- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.261
Kizlar bayram oncesinden beridir internetim yoktu...sizi cok ozledim
burasi olmasa ben bi hic misim onu anladim.
Kac kiloyum onu bile bilmiyorum cok kotuyum ve sisim.ayaklarimim alti cok aciyo odemden basamiyorum.
Imdaaaaat!!!
Hoş geldin canım toparlarsın inşallahOteki yaptigim sey de yirmi kere çiğnemek ve acikmadan yemiyodum kesinlikle cok iyiydi ama internete giremeyince motivasyon falan kalmadi
Sislikte yemek yemekten
Ozlemisim seni canim
Sagol canim masallah cok iyi gidiyosun motivasyonun hic kaybolmamis seni seviyorumHoş geldin canım toparlarsın inşallah
Yirim ben senin cok sert yazinikedikedi84 nerdesin kiz okuyupta cvp yazmiyonmu kilo aldim diye burayi boslama hemenn gel bakem nordun valla tam bi kiziyorum haa artik su kilolari verelim yaa bu topikk bi ilerlesinn bende dahil bi sıkı yonetimm istimm haa yoksa sen kilo vermek istemiyormusun ben cok istim kilo yonden sikayetimmm varr artik kararli olalim yaa arkadaslar kacamaklar olur ve oluyorda ama isin sirri dengelemeyiz hemennn.kusura bakmayin cok sert yazdim bende sizin mutlu olmanizi ve kilolari verip mutlu bi sekilde burda ayrılalım mm istiyorum ama böyle kilolar vermeyip beni sankim motivasyonum düşüyor. ...
Sağol canım benim bende seni ve tüm arkadaşları seviyorum burda olmak motivasyonumu arttırıyor birde kaçamak yapınca hemen dengelemeye çalışıyorum bu kilo verme sürecimi uzatsada eninde sonunda bu kilolar gidecek benim 90 lardan kurtulmam 1.5 ayı bulur sanırımSagol canim masallah cok iyi gidiyosun motivasyonun hic kaybolmamis seni seviyorum
Kendimi cok sinirda hissediyorum bi birakirsam kendimi toparlayamam
Topigi de 90 lardan kurtarmak lazim
Canım bu gün bende bir menü vardı sen onuda görsen yerdinYirim ben senin cok sert yazini
Bugunler de ne gorsem yiyorum da
O nasil bi menu ya masallahCanım bu gün bende bir menü vardı sen onuda görsen yerdin3 çeşit tatlı iki çeşit börek poğaça patates püresi o kadar uğraşınca yemeden olurmu heç
Tamamdır sen istedin bacım yarışıyoruz pazartesi bir tartilalim ordan baslariz ne dersin?Evettt @ kimyayas 79 zum bi iniyorum cikimyorum ama yarisalim senle noldu kiz benimde kacamaklarim oluyor ama devam ediyorum dengelemeye calisiyorumm hadi yarisalim haftada hic olmasa bir kilo yarim.kilo muhakkak gitsinn..
Yirim ben senin cok sert yazini
Bugunler de ne gorsem yiyorum da
Benim kilo 80 sabah bir daha tartılicam ,tartimda bir sorun var sanki .ben spor yapamıyorum bugün temizlik yaptım yarin da devam edicem bir haftadır yatılı misafirim vardı dün gittiler o yüzden çarşaflar havlular banyo tuvalet onları paklamakla meşgulüm . Beslenmem fena değil emzirme olayida var inşallah gidecek kilolar.ama herkeste bir gevşeme oldu bayramda , walla ben kışın kilo veremedim bu yaşıma kadar bu senede çok ümitli değilim o yüzden şu 1.5 -2 ayı iyi degerlendiricem sonra marta kadar koruma diye düşünüyorum. Aslinda şu 10 kilo kışakadar gitse süper olurdu ama rekabetle olur belkimK kimyayas ben 33 yasindayim ayni bende bi hafta duzenli yapisam diger hafta 1-2gun izicik kacamak yaptigimda hemen aliyom bide kabizlik bu ara yuruse cikamadim bayramdan önce ve sonra yogun bi günler geciriyorum okuldu misafirlerdi bahceydi mesala bugun bahcedeydim haftada iki gun hanimlarla oturmamiz oluyor sohbet gibi yani bu ara gunlerimi dolu dolu yasiyorum bide dikkat ediyim yememeki kilo vereyimm dimi pazartesi olsun istersen ben kilomu bilim istersen senle cumaya kadar tartilmayalim ogun söyleyelim ben 79 dum hemen bi kilo verdigimi sanmimm :)) sende kilonu biliysen cumaya supruz olsun zati bi carsamba tartilacagizz bide rakibemi gecmemm icin spor yapmam şart :))) ama sen emziklisin dimi saglikli ver kilonu
Benim kilo 80 sabah bir daha tartılicam ,tartimda bir sorun var sanki .ben spor yapamıyorum bugün temizlik yaptım yarin da devam edicem bir haftadır yatılı misafirim vardı dün gittiler o yüzden çarşaflar havlular banyo tuvalet onları paklamakla meşgulüm . Beslenmem fena değil emzirme olayida var inşallah gidecek kilolar.ama herkeste bir gevşeme oldu bayramda , walla ben kışın kilo veremedim bu yaşıma kadar bu senede çok ümitli değilim o yüzden şu 1.5 -2 ayı iyi degerlendiricem sonra marta kadar koruma diye düşünüyorum. Aslinda şu 10 kilo kışakadar gitse süper olurdu ama rekabetle olur belkimK kimyayas ben 33 yasindayim ayni bende bi hafta duzenli yapisam diger hafta 1-2gun izicik kacamak yaptigimda hemen aliyom bide kabizlik bu ara yuruse cikamadim bayramdan önce ve sonra yogun bi günler geciriyorum okuldu misafirlerdi bahceydi mesala bugun bahcedeydim haftada iki gun hanimlarla oturmamiz oluyor sohbet gibi yani bu ara gunlerimi dolu dolu yasiyorum bide dikkat ediyim yememeki kilo vereyimm dimi pazartesi olsun istersen ben kilomu bilim istersen senle cumaya kadar tartilmayalim ogun söyleyelim ben 79 dum hemen bi kilo verdigimi sanmimm :)) sende kilonu biliysen cumaya supruz olsun zati bi carsamba tartilacagizz bide rakibemi gecmemm icin spor yapmam şart :))) ama sen emziklisin dimi saglikli ver kilonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?