• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği ne ayakta tutar?

"Pöfff akşama kadar evde ne yapıyorsun ki. Ben dışarıda milletin ağız kokusunu çekiyorum. Kolay mı sanıyorsun."
Bence onlarla yer değiştirelim bakalım ne kadar dayanabiliyorlar bence 2 güne kalmaz pes ederler hayır yani biz onları ne ister ne yapsak hoşuna gider diye düşğnüyoruz ama onlar akşama kadar evde zaten istekleri dertleri yokmuş gibi davranıyorlar hayır yani kaç kerede söyledim ben sevilmek istiyorum sefkat istiyorum sevgi dolu ailede büyüdüm diye ama hiç oralı olmadı empati yetenekleri gercekten yok

44E03687-EE22-4760-B2A1-50D998DF1F09.jpeg

Ayy aynısı özel günlerde çok romantiktir yıldönümü doğumgünlerini atlamaz sabah yataktaki hareketleri falan aynısı benden önce çok ilşkisi olmamış cinsel olarakta yani çok efendi saygılıdır bana cevresine alıngandır ama çok uzatmaz genelde ben uzatırım ama bazen küs olduğumuzda 2 3 gün sürer ya ben giderim yada o gelir onun dışında ilgisizliği vardır bende böyle kabul ettim ama yinede içimizde bi eksiklik oluyor bu durum sadece birkikte olmak istediği zaman bana yakınlık gösteriyo onun dışında çok sevmez beni garip işte 😏
Aynılar desene😩😞 umarım bizim istediğimizde olur ilgi alaka bazen insan kendisini çocuk gibi hissetmek istiyor 🙄

Hanımlar veya kızlar sizce evliliği ayakta tutan nedir? Mutlu sağlıklı evlilik için ne yapılmalı nasıl olunmalı? Eşinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Eşiniz evdeyken sizler nasılsınız vs vs kısacası evlilikle ilgili her şey... ve birde negatif konular sizce evliliği bitiren nedir veya bir erkek evde neden sıkılıp sürekli kaçar onu nasıl eve bağlatılır (genel olarak evde durmasını sağlarız) vs vs
Saygı en önemlisi. Sonra samimiyet her şeyi açıkça konuşabilmek yargılamadan eleştirmeden karşınıza daki insan ne yaparsa yapsın kişiliğine haysiyetine saldırmadan tartışabilmek. Özür dileyebilmek. En az hak ettiği zamanlarda bile sevgi verebilmek

Eşim beni mutlu etmeye calıssın.. Evini Temizliyorum yemeğini yapıyorum anasına dansına bakıyorum onun için calısıyorum bence bu kadar caba yeterli.. Dip dibe mıç mıç lıkda iyi değil 🙄

Kızlar haklsınızda mesela benim eşim genelde benimle haftasonu ilgileniyor hafta içi malum çalışıyor yorgun oluyorum diyor ama bende küçük şeylerle mutlu olabilen bi insanım 5 dakika bile beni öpüp sevse sefkat gösterse o bile yeter bana haftasonu daha çok yaklaşıyor bende bunu sorguluyorum kafamda ya eşiyle ilgilenmenin haftaiçi haftasonu mu olur soruyorum haftaiçide böyle ilgilen diyorum hafta içi yorgun oluyorum uyuyorum yok bilmem ne bende bunu samimetsiz buluyorum acıkcası haftaiçi ben gidiyorum yanına öpyoruö sarılıyorum konuşmaya calışıyorum o ise robot gibi tv izliyor acıkcası şöyle diyim işi düşünce yani benimle birlikte olmak istemeyi haftasonuna bırakıyor e bende bunun samimi oldugunu düşünmüyorum yani beni de düşünmesi gerekmez mi onun yaptıgı bencillik bende onun keyfine göre hareket edemem bazen haftasonu tv de bişey oluyor onu izliyorum dünde ona haftasonuda ben müsait olmuyorum dedim yanlış yaptım belki ama yani millet haftada 2 3 kere birliktelik yaşıyor bizimki haftada bir 10 günde bir 1 senelik evliyim düşünün cinselliği bir kenara bıraktım 5 dakika bile sevip sarmalamak bu kadar zor olmamalı 🙄 kimseye anlatamıyorum burada dertleşmek istedim doğru ve yanlış olan nedir ne değildir sizce

Back