- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Bu konu sahibi daha olgun bu konuda. Eleştiriye açık. Öbür konunun sahibi bu konuyu da sahiplenmiş cevap veriyorAz onceki eşimi eve nasil bağlarim konusuyla birleşseniz tam olur.
Hanimcilik diyerek tam olarak neyi bekliyorsunuz?
Adami sonradan bişeylere cevirmeye ugrasmak yerine evlenmeden önce "bu istedigim adam mi? Bu bana bagli adam mi?" Diye dusunsek daha kolay değil mi?
Birini sonradan biseylere benzetmek cevirmek çok zor bence, bunu yapan da adamin karakteri musaitse yapar anca.
HaklısınızAz onceki eşimi eve nasil bağlarim konusuyla birleşseniz tam olur.
Hanimcilik diyerek tam olarak neyi bekliyorsunuz?
Adami sonradan bişeylere cevirmeye ugrasmak yerine evlenmeden önce "bu istedigim adam mi? Bu bana bagli adam mi?" Diye dusunsek daha kolay değil mi?
Birini sonradan biseylere benzetmek, cevirmek çok zor bence, bunu yapan da adamin karakteri evirip cevirmeye musaitse yapar anca.
Haklısınız zaten bugüne kadar böyle bir şey düşünmemiştim ama acaba olsa nasıl olur diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevabınız içinİnsanlar yetişkin olduktan sonra değil “birey” olabildikten sonra evlense böyle konulara gerek kalmayacak bence.
Bu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı
Hem şey demek istiyor insan demi:: aaa bu kesin fakeBöyle olgunlukla cevap yazınca tuhaf oldum
Bizde de fikirler genel de ortaktır tartışmalar ve eşimin ergen ergen tavırlarına rağmenHanımcı olmak da neye göre kime göre ?
Benim icin esine değer vermek saygı duymak ortak yaşamda üzerine düşeni yapmak birlikde karar vermek , dengeyi bulmak çok değerlidir ve bu denklem saglandiysa korumak değerini bilmek çok önemlidir
Evlilik yasamimda bunu sağlayamadık, çok isterim bu düzeye gelmeyi başka türlüsü mutsuzluk stres sıkıntılar getiriyor ..
Eşinin kendi fikrinin olmasını beni evliligimizi düşünerek kararlar almasını önemserim, başka türlü hep benim istekleromin olması bi süreden sonra sıkıcı olurdu.Bizde de fikirler genel de ortaktır tartışmalar ve eşimin ergen ergen tavırlarına rağmenönceden çok bencildim iki sene evvel ben merkezciydim çok üzüldüm ve üzdüm artık öyle değilim o da hanımcı hiç olması sadece fikirlerimi bazen onayladı bazen onaylamadı hanımcılık da dışardan hoş değilmiş yorumlardan bunu anladım
Doğru söylüyorsunuz yok eşim öyle değil tabi sinirli yanı var herkes gibi ama dediğim dedik değil bazen ailesinin sözüne bakıyor ama hep değil genel olağan şeyler ben de üstelemiyorum pekHanımcı derken kastedilen nedir? Sevgilim hanımcıysa ben de beyci mi oluyorum o zaman?
Birbirine saygı duyan, destekleyen, kararlarını ve fikirlerini doğru düzgün konuşabilen çiftlerden olmak istiyorsanız en başta siz öyle olmalı ve hayatınıza alacağınız kişiyi de buna göre seçmelisiniz.
Saygısız, dediğim dedik, kaba bir adam sonradan değişmez.
12 senelik evliyim eşim hiç hanımcı olmadı olmasınıda istemezdim galiba ama çevremde çok gördüm eşlerinin ağzının içine bakanı karşılıklı sevgi saygı varsa kimse kimsenin etkisi altında yaşamasın benceBu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı
Evet kesinlikleFarkındaysan birçok kişi tepki göstermiş.Bu tarz tabirler itici oluyor .Sen eşimin bana saygılı,anlayışlı,sevecen v.s. olmasını nasıl saglarım deseydin fikirler gelirdi.Hanımcı deyince zaten bu tabir ezik ,karakteri oturmamış ,olgun olmayan bir erkeği çağrıştırıyor.
Bence kesinlikle sensinBen bu kavrami cok itici buluyorum. Beni seven el ustunde tuyan bir esim var. Bende ona ayni degeri veriyorum. Ki iliski dediginde boyle olmali bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?