Evliliğim için 35 kilo

Kizlar bayram oncesinden beridir internetim yoktu...sizi cok ozledim
burasi olmasa ben bi hic misim onu anladim.
Kac kiloyum onu bile bilmiyorum cok kotuyum ve sisim.ayaklarimim alti cok aciyo odemden basamiyorum.
Imdaaaaat!!!

Kizlar bayram oncesinden beridir internetim yoktu...sizi cok ozledim
burasi olmasa ben bi hic misim onu anladim.
Kac kiloyum onu bile bilmiyorum cok kotuyum ve sisim.ayaklarimim alti cok aciyo odemden basamiyorum.
Imdaaaaat!!!

Hoş geldin cinimmm ozaman tartilma carsamba supriz olsun naptin bi diyet uyguluyordun hala devam ediyormusun.odem mı sislikmi kullandigin bi ilactanmi oluyor yoksa bi dr git ihmal etme..

Evettt @ kimyayas 79 zum bi iniyorum cikimyorum ama yarisalim senle noldu kiz benimde kacamaklarim oluyor ama devam ediyorum dengelemeye calisiyorumm hadi yarisalim haftada hic olmasa bir kilo yarim.kilo muhakkak gitsinn..

kedikedi84 nerdesin kiz okuyupta cvp yazmiyonmu kilo aldim diye burayi boslama hemenn gel bakem nordun valla tam bi kiziyorum haa artik su kilolari verelim yaa bu topikk bi ilerlesinn bende dahil bi sıkı yonetimm istimm haa yoksa sen kilo vermek istemiyormusun ben cok istim kilo yonden sikayetimmm varr artik kararli olalim yaa arkadaslar kacamaklar olur ve oluyorda ama isin sirri dengelemeyiz hemennn.kusura bakmayin cok sert yazdim bende sizin mutlu olmanizi ve kilolari verip mutlu bi sekilde burda ayrılalım mm istiyorum ama böyle kilolar vermeyip beni sankim motivasyonum düşüyor. ...

Selam kızlar netim bittiydi yazamadım birde bu gün misafirim vardı bir kaç gündür hazırlık yaptım anca yazma fırsatım oldu bu sabah kilom eksideydi ama bu gün biraz kaçamak lı geçti sorun etmiyorum yarın dengelerim inşallah

Oteki yaptigim sey de yirmi kere çiğnemek ve acikmadan yemiyodum kesinlikle cok iyiydi ama internete giremeyince motivasyon falan kalmadi
Sislikte yemek yemekten
Ozlemisim seni canim

Oteki yaptigim sey de yirmi kere çiğnemek ve acikmadgan yemiyodum kesinlikle cok iyiydi ama internete giremeyince motivasyon falan kalmadi
Sislikte yemek yemekten
Ozlemisim seni canim ya

Hoş geldin canım toparlarsın inşallah
Sagol canim masallah cok iyi gidiyosun motivasyonun hic kaybolmamis seni seviyorum
Kendimi cok sinirda hissediyorum bi birakirsam kendimi toparlayamam
Topigi de 90 lardan kurtarmak lazim

Yirim ben senin cok sert yazini
Bugunler de ne gorsem yiyorum da

Sagol canim masallah cok iyi gidiyosun motivasyonun hic kaybolmamis seni seviyorum
Kendimi cok sinirda hissediyorum bi birakirsam kendimi toparlayamam
Topigi de 90 lardan kurtarmak lazim
Sağol canım benim bende seni ve tüm arkadaşları seviyorum burda olmak motivasyonumu arttırıyor birde kaçamak yapınca hemen dengelemeye çalışıyorum bu kilo verme sürecimi uzatsada eninde sonunda bu kilolar gidecek benim 90 lardan kurtulmam 1.5 ayı bulur sanırım

Evettt @ kimyayas 79 zum bi iniyorum cikimyorum ama yarisalim senle noldu kiz benimde kacamaklarim oluyor ama devam ediyorum dengelemeye calisiyorumm hadi yarisalim haftada hic olmasa bir kilo yarim.kilo muhakkak gitsinn..
Tamamdır sen istedin bacım yarışıyoruz pazartesi bir tartilalim ordan baslariz ne dersin?yada yarın da olabilirya gerçekten gitsinde varsın yarım kilo olsun.ben başlayalı 1.5 ay oldu son iki haftadir iki ileri bir geri.bırakmak istemiyorum en zor kısmı karar verip baslayabilmekti o günleri aştık bir daha başa dönmek istemiyorum. 80 in altina düşersem beni müthiş motive edecek, ekim sonuna kadarda 75 in altina düşmek istiyorum.aslında yürüyüş yapamıyorum biraz harejet olsa o da yememi frenliyor.yarin temizlik günü çılgınlar gibi iş yapiciiimama haftada 3 gün yürüyüş şart. Rakibim yaşın kaç idi bu arada sen yürüyor musun

Yirim ben senin cok sert yazini
Bugunler de ne gorsem yiyorum da

Kiz bu aralar herkes bende öyle ne gorsek yedik elhamdulillah ama icee kilo almadan hemen ayaga kalkalim yaa..
Hedefim 78 gormek inşallah. :)) hadi bakalimm sizide gorecegim carsamba goremezsemde ama cuma kesin görürüm... bende bende seni ozledim yaa

K kimyayas ben 33 yasindayim ayni bende bi hafta duzenli yapisam diger hafta 1-2gun izicik kacamak yaptigimda hemen aliyom bide kabizlik bu ara yuruse cikamadim bayramdan önce ve sonra yogun bi günler geciriyorum okuldu misafirlerdi bahceydi mesala bugun bahcedeydim haftada iki gun hanimlarla oturmamiz oluyor sohbet gibi yani bu ara gunlerimi dolu dolu yasiyorum bide dikkat ediyim yememeki kilo vereyimm dimi pazartesi olsun istersen ben kilomu bilim istersen senle cumaya kadar tartilmayalim ogun söyleyelim ben 79 dum hemen bi kilo verdigimi sanmimm :)) sende kilonu biliysen cumaya supruz olsun zati bi carsamba tartilacagizz bide rakibemi gecmemm icin spor yapmam şart :))) ama sen emziklisin dimi saglikli ver kilonu

Benim kilo 80 sabah bir daha tartılicam ,tartimda bir sorun var sanki .ben spor yapamıyorum bugün temizlik yaptım yarin da devam edicem bir haftadır yatılı misafirim vardı dün gittiler o yüzden çarşaflar havlular banyo tuvalet onları paklamakla meşgulüm . Beslenmem fena değil emzirme olayida var inşallah gidecek kilolar.ama herkeste bir gevşeme oldu bayramda , walla ben kışın kilo veremedim bu yaşıma kadar bu senede çok ümitli değilim o yüzden şu 1.5 -2 ayı iyi degerlendiricem sonra marta kadar koruma diye düşünüyorum. Aslinda şu 10 kilo kışakadar gitse süper olurdu ama rekabetle olur belkim

Benim kilo 80 sabah bir daha tartılicam ,tartimda bir sorun var sanki .ben spor yapamıyorum bugün temizlik yaptım yarin da devam edicem bir haftadır yatılı misafirim vardı dün gittiler o yüzden çarşaflar havlular banyo tuvalet onları paklamakla meşgulüm . Beslenmem fena değil emzirme olayida var inşallah gidecek kilolar.ama herkeste bir gevşeme oldu bayramda , walla ben kışın kilo veremedim bu yaşıma kadar bu senede çok ümitli değilim o yüzden şu 1.5 -2 ayı iyi degerlendiricem sonra marta kadar koruma diye düşünüyorum. Aslinda şu 10 kilo kışakadar gitse süper olurdu ama rekabetle olur belkim

Cok yorgunum yahu ogleye doru bahcedeydik aksam 20:00 da eve grldik ordan düğüne eve camasir felan yoruldum ama yarin regl olacamm ya canim acayip tatli istiyor bugun hakiki bal geldi yidim ama kesmedi zor durdurdum kendimi ne guzel aksamaca hic canim isteme aksam cok gec saatte ye ve kızlar ben kacamak yaptim sindiyece ama gec saatte yapmamistim yarin telafi edecem sindi yatiyim balda sifa olarak yarasinn :))(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…