- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Saygı, sevgi, baglılık, sorumluluk bilinci, anlayış, sabır, fevri davranmamak ve ilgi bence ayakta tutan şeyler bunlar birbirinizi anlıyor olmanız gerek sorunları karşılıklı sakince konuşup çözmeli büyümesine izin vermemelisiniz herkes sorumluluğunu bilip yerine getirmeli sürekli karşı taraftan beklenti içinde olunmamalı, sevgiyi hissettirmeli ama bunu yaparken sıkmamalı, erkegi ne çok sıkacaksın ne çok serbest bırakacaksın ortasını bulursan sorun yok,sadece kendi İstedigine degil karşındaki insanın durumuna da bakmalısın ve biraz da ona uyum saglarsan sorun olmaz örnek olarak eşimden ilk başlarda sürekli ilgi isterdim benimle bazı aktiviteler yapsın boş boş oturmayalım derdim ama yorgun oldugundan yanaşmazdı şimdi birazda onun İstedigine göre hareket ediyorum örnek film izlemeyi falan çok sever yanına uzanırım beraber izleriz el ele tutuşur sarılırız o da bu huzurdan gayet Memnundur benimle de ilgilenir güzel şeyler söyler saçlarımla oynar sarılır öper,bakımlı olmakta fayda var güzel giyimli kadını her erkek sever,cinsellik önemli birbirinizin ne istedigini rahatça konuşup buna göre hareket ederseniz daha saglam baglarınız olur, büyük sorunlarınız olursa bile çok uzatmadan çözün araya sogukluk girmesin eşine kızdığında cinsellik silah olarak kullanılmamalı kesinlikle yanlış bir davranış oturup konuşun çözün fakat konuşurken sakin ve sözleri seçerek kullan ki yanlış bişey söyleyip birbirinizi kırmayın. Erkegi sürekli evde isteme ara sıra arkadaşları ile çıkıp gezsin nasıl ki senin buna hakkın var onunda hakkı, eşim dışarı çıkmak isterse saatini bana söyler inan dışarıda oldugunda o saat gelipte evde olana kadar hiç arayıp rahatsız etmem doyasıya vakit geçirir arkadaşları ile gecikirse ararım aşkım gelmiyomusun derim eşime gitme deseydim sürekli sıksaydım onu evde durmak istemezdi şimdi haftada bir bazen daha uzun süre kolay kolay çıkmaz dışarı çıktığında da döndüğünde bana yaklaşımı daha iyidir çünkü kafası boşalmış oluyor mutlu oluyor beni de mutlu ediyor her ilişkide sorun var bizde de oluyor ama aşıyoruz mutlu bir evliligimiz var umarım seninde öyle olurHanımlar veya kızlar sizce evliliği ayakta tutan nedir? Mutlu sağlıklı evlilik için ne yapılmalı nasıl olunmalı? Eşinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Eşiniz evdeyken sizler nasılsınız vs vs kısacası evlilikle ilgili her şey... ve birde negatif konular sizce evliliği bitiren nedir veya bir erkek evde neden sıkılıp sürekli kaçar onu nasıl eve bağlatılır (genel olarak evde durmasını sağlarız) vs vs
Erkeklerde olay bizim gibi değil.Onlar at gözlüğü takmış durumda esimin ağzından da duyduğum sey hepimizin ayni olduğu ve bizim etiketimiz kadin milleti degil abiMerak ettiğim bir konu var, acaba erkekler de evlilik nasıl yürütülür nelere dikkat edilir konuşuyorlar mı. Biz kadınların görevi midir dağılan ilişkileri toplamak her an tetikte olmak.
Çok sınırlı sayıda erkeğin evliliği yürütmek için çaba harcadığını, empati yaptığını düşünüyorum. Eğer bu azınlık guruba dahil olan biri ile evliyseniz şanslısınızdır. Eğer böyle bir kocanız yoksa, ağzınız ile kuş tutsanız, saçınızı süpürge de etseniz, güzelliğiniz atomu da parçalasanız mutsuz bir kadın olmaya mahkumsunuzdur.Merak ettiğim bir konu var, acaba erkekler de evlilik nasıl yürütülür nelere dikkat edilir konuşuyorlar mı. Biz kadınların görevi midir dağılan ilişkileri toplamak her an tetikte olmak.
aaayy tam benlik konuuuuu :)Hanımlar veya kızlar sizce evliliği ayakta tutan nedir? Mutlu sağlıklı evlilik için ne yapılmalı nasıl olunmalı? Eşinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Eşiniz evdeyken sizler nasılsınız vs vs kısacası evlilikle ilgili her şey... ve birde negatif konular sizce evliliği bitiren nedir veya bir erkek evde neden sıkılıp sürekli kaçar onu nasıl eve bağlatılır (genel olarak evde durmasını sağlarız) vs vs
çok güzel !!Saygı, sevgi, baglılık, sorumluluk bilinci, anlayış, sabır, fevri davranmamak ve ilgi bence ayakta tutan şeyler bunlar birbirinizi anlıyor olmanız gerek sorunları karşılıklı sakince konuşup çözmeli büyümesine izin vermemelisiniz herkes sorumluluğunu bilip yerine getirmeli sürekli karşı taraftan beklenti içinde olunmamalı, sevgiyi hissettirmeli ama bunu yaparken sıkmamalı, erkegi ne çok sıkacaksın ne çok serbest bırakacaksın ortasını bulursan sorun yok,sadece kendi İstedigine degil karşındaki insanın durumuna da bakmalısın ve biraz da ona uyum saglarsan sorun olmaz örnek olarak eşimden ilk başlarda sürekli ilgi isterdim benimle bazı aktiviteler yapsın boş boş oturmayalım derdim ama yorgun oldugundan yanaşmazdı şimdi birazda onun İstedigine göre hareket ediyorum örnek film izlemeyi falan çok sever yanına uzanırım beraber izleriz el ele tutuşur sarılırız o da bu huzurdan gayet Memnundur benimle de ilgilenir güzel şeyler söyler saçlarımla oynar sarılır öper,bakımlı olmakta fayda var güzel giyimli kadını her erkek sever,cinsellik önemli birbirinizin ne istedigini rahatça konuşup buna göre hareket ederseniz daha saglam baglarınız olur, büyük sorunlarınız olursa bile çok uzatmadan çözün araya sogukluk girmesin eşine kızdığında cinsellik silah olarak kullanılmamalı kesinlikle yanlış bir davranış oturup konuşun çözün fakat konuşurken sakin ve sözleri seçerek kullan ki yanlış bişey söyleyip birbirinizi kırmayın. Erkegi sürekli evde isteme ara sıra arkadaşları ile çıkıp gezsin nasıl ki senin buna hakkın var onunda hakkı, eşim dışarı çıkmak isterse saatini bana söyler inan dışarıda oldugunda o saat gelipte evde olana kadar hiç arayıp rahatsız etmem doyasıya vakit geçirir arkadaşları ile gecikirse ararım aşkım gelmiyomusun derim eşime gitme deseydim sürekli sıksaydım onu evde durmak istemezdi şimdi haftada bir bazen daha uzun süre kolay kolay çıkmaz dışarı çıktığında da döndüğünde bana yaklaşımı daha iyidir çünkü kafası boşalmış oluyor mutlu oluyor beni de mutlu ediyor her ilişkide sorun var bizde de oluyor ama aşıyoruz mutlu bir evliligimiz var umarım seninde öyle olur
Yok Sıkın sıkın boşverin, ben sıkmadım da ne oldu...Sanırım yeni nesil eşleri sanki çok sıkı yor gibi
Öyle sürekli dip dibi insanı bunaltır gibi özgürlük alanlarınuz mutlaka olması gerekir
Bende aynıyım biliyor musun... 7 temmuzda bir yıllık olucaz ve eşim sürpriz yapmış bile banada söyledi hazırlıklı ol evlilik teklifindeki gibi olmasın vs diye aslına baktığımız zaman eşim romantiktir özel günlerde güzel jest yapar ama günlük hayatımıza bakıyorum gün içinde hiç öpmez hiç sarılmaz saçımı okşamaz ne bilim ruhumu okşayacak sözler söylemez işe gönderirim giderken öperim o hiç öpmez bende herhalde istemiyor öpmemi diye düşünüp öpmem ara sıra öper sabahları kaldırırken aynı şekilde öperek uyandırırım ama onda o tip şeyler yok sadece yatarken sarılır ve sabah onu uyandırmaya çalıştığım zamanlar kalkmak istemezse kendisine çeker sarılır ayılana kadar sadece bu ama sabahları vs genel olarak ilgisi yok. Bu konuları hiç açmadım ne zaman ciddi konular açsam ne diyeceğimi unutuyorum alakasız şeyler söyleyip önemli olanları söylemiyorum cinsel hayatımızda aynı çok sıklıkla olmaz o belki benden kaynaklıdır bilmiyorum eşim önsevişme pek yapmaz veya o da acemi bu konularda bende bundan dolayı isteksiz oluyorum belkide o yüzden öyle.. evdeyken mesela doğru düzgün dialogumuz olmaz konuşmaz kendisi kavga ettiğimiz zamanda en az üç gün suratıma bakmaz. Bugün sinek ilacı yüzünden kavga ettik konuşmuyor bi ara mesajlaştık yazma vs dedi bende neden gitmek istemeğimi izah ederken aradı ve ilk kez küfür saydırdı. Evlilik yıldönümünü yatta yapacakmış bende akşam üzeri düşündüm çok mükemmel bir ilişkimiz yokken sadece en özel günde öyle yapılması ne kadar saçma diye... aslında çok ama çok iyi biridir beni hiçbir konuda kısıtlamaz (giyim hariç) istediğim yere gitmeme istediğim saatte dönememe izin verir eder çok iyi biri ama ilgisiz biraz belkide aile yapısından kaynaklanıyordur alıştım benValla benim farklı bi bakış açım var evet karşılıklı saygı biribirine verilen değer ve bunun gibi manevi şeyler çok çok önemli saygı olmazsa olmaz zaten ama sadece bunlar yetmez mesela benim eşim çok soğuktur cinsel olarakta daha 1 yıllık evliyiz çocuğumuz yok normal olarak bi derdimiz bi sıkıntımız da yok çok şükür ama işten gelince yani normaldede öyle yapı gereği soğuk bi insan ama ben istiyorum ki beni sevsin saçlarımı okşasın ne bilim biraz şefkat istiyorum sanırım cinsel olarakta cok yoğun bi cinselliği yok 10 güne bir genelde birlikte oluyoruz yada 2 haftayı bile buluyor ama onun dışında gercekten cok saygılı efendi bi insan bense bşraz fazla romantizm istiyorum sanırım yani hep böyle ilgi alaka tutku istiyorum ama eşim hiç oralı olmuyor maalesef gelir sarılır falan ama devamı olmaz gelip beni öpmez bile benimde içimde kalan bi eksiklik bu bi şekilde bunu öyle kabul ettim ilk başlarda çok tartıştık konuyla ilgili ama bi iki gün ilgili davranıp üçüncü günü tekrar aynı oluyor ben ilgileniyorum ama o çok bana cinsel olarak ve sevgi ilgi gösterme konusunda eksik kaldıgı için benim içimdende çok ilgi göstermek gelmiyor açıkcası yani bazen nasıl davranıcagımı şaşırıyorum ben istekli oluyorum sevilmek dokunulmak istiyorum kadınsal içgüdülerimle o çok oralı olmuyor bunu anlayınca bende geri adım atıyorum sadece o istediğinde birlikte olabiliyoruz ben istediğimde onun çok oralı oldugunu düşünmüyorum istemez diye düşünüyorum yani yanlış mı yapıyorım bilmiyorum aynaya bakıyorum çirkin bi kadın değilim evde çok paspal gezmiyorum yani ne istediğini anlayamıyorum gercekten normalde bi erkek haftada 3 kere birlikte olmak ister ama bu hiç oralı değil bende bi kadın olarak arzulanmak istiyorum doğal olarak yani gerçekten her evlilikte bir sorun oluyor az da olsa küçükte olsa sanırım zamanında çok dizi izlediğimiz için bunlar ordaki erkekler gibi romantik eşler arıyoruz
Ayy aynısı özel günlerde çok romantiktir yıldönümü doğumgünlerini atlamaz sabah yataktaki hareketleri falan aynısı benden önce çok ilşkisi olmamış cinsel olarakta yani çok efendi saygılıdır bana cevresine alıngandır ama çok uzatmaz genelde ben uzatırım ama bazen küs olduğumuzda 2 3 gün sürer ya ben giderim yada o gelir onun dışında ilgisizliği vardır bende böyle kabul ettim ama yinede içimizde bi eksiklik oluyor bu durum sadece birkikte olmak istediği zaman bana yakınlık gösteriyo onun dışında çok sevmez beni garip işteBende aynıyım biliyor musun... 7 temmuzda bir yıllık olucaz ve eşim sürpriz yapmış bile banada söyledi hazırlıklı ol evlilik teklifindeki gibi olmasın vs diye aslına baktığımız zaman eşim romantiktir özel günlerde güzel jest yapar ama günlük hayatımıza bakıyorum gün içinde hiç öpmez hiç sarılmaz saçımı okşamaz ne bilim ruhumu okşayacak sözler söylemez işe gönderirim giderken öperim o hiç öpmez bende herhalde istemiyor öpmemi diye düşünüp öpmem ara sıra öper sabahları kaldırırken aynı şekilde öperek uyandırırım ama onda o tip şeyler yok sadece yatarken sarılır ve sabah onu uyandırmaya çalıştığım zamanlar kalkmak istemezse kendisine çeker sarılır ayılana kadar sadece bu ama sabahları vs genel olarak ilgisi yok. Bu konuları hiç açmadım ne zaman ciddi konular açsam ne diyeceğimi unutuyorum alakasız şeyler söyleyip önemli olanları söylemiyorum cinsel hayatımızda aynı çok sıklıkla olmaz o belki benden kaynaklıdır bilmiyorum eşim önsevişme pek yapmaz veya o da acemi bu konularda bende bundan dolayı isteksiz oluyorum belkide o yüzden öyle.. evdeyken mesela doğru düzgün dialogumuz olmaz konuşmaz kendisi kavga ettiğimiz zamanda en az üç gün suratıma bakmaz. Bugün sinek ilacı yüzünden kavga ettik konuşmuyor bi ara mesajlaştık yazma vs dedi bende neden gitmek istemeğimi izah ederken aradı ve ilk kez küfür saydırdı. Evlilik yıldönümünü yatta yapacakmış bende akşam üzeri düşündüm çok mükemmel bir ilişkimiz yokken sadece en özel günde öyle yapılması ne kadar saçma diye... aslında çok ama çok iyi biridir beni hiçbir konuda kısıtlamaz (giyim hariç) istediğim yere gitmeme istediğim saatte dönememe izin verir eder çok iyi biri ama ilgisiz biraz belkide aile yapısından kaynaklanıyordur alıştım ben
Yuvayı dişi kuş yapar diye diye her şeyi yıktılar üzerimizeMerak ettiğim bir konu var, acaba erkekler de evlilik nasıl yürütülür nelere dikkat edilir konuşuyorlar mı. Biz kadınların görevi midir dağılan ilişkileri toplamak her an tetikte olmak.
Dişi kuş hangi birini yapsın tek yaptıkları işe gidip gelmeleri para kazanmaları eve ekmek getirmek onun dışında ev işi yemek çocuk herseyi biz yapıyoruz zatenYuvayı dişi kuş yapar diye diye her şeyi yıktılar üzerimize
"Pöfff akşama kadar evde ne yapıyorsun ki. Ben dışarıda milletin ağız kokusunu çekiyorum. Kolay mı sanıyorsun."Dişi kuş hangi birini yapsın tek yaptıkları işe gidip gelmeleri para kazanmaları eve ekmek getirmek onun dışında ev işi yemek çocuk herseyi biz yapıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?