Kendini bu kadar cok strese sokma canim.. Para sıkıntısı olmayan yok. Herkes borc harc icinde malesef.. Zamanla duzelir bence hersey. Yavrun biraz daha buyusun sen de calisirsin.. Esin kac senedir abisiyle calisiyo? Bence yavas yavas baska bi is baksin. Gerci kolay degil biliyorum is bulmak da ama bu sekilde daha cok yipranacaksiniz yazik.
Gercekten insan kardesine boyle yapar mi ama ya.. Biraz ayip ediyorlarmis. Sen sabirli sakin olmaya calis.. Sorunu olmayan insan yok. Sukretmeye calis, sagliginiza bisey olmasin. Para calisilir kazanilir. Ayarlanir. Bak yavrun varmis, annesini guler yuzuyle gorsun.. :)
para araya girdimi kardes kardesi bile düsman biliyor malesef.
yaptiklari cok büyük haksizlik.
size zarardan baska hic bisi getirmiyorlar.
esin bencede onlarin yanindan ayrilmali ne olursa olsun baska bi is bulmali.
rabbim yardimciniz olsun.
esiniz icinde zor bi durum abileri tarafindan böyle bi muamele görmek. bence ona kizmayin yukardaki arkadasin dedigi gibi evlilik degil abileri yipratmis sizi.
maalesef ama benimde kardeşim var canını istesem çekinmez hemen verir çocuğum bişiden geri kalmasın die herşeyi yapar ona her istediğini almaya çalışır kızarım yapma alma derim sen karışma o benim canım der sonra dönüyorum amcalarına bakıyorum olmasa umursamazlar herhalde yemin ediyorum hani lükste gözüm yok herşeye ortak olayım zaten hiç demiyorum ama zarara ortak olmayalım orda çalışan bir sürü elaman var bizde onlar gibi olalım çokmu şey istiyorum...
anlatamadığım korktuğum bir sürü şey var korktuğum derken anlattıkça anlatırsam kim oldukları meydana çıkar diye bi nefes alabilsem...
hakkin olani istiyorsun ama
hersey esinde bitiyor.o nediyor bu konular hakkinda peki.
kafani cok takma sagligindan olursun allah korusun.
eşim susuyo ben üzülmeyeyim diye halledilir yatıracak abimler napıyım ben diyo hakkını bile savunamıyo söyle diyorum nereye giderse ilk evi sattığımızda dedim kapat borçları annenlerin yanına taşınalım (ki yapamazdım kayınvalidemle ama razı oldum) elbet bi iş buluruz sanada bende çalışırım dinlemedi beni o bunları hak ediyor beni hiç dinlemediği için ama çocuğumla ben hak etmiyoruz bi ara boşanmayı düşündüm ama çocuğumu görseniz sabaha kadar yatamadı maalesef tartışma onun önünde oldu anne nolur diye yalvardı durdu eşimde çok üzüldü kıyamadım her ikisine de ayrılamadım sonuç ne oldu evin parası elimizden gitti üstünede 30 bin borç
kusura bakmayın hep 30 bin diyorum ama bugün öğrendim şoku üzerimden atamadım hala
borçlarını bitene kadar mecbur demişsin ama borç bitmez üstüne yensini eklerler.
eşin işten ayrılsa borçları ödemeseler daha zor.
canım bol bol dua oku. borçlu olanlar için sıkıntıda olanlar için dualar var.
elinden gelen en güzel şey bu olur.
ortak is bi yere kadar yapiliyor ki sizinki ortak bile degil yani.
yazik degilmi cocuguna lütfen onun yaninda tartisip cocugunuzunda psikolojisini etkilemeyin.
esinizin dedigi gibi belki parayi yatirirlar üzmeyin kendinizi...bosu bosuna evdende olmussunuz.
allah yardimciniz olsun.
evi mecbur satmıştık aslında hem çok uzaktı hemde heryeri akıtıyordu hem kanalizasyon hem yağmur çatıdan su iniyordu tepemize sürekli tuvaletler taşıyodu ben astım hastasıyım o pislikte yaşayamadım nefes almakta zorlanır hale gelmiştim hiç aklımıza gelmedi o kadarıda olmaz demiştik ama kavga ettiler bağırdılar batıyoruz dediler eşim akıllısıda vermiş parayı
işin içine para girdimi kardeş kardeşi tanımaz işte...
çok üzüldüm durumuna...
bütün kalbimle diliyorum ki allah sana yardım etsin sabır versin....
yazıklar olsun o abilerede....
allah büyük kardeşim sen sağlam dur......
esin o zaman onlarla calismiyormuydu muhasebeden görmüyormuydu batip batmadiklarini
yok Allah aşkına ne batması maksat parayı alabilmek tamam şirket hesaplarında para kalmamış ama abilerinin ayrı hesapları var orda ne var ne yok bilmez eşlerine sorsanız her seferinde ay 1 tane bileziğim vardı onu sattık derdelr o 1 bilezik hiç bitmez ...
anladim canim maksatlarini.
o para onlara hayir getirmez.
varlik icinde yasarken etrafa yok yok yok diye diye allah o var olanida ellerinden alir görürler o zaman.
rabbim yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda feraha kavusursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?