Evliliğim için 35 kilo

Bende bi umut belki yağ daha çok girmiştir kas olmuştur ya da ödem tutmuştur diye umutlanıyorum bazen.

Sabah:1 fırın patates 2 yumurta ile yumurtalı patates( en sevdiğim)
Öğlen:2 kayısı 2 ceviz ( listemde yoktu böyle bi şey ama evden çıkmamız gerekiyodu)
Akşam: karnıbahar+ 1 kaşık yoğurt+ kefir

Selam kızlar gece gece turlarken burayı buldum. Kedicim yazını okudum canm çok üzüldüm bazen kilo evliliği etkileyebiliyor. Ben hayatımda çok kilo aldım verdim her aldığım kiloda bir ders çıkardım denemediği yöntem kalmadı ama korumak hiç bir zaman kolay olmadı. İş stresi malu hep bir tetikleyici oluyor kilo almaya en son 2014 de 94 den 76 oldum ve günlük açtım sonra iş stresi olunca hop kilolar geri geldi ve 92 oldum 2016 ocak sanırım tekrar başladım şimdi 74.5 kiloyum ama haftaya 73 görürüm sanırım. En güzeli artık nefesimin tıkanmaması eskiden 6 dk kosamaZdım şimdi 25 dk koşuyorum bana mısın demiyorum. Sen sanırım diyetisyen takip ediyorsun. Ben en kesin cözümü asla dışardan hazır gıda almamakta buldum herşeyi kendim yapıyorum tatlı da yiyorum kekte pastada ama light. Ekmegıme un koymadan yapmayı deniyorum kurabiyemide tatlımı sütlü Hindistan cevizli yapıyorum. Hiç bişide cekmiyor canım. En büyük kaçamağım meyve :) çünkü malum onun yerine bişi yapamıyorum. Artık ne diyetisyen ne günlük kalerosi bana göre belirlenip gelen yemekler ne de ölümüne spor canım istediği kadar spor bazen aşırı çok oluyor bazen hiç olmuyor ama hayat standartın bu. Öyle işte canm. Uzatmıyım inş hedefine tez zamanda ulaşıp bebiş kucağını alırsın. İnşallah hepiniz ulaşırsınız arkadaşlar.

Sağol canım böyle başarı hikayeleri okumak çok iyi geliyor, başarılıyo işte diyorum ben de başarıcam, disiplin ve irade bu kadar. Bu sefer bu ikisi kafama yerleşti. Çok teşekkür ederim

Sağol canım böyle başarı hikayeleri okumak çok iyi geliyor, başarılıyo işte diyorum ben de başarıcam, disiplin ve irade bu kadar. Bu sefer bu ikisi kafama yerleşti. Çok teşekkür ederim
Kesinlikle haklısın disiplin ve irade ki ucunda senin çok güzel bi hedefin var eşin ve çocuğun . İnşallah olucak canm. Ne kadar zamandır diyetisyene gidiyosun?

GIDI kız nrdsn bak kedikedi84 e aldı başını gidiyor bana yetişmek üzere bak hepimiz aynı kiloyla başladık biliyorsun artık sıra sende bebeğim top sende bizi yakalayabilirsin istersen geçersin bile hadiii

Sabah:1 haşlanmış yumurta yeşillik 1 dilim ekmek tahin pekmez
Öğlen: karnıbahar yoğurt
Akşam: mercimek çorbası
Bugün de biraz sallamasyon oldu öğlen et yemem lazımdı ama o kadar yorgundum ki kalan yemeği yedim.

Ben cok kotu durumdayim
Bugun de fil olduk esim tarafından
Psikolojim de maf oldu ...durup durup agliyorum ...

Ben cok kotu durumdayim
Bugun de fil olduk esim tarafından
Psikolojim de maf oldu ...durup durup agliyorum ...
Terbiyesiz bunlar ya hadsiz. Biz kavga ederken bu kulaklar neler duydu, ayı demişti bana da. Çok iyi anlıyorum seni, bi gün kavga ettik yine kilomdan sonra ona göre konu kapandı arkadaşlarla buluştuk ama ben tutamıyorum kendimi ağzımı açtığım anda ağlamaya başlıyordum. Böyle yaptıklarında ne sanıyorlar gaz verdiklerini mi anlamıyorum ki, bende ters tepip inada biniyor. Bir de bizimki duygusal açlık daha çok, bari yemekle Mutlu olayım kafası. Bizi mutsuz ettikleri sürece olmaz.

GIDI sen takma eşinin söylediklerini duymazdan gel yada ağzına geleni sende söyle ben öyle yapıyorum hiç konusunu bile etmeden kendi kendine diyetide başla bak şuan çok acıktım kızın okuma yazmasiylada uğraştım iki saattir çok gerginim bi türlü sokemiyor boğazım ağrıdı bağırsaktan öyle deil şöyle olacak demekten her an yemeklere saldır abilirim ama yapmiycam çünkü sonunda ben üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…