Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aaa çok güzel canım çok sevindim. fiyat çok uygun. yakın mı evinize?

kızlarrr merhaba benim de 18 nisan ankarada düğünüm olacak inşallah :) hiç üşenmedim 118 sayfanın tamamını okudumm :) düşündüm de burada konusa konusa paylaşa paylaşa fikir alışverişleri vs bulunarak baya bir zaman gecrmişşinz ne güzel.. :)

Aşkla kullanın ÖzgemBizde aldık bir kaç ay önce kuzum ama ben henüz topiğe eklemedim beyaz eşyaları da halledelim de hayırlısıyla günceller hepsini eklerim tek bir seferde dediydim

Benim topiktek resimlerim gözükmüyor kuzuşum ya bende baştan topik açacağm kanımca

hoşgeldin canım :) ben de ankara yaşıyorum. kınam burda. düğünüm kayseride olacak :)

sağolun kızlar valla kurtulamadım bayramdan beri çeşitli hastalıklar üzerimde geziniyo hastaneye kobay oldum of ya ara ara girip okuyorum bi türlü muhabbetlere tam dahil olup odaklanamadım çok şey kaçırmış gibi oluyorum bide hiçbişey yapamıyorum bu aralar resmen öyle düğünü olmucak modundayım

iyi geceler arkadaslar araniza yeni katildim ben de mayis gelini olacagim insallah :) sizlerle beraber bu sureci daha kolay atlatacagimi dusunuyorumm benide alin araniza :))

İyiyiz bitanem nolsun.
Bizim hatun kayıplarda bugün :)
Canım dün işe gitmedim o yüzden giremedim :)
Geçmiş olsun canım hava mikroplu bende aynı şekildeyim dikkatli ol :)

Evet kayıp yerine her yere ben yazıyorum o dün yoruldu tvlerini aldılar
Benim vekilim yerim seni tatlı vekilim
Merhaba hoş geldiniz, Siz de aramıza katılabilirsiniz sizinle de paylaşımlarda bulunabiliriz

Canım iyileş artık o düğün olacak
iyi geceler arkadaslar araniza yeni katildim ben de mayis gelini olacagim insallah :) sizlerle beraber bu sureci daha kolay atlatacagimi dusunuyorumm benide alin araniza :))
Hoş geldiniz, tarih nedir? Tanıyalım sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…