- 29 Haziran 2022
- 570
- 1.201
- 43
- 40
Haydaa bak bu saatte kaldiramam. Banlanmak istemiyorumŞimdi a.i gö.ü birbirine katacak göreceksiniz sfsfsfs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydaa bak bu saatte kaldiramam. Banlanmak istemiyorumŞimdi a.i gö.ü birbirine katacak göreceksiniz sfsfsfs
Gece 2’de dumanaltı bir mekanda kocasıyla içmesi gerekiyordu oysaKocam bana tapıyor, köpek oluyor, kızını da sevmiyor ama Kadınlar Kulübü"ne 3. konumu açtım.
Yok tavana vuracaz tövbe tövbe ya gece geceDuvardan duvara mı vuracaktık nereye sürtecektik
Bence oyle olsa bunu yazmazdiBenim bir teorim var arkadaşlar. Bu konuları açan ailesi tarafından benzer şeylere maruz kalan bir çocuk. Bir sürü platformda bu tarz konular açmış ve kendine yapılanın adil olup olmadığını anlamaya çalışıyor ve üyeler üvey annesine saydirinca biraz olsun rahatlıyor ve adalet duygusu artıyor. Biraz iskenceli bir katarsis yaşadığını düşündüm çocuğun hatta. Yani yaşadıklarını kendi ağzından değil karşı tarafın ağzından anlatmayı seçmesi de bir çeşit buna hizmet ediyor olabilir... (Yazım tarzı konuyu anlamayacagimizi düşünmesi filan 28 yaşında biri olamaz bu kişi diye düşündüm çok karikatürize.)
Uuuhuuuu beybi beybiO gün bi ara gerçekten duvardan duvara olmuştu, şahsen bizzat ben
Bacım dilek isen eğer, sessizce o telefonu yerine bırakıp ortamdan uzaklaş, yok ceren isen yine uzaklaşmanı tavsiye ederim, zira bu konuyla bura seni çiğ çiğ yer, alay etmeden güzellikle söylüyorum.Neden bu şekilde alay ediyorsunuz konuyla anlamadım dalga geçecek olanlar yazmasın lütfen
Gerçekten. Sıradışı bir kötülük. Çocuk aklı o kadarını tasavvur edemez.Bence oyle olsa bunu yazmazdi
Bence oyle olsa bunu yazmazdi
Yetiskinler olarak tum kadinlar kulubu toplansak, bizler bile bu kadarini yazamazdik. Nefret dolu yazi yazmak icin birgun sure verselwr yine bu kadari aklima asla gelmez. Gerçekten cok kotu birisiGerçekten. Sıradışı bir kötülük. Çocuk aklı o kadarını tasavvur edemez.
aramızda para toplar avukat masrafını severek veririz.
Yılların kötüsüyüm, aklımdan geçmedi şöylesi yav.Yetiskinler olarak tum kadinlar kulubu toplansak, bizler bile bu kadarini yazamazdik. Nefret dolu yazi yazmak icin birgun sure verselwr yine bu kadari aklima asla gelmez. Gerçekten cok kotu birisi
Rakı içecekti biz de kıskanacaktık.Gece 2’de dumanaltı bir mekanda kocasıyla içmesi gerekiyordu oysa
Öyle bir adamla beraber olmayı kıskanmam için gerçekten kafayı yemiş olmam lazım. Aslında çok uygunlar. Adam da berbat biri.Rakı içecekti biz de kıskanacaktık.
Valla biz kaldırabildik tam bu saatlerdeydi kimse uyumasin azsonra gelir bizim gorduklerimizi herkes gormeli yok öyleHaydaa bak bu saatte kaldiramam. Banlanmak istemiyorum
Konunun tek güzel yanı bu. Leş gibi insanlar birbirlerine nasip olsunlar da pamuk kalplilerin başı yanmasın.Öyle bir adamla beraber olmayı kıskanmam için gerçekten kafayı yemiş olmam lazım. Aslında çok uygunlar. Adam da berbat biri.
Kız bize koyup koyup giderse gecenki gibiValla biz kaldırabildik tam bu saatlerdeydi kimse uyumasin azsonra gelir bizim gorduklerimizi herkes gormeli yok öyle