anladım canım senin durum biraz daha farklı biz çekirdek aileydik öyle kalabalık değildik :)5 senelik evliyim. Hala alışamadım annemlere gidince hiç dönmek istemiyorum hep orda onlarla kalayım istiyorum. Eve gelince bunalıyorum. Allahtan çalışıyorum da evde pek zamanı geçirmiyorum. Ama ben sese alışkınım küçük kardeşlerim var. Apartman kalabalık kuzen hala amca. Eve gelince ses yok çünkü çocuğum yok. Ben buna bağlıyorum. Kalabalığa alışık olduğum için o ortamı özlüyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2017
- 22
- 17
- 18
- 42
Merhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
- 16 Ağustos 2017
- 22
- 17
- 18
- 42
ben çok sevmiyor muyum acaba? olabilir mi?Yani insan zaman zaman eski günleri özlüyor tabi ama evlilik de çok güzel bence sevdiğin insanla olmak onunla herşeyi paylaşmak çok güzel Alışırsın üzülme
gerçi onu da siz nerden bileceksiniz dimi ben bilicem yani sizde haklısınız
- 16 Ağustos 2017
- 22
- 17
- 18
- 42
ben çok sevmiyor muyum acaba? olabilir mi?
gerçi onu da siz nerden bileceksiniz dimi ben bilicem yani sizde haklısınız
- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
- 333
bence her ikiside .. :)Niyeyse kafamdaki yaptığım istatisliklere göre. Bu durumdan kadinlar faha sikayetci ve muzdarip.. bekarligimi özlüyorum vs.. diyenler. Erkekler hiç oyle degil. En azindan çoğu.. neden acaba. Biz fazla mi takintiliyiz. Onlar fazla mi gamsiz ??
- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
- 333
- 16 Ağustos 2017
- 22
- 17
- 18
- 42
İlk zamanlar zor oluyor ben aileme çok yakın oturmama rağmen böyle cama çıkardım içimden ağlamak gelirdi tabi eşime de çok zorluk çıkardım ilk zamanlar huysuzluk yaptım ama canım koçişim çok anlayışlı beni hep sakinleştirdi şimdi eşim olmadan hiç bişey yapmak istemiyorum önceden çok gezer tozardım eşim pek karışmaz kısıtlamaz şimdi çıkıp gezsem de ama hiç istemiyorum onsuz bi yere gitmek arkadaşlarım bile şaşırıyor nasıl evde duruyorsun diye e herşeye zamanla alışıyorsun
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Merhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
zamanla olacak merak etme, ama çok çıkmazdaysan destek almanda fayda var.
- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
Evet kuzum seninki o yüzen olabilir, gerçi ben yakınım çok şükür ama aynı sorunlar oluyor yine..Ben 3.5 seneyi gecti evliyim. Alisamadim tam olarak. Ama bemi etkileyen ailemden 14 saatlik uzaklikta olmam diye düşünüyorum.. esimle ailesiyle ve bu cevreyle uyum problemi yasadim ilk zamanlar. Hala onun etkisindeyim sanirim benimki o yüzden.. :/
Canım senin olayın benimkinden biraz farklı ben eşimle sorunlar yaşıyorum bazen..İlk zamanlar zor oluyor ben aileme çok yakın oturmama rağmen böyle cama çıkardım içimden ağlamak gelirdi tabi eşime de çok zorluk çıkardım ilk zamanlar huysuzluk yaptım ama canım koçişim çok anlayışlı beni hep sakinleştirdi şimdi eşim olmadan hiç bişey yapmak istemiyorum önceden çok gezer tozardım eşim pek karışmaz kısıtlamaz şimdi çıkıp gezsem de ama hiç istemiyorum onsuz bi yere gitmek arkadaşlarım bile şaşırıyor nasıl evde duruyorsun diye e herşeye zamanla alışıyorsun
yok canım o kadarı abartı olur bence :) ama senin adına çok sevindim darısı başımaTavsiyem şuki bi kac gun hatta bi kc hfta gidip ailnde kal. Bence evini ve esini cok ozlersin
Çok daralıyorum olabilir..zamanla olacak merak etme, ama çok çıkmazdaysan destek almanda fayda var.
var olan hayattan keyif almaya bakmam lazım haklısın..Ben 4 yildir evliyim halada bekarligima özemiyorum yeni evli sayilirsin canimm tabi adapte olman biraz zaman alacak esinle mutlu olmaya bak
Ben evlenmezdim kesinlikle13 Aydır evliyim, ve o kadar alışamadım ki evliliğe...
Ahh o güne bir geri dönsem evlenir miydim..
Yaşadıklarının aynısını yaşıyorum, ve gerçekten çok kötü bir his bu..
gerçekten berbat bir his.. Boğuluyor insan.. Aklına boşanmak bile geliyor ama yapamıyor insan tabi..