçekten mi, ben sana inanmıyodum bu haftada da mı diyet yaptın, 80 kilo olduğun Zaman diycem ki Allah'ım ben senin mucizelerine inanmadım beni affet. Artık 75 falan olursan naparım bilmiyorum. Balkondaydık o sırada ben de dedim ki şu an seni bacaklarından tutup camdan atmak istiyorum. Niye inanmıyorsun bana. Dedi ki e sen bundan önce de yapıyorum diyodum bi ilerleme göremiyorduk. Haklı da aslında.
Aynen en büyük zevkim yemek.Yaşamak için deil yemek için yaşıyoruz da ondan zayıflamak zor geliyor bi vazgecsek su yemek zevkimizden aslinda herşey o zaman duzelecek
Canim benim ya ne guzel tebrik ederim seniISILDURU keramet tayttaymış hiç tayt almamıştım hayatımda evde hep eşpfman altı giyerim yeni aldım evde giymek için ve eşim gerçekten popon küçülmüş bacakların incelmiş dedi. Kız bunlar tayt giyince mi alıcı gözle bakıyorlar nedir..
Allah izin verirse 38 bedenide goruceksi ins.Bende 3 gundur alisveristeyim 44-46 beden aldim herseyimi bi mevsimlik birde kislik kaban aldim sirf bunlar guzel oluyor diye zayiflama istegim durdu nedenseÇok mutluyum 48 beden pantalon giyiyordum love my body den internetten 46 beden aldım veee olduayy hadi bi 6 kilo daha ve gelsin 44 beden
Tahmin ettim Can'ım internetinin olmadığını, ya benim de yavaş gidiyo. Bu kadar kıstırmama rağmen maksimum haftada 1 kilo. Bazen 10 günü buluyo rakamın tam oynaması.Kızlar selam internet paketim bittş birde memleketteydik nasılsınz neler yapıyorsnz kilo verenleri tebrik ediyorum kedicim sende süper gidiyorsun haydi hayırlısı hakkımızda ben tartıyı bayagı uzaga koyucam 28 i tartılcam kızlar ben çook dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen çok yavaş kilo veriyorum ya :/
Tahmin ettim Can'ım internetinin olmadığını, ya benim de yavaş gidiyo. Bu kadar kıstırmama rağmen maksimum haftada 1 kilo. Bazen 10 günü buluyo rakamın tam oynaması.
Geçen sene bi diyetisyene gidiyordum ya ben, haftada 1 gidiyordum. Onun da dediklerini harfiyen uyguluyordum. 3. Gidişimde çok az kilo vermiştim yarım kilo falan. Başladı bana ters ters bunda bi yanlışlık var ne yaptın, yemişsin, yok diyorum dedikleriniz dışında yemedim. Olamaz, 1 kilo gitmesi gerekti, bende bana yalancı muamelesi yapılmasından nefret ederim. 3 seans daha parasını Ödemiş olmama rağmen bi daha gitmedim. Sinirden de eve gelip yemiştim.
Manyak hem günde 6-7 dilim ekmek veriyordu, ilk bi başladım zaten sırf çorba 1 hafta ilk hafta 3 kilo vermiştim ama 2 kilosu falan kastan gitmişti. Bu seneki diyetisyenim 10 gün minimumda gel diyor. 7 günde tam veremeyebilirsin moralin bozulmasın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?