- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.161
İyi günler güzel gelinlerim :) Cumhuriyetimizin 91. yılı kutlu olsun, bayramımız kutlu olsun
Size güzel haberlerle geldim. Dün kına mekanı baktık. Bir cafe ile anlaştık hem de 400 Tl'ye. Tam istediğim gibi bir yer çok da içime sindiVeee dün evimizin ilk büyük eşyalarını aldık televizyon ve ses sistemi Akşama da nişanlım ve ailesi bize yemeğe gelecek yarın aranızda olurum seviyorum sizleriii
Günaydın güzel gelingünaydın güzel gelinler
Kuzulaaarrrr
herkese selammmm :)
okeanoss00 çok sevindim canım ne güzel işleri yoluna koymuş oldun darısı başımıza
iyiyiz canım biraz grip biraz nezle idare ediyoruzNasılsınız kuzucuklar
Nasılsınız kuzucuklar
iyiyiz canım biraz grip biraz nezle idare ediyoruzsen nasılsın ?
Geçmiş olsun canım hava mikroplu bende aynı şekildeyim dikkatli ol :)iyiyiz canım biraz grip biraz nezle idare ediyoruzsen nasılsın ?
İyiyiz bitanem nolsun.
Bizim hatun kayıplarda bugün :)
Geçmiş olsun canım hava mikroplu bende aynı şekildeyim dikkatli ol :)
Evet kayıp yerine her yere ben yazıyorum o dün yoruldu tvlerini aldılar
Aşkla kullanın ÖzgemHadi ya bizimde tvler hazır :)
Aşkla kullanın ÖzgemBizde aldık bir kaç ay önce kuzum ama ben henüz topiğe eklemedim beyaz eşyaları da halledelim de hayırlısıyla günceller hepsini eklerim tek bir seferde dediydim
kızlarrr merhaba benim de 18 nisan ankarada düğünüm olacak inşallah :) hiç üşenmedim 118 sayfanın tamamını okudumm :) düşündüm de burada konusa konusa paylaşa paylaşa fikir alışverişleri vs bulunarak baya bir zaman gecrmişşinz ne güzel.. :)
Benim topiktek resimlerim gözükmüyor kuzuşum ya bende baştan topik açacağm kanımca
Ben ya ilk sayfayı güncelleyeceğim ya da son sayfaya tekrardan hepsini yükleyeceğim kuzum dediğin gibi site değiştiğinden dolayı resimler mahvolduBenim topiktek resimlerim gözükmüyor kuzuşum ya bende baştan topik açacağm kanımca
Canım dün işe gitmedim o yüzden giremedim :)İyiyiz bitanem nolsun.
Bizim hatun kayıplarda bugün :)
Benim vekilim yerim seni tatlı vekilimGeçmiş olsun canım hava mikroplu bende aynı şekildeyim dikkatli ol :)
Evet kayıp yerine her yere ben yazıyorum o dün yoruldu tvlerini aldılar
Merhaba hoş geldiniz, Siz de aramıza katılabilirsiniz sizinle de paylaşımlarda bulunabilirizkızlarrr merhaba benim de 18 nisan ankarada düğünüm olacak inşallah :) hiç üşenmedim 118 sayfanın tamamını okudumm :) düşündüm de burada konusa konusa paylaşa paylaşa fikir alışverişleri vs bulunarak baya bir zaman gecrmişşinz ne güzel.. :)
Canım iyileş artık o düğün olacaksağolun kızlar valla kurtulamadım bayramdan beri çeşitli hastalıklar üzerimde geziniyo hastaneye kobay oldumof ya ara ara girip okuyorum bi türlü muhabbetlere tam dahil olup odaklanamadım çok şey kaçırmış gibi oluyorum bide hiçbişey yapamıyorum bu aralar resmen öyle düğünü olmucak modundayım
Hoş geldiniz, tarih nedir? Tanıyalım sizi...iyi geceler arkadaslar araniza yeni katildim ben de mayis gelini olacagim insallah :) sizlerle beraber bu sureci daha kolay atlatacagimi dusunuyorumm benide alin araniza :))
Benim vekilim yerim seni tatlı vekilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?