canım eşin madem orda sadece bir eleman neden onlar için kredi çekip borca giriyor ki.üstelik onların durumları iyi diyorsun o zaman eşine niye kredi çektiriyorlar ki:26:keşke onlar için borca girmeseydiniz o noktada hayır diyebilseydiniz sonucu ne olursa olsun bu kadarına göz yummayacaktınızgerçekten ne bencil insanlarmış böylelerinden merhamet beklemeyin onlar arsızsa sizde arsız olun susmayın Allah yardımcınız olsun umarım kısa zamanda eşin başka bir iş bulup ordan kurtulur gerekirse sende işe gir çalış canım ve onlara karşı hakkını savun [/QUO
ah bende bi anlayabilsem bana anlattığı kadarını biliyordum eksterleri görünce fark ettim .... yokmuş...sıkışıklarmışş....onlara kredi çıkmıyormuş....batacaklarmış....bazı insanlar hayatı para için yaşıyo hep bana diyerek.... ellerinde böyle bi fırsat var neden değerlendirmesinler ki ...
dün eşime söyledim buraya yazdığımı beni ele güne rezilmi ettin hatun diyor...bende psikologa gidemeyeceğime göre ya deliricem ya yazacam dedim....anlatıyorum ona burda yazılanlarıda söylüyorum belki değişen birşeyler olur...
bazen kaybetmek çook şey kazandırır.bu şekilde çalışıyorda ne oluyor.yani saçma sapan birşey.kusura bakmayın eşinizden kaynaklı abilerini suçlamayın.sizin kredi çekmeniz saçmalığın daniskası....akıl dağıtılırken eşiniz şemsiyemi tutmuş başına..nasıl birşey bu yaaa.gelip dövse birisi belki akıllanır.
inşallah olur canım eşinin değişmesi şart yanlışlarını fakedip tekrarlamaması gerek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?