Evlilige 24 gun kala

Bakın ben gerçekten çok mala eşyaya bakan biri değilim ama eltime eğer 30 binliralık yatak odası almayı bilip benim bütün esyalrim 13 bin lira tutup buna rağmen eksiğim kalıyorsa bu benim zoruma gider
Ben olsam düğünü erteler duruma bakarım. Bana kalırsa nişanlınızda da ailesinde de ciddi sıkıntı var.

Son olarak insan rahat etmek için evlenir çile çekmek için değil. Sizin ki şimdiden başlamış fragmanı böyleyse uzun metraj çekimini düşünemiyorum bile.

Kimseyi dinlemeden düğünü erteleyin

Zaten nisan olmadan konuştum dedim çeyiz parası alın bari yada düğünü uzun tarih konuşun ama dinlemedi
Onlar sözlerini tutmadığı için siz de sözünüzü tutmak zorunda değilsiniz.
Takılarınızı vermeyin.
Ayrıca sizi yanlış anlayacak, paragöz diye suçlayacak, açık açık her şeyi konuşamadığınız insanla evlenmeyin bir zahmet.

Hiç ben bişey yapmadın birşey demeye halkım yok diye düşünmeyin.Zamanında açık açık konuşmuşsunuz madem birşey yapmayacaklar beklerdiniz bir sene daha.Altınları neden onlar alıyorlar bu zamanda zaten büyük düğün yapılmaz düğün maliyeti ne kadar olabilir ki?

Takılarını asla verme. Para düşkünü değilsin sonuna kadar haklısın. Yapmayacakları şeyin sözünü vermeyecekler o zaman siz de ona göre yol çizeceksiniz. şu an düğünü erteleyemezsin ama takılarını vermeme şansın var. Lütfen verme muhtemelen fazlasıyla araba falan alacaklar.

Ailemde arkamda değil ki benim ben nişanlımla konuşayım istiyorum ama nasıl konuya girilip bilmiyorum genelde ben sabredip patlayan patlayınca kırıcı konusmalrı olan biriyim bu olsun istemediğim için nasıl konuşsam bilemedim

Öyle güzel cayarsın ki....
Onlar araba alacak sen sıkıntı çekeceksin zaten tonla borç var , neden ???
Açıkça söyle bana böyle demediniz, durum bu, altınları vermiyorum
Herkes ayağını yorganına göre uzatsın, onlar sözlerini tuttumu ki sen tutasın

Yatak odası takimi ile oturma grubumu aldılar ama beyaz eşya normalde kız tarafına aittir ya onu da nişanlım kredi çekti ama onlar hepsini biz alacaz demişlerdi şimdi bana beyaz eşyayı sen aldın farz et falan derler mi

Sen farkında mısın

Kayınvaliden düğünde takılan altınlarını alıp, üzerine ekleyecek ve kendilerine araba alacak??????

İzin verme böyle birşeye o senin hakkın. Düğün salonu tutmasalardı. Yalandan masraf yaptık altınları ver oldu canım. Taviz verme bu kadar

Ya çok zoruma gidiyor inanın annesi para ver deyince bizimki para veriyor ben eşya alabilir miyiz deyince para yok diyor paran yoksa evlenmeyecektin diyecem diye çok korkuyorum

Neden bu kadar korkuyorsunuz?
Takılar gelinindir. Bu kadar.
Siz zaten en baştan açık konuşmuşsunuz.
Onlar da kabul edip söz vermiş.
Siz eksik eşya ve yığın borçla geçinmeye çalışırken onlar takılarınızla araba alacak. Çok zorunuza gider. Karı koca huzurunuz kalmaz.

Ya çok zoruma gidiyor inanın annesi para ver deyince bizimki para veriyor ben eşya alabilir miyiz deyince para yok diyor paran yoksa evlenmeyecektin diyecem diye çok korkuyorum
Oooo en tehlikeli tip.
Şimdiden geçmiş olsun size.
Evlenince çok pişman olacaksınız.

Aslında sorunun özü para da değil
Artık yetişkinim adil kararlar vermem gerek, eşim olacak insanı da düşünmeliyim dememesi sorun
Bu sorunu sineye çekersen ömür boyu böyle gider
Tatlılıkla konuşmalısın, meramını anlatmalısın. Susarsan böyle alışır, ondan sonra değiştiremezsin

Altinlarinizi vermeyin.
Eksiklerinizin de listesini yapip koyun kayinvalidenin önüne. Normalde boyle olmaz bu is. Ama size ceyiz parasi verilir borcsuz evlendiririz diyip bu yola soktularsa buyursunlar yapsinlar simdi.

Kötü mü olurum diye düşünmeyin. Her seyi sineye ceke ceke arayi iyi tutmak marifet degil. Zaten dolar dolar bir yerinden patlar.

Ailemde arkamda değil ki benim
Bu ne saçma bahanedir?
Bu cümleyi 3 çocuğuyla ortada kalan işi gücü olmayan kimsesiz kadınlar kurar.
Siz sadece nişanlısınız.
Nişan atarsanız kimse sizi evden kovmaz merak etmeyin.

Size gelince yok deyip, ailesine para yağdıran adamdan koca olmaz.

Bana bir üyeyi hatırlattınız ama du' bakalım.

Annesine para var size yok, sizin düğündeki takılarla onlar araba alacak ama siz hala evlenmek istiyorsunuz...

Nur tupu gibi bir boşanma konusu yola çıkmış son sürat geliyor....

Çok pişman olacaksınız evlendiğinize.böyle evlenilmez böyle evlilik olmaz

Ayrıca ailem arkamda değil bir bahane değil... Bizzat yaşadım anlatsam yok artık hadi canım dersiniz de gerek yok konuyu saptırmaya

Evin istekleri evlenincede hic bitmiyor insallah zamanla tamamlarsın.

Bu söze kesinlikle katılmıyorum
Ben 10 yıl 1 iğne bile almadım
Çeyiz eksiksiz tastamam alındığında , sonradan şu moda bunu alayım şu çıkmış şunu da alayım denmedikten sonra hiçbirşeye ihtiyaç olmuyor . ( Kaldı ki taşınmama rağmen tül bile almamıştım )

Konu sahibi , erkek tarafı bol keseden atıp tuttularsa ve sonradan dediklerini yapmıyorlarsa o aileden hiç bir halt olmaz . Aksine zararları dokunur . Kocanız da aileden yıllarca onu gördüğü için öyle yapar . Soydur çeker . Ne yazık ki ileride sizin çocuğunuzun da ileride düzenbaz olma ihtimali yüksek olur.

Evin eşyası eksik kalıyor diye düşünmektense böyle düzenbaz insanlarla olmak istiyor musunuz onu düşünün .

Verilen sözler tutulmuyor , yalan söyleniyor , ben böyle bir aileyle yaşayamam deyip ayrılmanızı tavsiye ederim

Haa bir de şu var
Her ailenin sessiz efendi çocuğu vardır ve en ezilen de odur . Diğer oğullarına 30 bin yatak odası alıyorlar . Bu oğullarına gelince yok . Demek ki nişanlınız ailesine karşı ağzını açamıyor . Bu da ileride çok sıkıntı çıkarır .

Kalbinizi kırmak istemem ama, aileniz tabi ki düğün ertelensin istemez. Ellerini ceplerine atmadan kız evlendirecekler. Zaten yatak odası, oturma odası almışlar. Beyaz eşya
Yı nişanlınız alıyor. Bir bardak alacak paranız yokken bu işe girmeyecektiniz. Belki de bu kadar herşeyi almaları gerektiğini düşünmemişlerdir.

Yani hiç birşey olmasa bile bence kızlarının başını eğmiş aileniz. Herşeyi alsalar bir sen ne yaptın ki olup, sizin yüzünüze vurulacak bir durum bu.

Düğünü erteleme şansınız hiç yoksa. Kendi tarafınızdan takılacak takıyı, parayı şimdiden versinler size, eksiklerinizi alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…