Hiç söylemedim ona oranın sıkıntılı olduğunu hatta babam daha evvel kızım istediğinde gelir burası onun evi diyip gözdağı verdi. Söyledim de giderim dedim gittim . Ama artık gidersem kesin olur öyle git gel yapıp iyice çılkını çıkarmak istemiyorum.Ailenizin yanına gitmeyi istemiyorsunuz ve orası ayrı kaos demişsiniz bunu sakın eşiniz bilmesin gerekirse yani size bunları yapmaya devam ederse eşinize dava açıp bebeğinizi alıp ailenizin yanına gideceğinizi ona söyleyin açıkça. Her türlü mahkemede de siz haklısınız erkek kişi eve bakmakla yükümlü olduğundan bu onun aklını başına getirebilir bir nebze. Bir yaşında bebeğini eve düzenli para getiren karısını kaybetmek isteyeceğini sanmıyorum kurulu düzeninden vazgeçemez. Dan dan söyleyin herşeyij farkına varsın ayağını denk alsın
Gitmez diye bir şey yokHakim verir muhtemelen ama ne kadar sürer bu bilmiyorum. Hayatımın değişmesi de beni korkutmuyor ama tek başıma ev tut bebek için çözüm bul bu süreçteki kaosu yaşa beni çok korkutuyor. İstemiyorum seni boşanalım desem bana babanın evine git der. Hayatta gitmez evden. Bu süreç illa yaşanacak ha yarın ha seneye ama nasıl altından kalkarım bilmiyorum
Cılkını çıkarmayın dava açın bunu açmadan ona anlatın böyle birşey yapacağım diyerek. Daha önce gittim düzeleceğini söz verdin geri geldim ama aynısın diyin. Bu kez bu oyuncak değil artık diyin hukuksal süreç başlatacağınızı dile getirin.Tepkisi ne olacak bakınHiç söylemedim ona oranın sıkıntılı olduğunu hatta babam daha evvel kızım istediğinde gelir burası onun evi diyip gözdağı verdi. Söyledim de giderim dedim gittim . Ama artık gidersem kesin olur öyle git gel yapıp iyice çılkını çıkarmak istemiyorum.
Şunu yapın.Ücretsiz izni kullanın bitince işe başlayın.Bu adamı artık yok sayın ve maaşı sadece kendiniz ve çocuğunuz için harcayın para biriktirin.Asla ona para vermeyin.Mesleğin var çalış diyeceksiniz.Herhangi bir şiddet vb olursa kesinlikle polisi arayın.Yapısı nedir bilmiyorum ama aklınızda bulunsun.Para onu çalışmadığı zaman delirtebilir yani maaşınız.Kades olsun tlf da.Onu yok sayın zor biliyorum ama bu şekilde biraz götürün para biriktirin sonra kendinize yeni bir düzen hazırlayın.Ona da bu evliliğin biteceğini devam etmeyeceğini söyleyin ve dediğim gibi sonrasında yüz vermeyin.Ailesinede konuşmuyoruz demişsiniz bunu haber gönderin.Ev üzerinde aile şerhi ipoteği koydurun evi satmaya kalkar haberiniz olmaz veya birinin üzerine yapar.Ailesi ne diyor bu duruma.Onlar konuşun oğlunuz çalışmıyor bu iş nasıl olacak diye.Sizin gibi memur olmuş gelini kaçırmak istemezler.Şayet baktınız ilgisiz kaldılar onlara daha sonra konuşmanızda bu evliliğin böyle gitmeyeceğini memur olduğunuz için hayatınızı tek başınıza götürebileceğini iyice anlatın.O ailede bu çalışmayan oğlunun başlarına kalmasını istemezler diye düşünüyorum.
Asla şiddet eğilimli değil kılıma zarar vermez ama çenesiyle yiyip bitirir. Eve aile konutu şerhi koydurdum çoktan güvenemediğim için. Şu an yapabileceğim en mantıklı şey bu gibi diğer türlü gemileri yaksam bebek ne olacak nasıl işe gideceğim. Maalesef bir süre daha katlanmak zorundayım gibi.Şunu yapın.Ücretsiz izni kullanın bitince işe başlayın.Bu adamı artık yok sayın ve maaşı sadece kendiniz ve çocuğunuz için harcayın para biriktirin.Asla ona para vermeyin.Mesleğin var çalış diyeceksiniz.Herhangi bir şiddet vb olursa kesinlikle polisi arayın.Yapısı nedir bilmiyorum ama aklınızda bulunsun.Para onu çalışmadığı zaman delirtebilir yani maaşınız.Kades olsun tlf da.Onu yok sayın zor biliyorum ama bu şekilde biraz götürün para biriktirin sonra kendinize yeni bir düzen hazırlayın.Ona da bu evliliğin biteceğini devam etmeyeceğini söyleyin ve dediğim gibi sonrasında yüz vermeyin.Ailesinede konuşmuyoruz demişsiniz bunu haber gönderin.Ev üzerinde aile şerhi ipoteği koydurun evi satmaya kalkar haberiniz olmaz veya birinin üzerine yapar.
Kredı kartlar da patlarGelmiyor kendine. Ne kavgalar ettim bıraktım gittim her şeyi söyledim ama yok aynı tas aynı hamam. Şu an bir senedir ben çalışmıyorum. Ben size bakıyorum ne eksiğin var diyor ama hep kredi kartlarından yani. Ben işe başladığım an bütün yük omuzlarıma binecek. O da bebeği alıp annesine gidip yan gelip yatacak ben de bebeğe bakıyorum dicek. Ne yapsam nasıl tepki versem kavga mı çıkarsam artık bıktım kavgadan ciğerim soldu
İnşallah çok istiyorum bir an evvel kurtulmayı ama süreç uzun olacak gibiHiç korkmayın mal paylaşımına gidip evi sattırın payınıza düşeni alın, cocuğunuz içinde nafaka alacaksınız ailenizin yanına gidip güzelce minik bir ev tutun yaşayın çocuğunuza bakılır, sizde işinize dönersiniz.
Eğer memuriyetiniz 5 yılı geçtiyse 1 yıl daha sebepsiz ücretsiz izin hakkınız var. Eşinize madem sen çalışmıyorsun ben de artık çalışmıyorum istifa ettim deyip ücretsize ayrılın bi korkutun bakalım ne yapacakÜcretsiz iznim seneye Şubat'ta bitiyor o zamana kadar dönmeyi düşünmüyorum. Ama iznim bitince mecbur döneceğim çok zor atandım işime ara vermem mümkün değil maalesef. Öyle olsa ara verir bebeğime bakarım ama maalesef dönmek zorundayım.
Madem aile eviniz de karışık, orada sabredeceginize ,kendi evinizde sabredin. Farzedin artik esiniz yok. Laftan anlamiyor, davranislarinizdan anlarsa,sorarsa soylersiniz
Sizin suan sabirdan baska yapacaginiz bir sey yok.
Eger anneniz bakacaksa bebeğe, ucretsiz izninizin bitmesini beklemeden donun isinize.
Bunu bir an once o evden kurtulmak icin yapmalisiniz.
Esime maasimi kendim ve bebegim icin harcayacagimi , sorumluluk alip(almiyor farkindayim) evi gecindirmesini soylerdim. Cok az fatura ve markete katki yapar, kendi haline birakirdim
Bu donemde esim degismezse( degisecege benzemiyor)Cocuk kres yasina geldiginde de tereddut etmeden ayrilirdim.
Bebeğim çok küçük bırakmak istemiyorum. Başladığımda tekrar ayrılamamda ama bu fikirde aklımda bulunsun çok daralırsam evden gitmek için bu yolu denerim teşekkür ederimMadem aile eviniz de karışık, orada sabredeceginize ,kendi evinizde sabredin. Farzedin artik esiniz yok. Laftan anlamiyor, davranislarinizdan anlarsa,sorarsa soylersiniz
Sizin suan sabirdan baska yapacaginiz bir sey yok.
Eger anneniz bakacaksa bebeğe, ucretsiz izninizin bitmesini beklemeden donun isinize.
Bunu bir an once o evden kurtulmak icin yapmalisiniz.
Esime maasimi kendim ve bebegim icin harcayacagimi , sorumluluk alip(almiyor farkindayim) evi gecindirmesini soylerdim. Cok az fatura ve markete katki yapar, kendi haline birakirdim
Bu donemde esim degismezse( degisecege benzemiyor)Cocuk kres yasina geldiginde de tereddut etmeden ayrilirdim.
Maalesef daha 5 yılım dolmadıEğer memuriyetiniz 5 yılı geçtiyse 1 yıl daha sebepsiz ücretsiz izin hakkınız var. Eşinize madem sen çalışmıyorsun ben de artık çalışmıyorum istifa ettim deyip ücretsize ayrılın bi korkutun bakalım ne yapacak
Bebeginiz kac aylik? 1 yasinda calisabilirsiniz. Esiniz duzelmeyecekse, kisa surede toparlanmaniz lazim. Calisarak guc bilabilirsiniz..Bebeğim çok küçük bırakmak istemiyorum. Başladığımda tekrar ayrılamamda ama bu fikirde aklımda bulunsun çok daralırsam evden gitmek için bu yolu denerim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?