Evlilerde sever :(

Geçenlerde sizin gibi bir üye vardı, gençliğinde evli sevgilisi varmış, adamın çocuğu doğunca ayrılmış, meğer adam bunu kullanmış karısının hamileliğinde. Şimdi evliymiş çocuğu mu neyim olacakmış kadının, vicdan yapmış da adamın eşinden helallik istesem mi diye soruyordu. Aklınız geliyor başınıza ama aynısını yaşamaktan, can parçanızla sınanmaktan korktuğunuzda.

Yaptığınız metreslik.
Açıklamasını bilmiyor olamazsınız.
İster üzüle üzüle bu konumda olum, ister mutlu ola ola bişey değişmiyor.
Cinsellik olmamasını da özellikle vurgulamışsınız gibi geliyor bu da bişeyi değiştirmez her türlü metressiniz.
Yaşattıklarınızı yaşamanız temennisiyle.

Senin kaşıntın tutmuş ya niye yaptınki böyle bişeyi bile isteye. Bana bakanlar iş atanlar oluyo hemde ne yakışıklılar hiç pas vermiyorum bide kendimi suçluyodum benmi yanlış anlaşılıcak bişey yaptım mı diye ve eşimle doğru düzgün cinsel hayatım bile yok buna rağmen

Tencere kapaksınız..

Bari bırakında adamcık boşansın da sizde turşusunu kurun.

Evdeki kadına yazık. Bencillik yapnayın bırakın kadın kurtulsun

İğrençsin. Ettiğini bul.

ayrılğa gitmesi için uğraşıyorum hemde HEMEN
O huyun değil, bu huyun değil. Yaptığın hiçbir şey huyun değil ama maşallah on parmağında on marifet. Ama söylemeden geçemeyeceğim, lütfen kuşlardan ödünç aldığınız akılla buradaki kadınların zekasına küfretmeyin rica ederim.

Bence çok kötü birisiniz adamın evli olduğunu bile bile hala görüşüyorsunuz. Diyelim peşinizi bırakmıyor uzaklaştırma çıkartın ama sizde bu ilişkiyi o kadar çok istiyorsunuz ki kendinizce bahaneler üretiyorsunuz. Benim gözümde sizin gibiler kadın düşmanısınız dilerim o habersiz kadıncağızın yaşadığının aynısını yaşarsınız. Koca peşinde olmayı bırakıp okulunuza odaklanın ve birazda olsa ailenizin gururunu onurunu şerefini düşün.

Ülke yanarken o... Saçını tararmis yer yerinden oynuyor millet aç ölüyor bizimkiler yasak aşk yasiyor . İnanamıyorum ya size Allah bildiği gibi yapsın sizi. O adamı da seni de umarım en kötü şekilde cezalandırılsiniz bu nedir ya nasıl bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…