• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe alışamadım

Ahh yavrum ben 30 uma geldim evlenmedim sen azcık erken davranmışsın tamam benim kadar da geç kalma ama neyse olan olmuş artık. Yapacak bişey yok ki :( belki ileride bi bebişin olursa fikrin değişir 1 sene dolsun bakalım daha taşlar yeni yeni rayına oturmaya başlamış :)

Bekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyor :KK66: biriktiriyor gidiyor gezmeye:) çalışmıyor evde sonuçta:) valla bende bekar olsam ohooo bal gibi gezerdim yurtdışı arardim elime çok güzel fırsat bile geldi kaciriyom hep:KK43: eş çocuk var iste
Hhehe süper ya harika :)

Sonsuza kadar ananızın babanızın dizinin dibinde oturmayacaktiniz eninde sonunda evleneçektiniz ztn. Sizinki biraz erken olmuş. Keşke ben de kocamla erken evlenseydim çocuk olmadan her yeri gezer tozar, eşimle basbasa daha çok vaktim olurdu....biraz hayatın olumlu yönlerine odaklanin geçmişi değil anı yaşayın

İnan'ın insan bekar olduğunda da belirli bir süre sonra gezse de dolaşsa da eğlencenin dibine de vursa içten içe bir yuvam olsun kocam olsun çocuğum olsun hayallerine kapılıyor. 22 yaş küçük. Bu yüzden bu düşüncelere kapıldığını düşünüyorum. Zamanla alısacaksın

Her esimle tartistigimda bende bekar olsaydim diye dusunuyorum
Yani dogal duygular

Merhaba :KK43:
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim :KK43:
Bekarlıkta neleri özlüyorsun? Çalışıyor musun?

Öncelikle ailene gitmeyi bi süre bırak eşinle gez dolas sonra bi bakmissin baba evine gidince bile evime dönsem diye bekliyorsun.

Evdeyseniz çalışmaya başlayın çalışıyorsanız yeni hobiler edinin ya da spora başlayın değişiklik ve keyif aldığınız şeyleri yapmak sizi mutlu edecektir.
spor düşünüyorum da taşınma durumumuz var taşınalım bi inşallah başlıycam

29 yaşındayım 5 senelik evliyim hala bende alışamadım :) bekarlık günlerimi,baba evimi,odamı,işimi ,hiç birşeyi düşünmeden yaşadığım özgür günlerimi çok özlüyorum..Dünyaya bir daha gelirsem de evlenmeyi düşünmüyorum :)
ahahah aynı ben :) hiç mi hiç düşünmem heralde

İnsan hiç bir zaman sahip olduğu ile mutlu olmaz bu gerçek...

Bekarken evlenmek için can atılır. Evlenilir boşanmak için can atılır. Saçma bir kısır döngü işte...

Zamanla alışacaksın ama yinede özleyeceksin...
offf offf :( içimden derin bir of çekmek geldi..

Ahh yavrum ben 30 uma geldim evlenmedim sen azcık erken davranmışsın tamam benim kadar da geç kalma ama neyse olan olmuş artık. Yapacak bişey yok ki :KK43: belki ileride bi bebişin olursa fikrin değişir 1 sene dolsun bakalım daha taşlar yeni yeni rayına oturmaya başlamış :)
Evet şöyle bir buçuk yıl filan geçsin bakalım abla :( bence en iyisini yaptın sen tebrik ederim

Sonsuza kadar ananızın babanızın dizinin dibinde oturmayacaktiniz eninde sonunda evleneçektiniz ztn. Sizinki biraz erken olmuş. Keşke ben de kocamla erken evlenseydim çocuk olmadan her yeri gezer tozar, eşimle basbasa daha çok vaktim olurdu....biraz hayatın olumlu yönlerine odaklanin geçmişi değil anı yaşayın
evet yapmam gereken bu sanırım.. hayatın olumlu yönlerine odaklanmak..

Back