Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

İnşallah canım yağmur yağarsa sıkıntı Ben bir de şu kına mekanını ayarlasam rahatlayacağım.

günaydın kızlar :) biz de dün kına yerine bakıp ayarladık sayılır. olay tam bir vesile ve ben hala şaşırıyorum. Evimizin arka sokağında bir kuaför var bir iki kez fön için gitmiştim sadece. Cumartesi günü dip boyası için girdim birden. Yani aniden karar verip. Çocukla muhabbete başladık. Gelin başını sordum. Burada sadece kına olacak ama gelinlik de giyecem dedim. Porselen makyaj+ gelin başı 150 tl olur dedi. tmm ben size haber veririm dedim. kına mekanı arıyoruz dedim. bizim bir tanıdığımız yer var orasına bakın falan dedi. numarasını verdi Haydar bey yönlendirdi derseniz yardımcı olurlar dedi. Nişanımla dün gidip baktık bizim eve 5 dk mesafede yer. Zaten biliyordum orayı ve hiç istemiyordum daha önce gittiğim bir düğünden dolayı. tadilat falan olmuş sanırım. adamla konuştuk bize her şey dahil 1500 tl fiyat verdi. + sözleşmeye de 150 tl garson ücreti eklenecek ve kimse bizi ve misafirlerimizi para diye rahatsız etmeyecek. nişanlımın aklına da yattı. hem eve yakın, kuaföre yakın ve otobüs durağına da yakın falan diye. bir hafta müsade istedik. orası tutulacak gibi. bir yere daha götürdüm ama orası kutu gibi bir yer diye hoşumuza gitmedi. sanırım diğer yeri tutucaz bu hafta kızlar. çok büyük konuşmuşum burasını tutmaz diye

bide eşyalara baktık. bir yatak odası beğendim 4750 tl. paramız olsa heemn alacaktık. hesap kitap yaptık yine... işin içinden nasıl çıkarız muamma ama Allah büyük ve bir kolaylık sağlıyor mutlaka. dünkü kuaför kına mekanı olayı gibi... Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.

Canımm çok sevindimm hayırlı olsun gönlüne göre olsun inşallah :) evet büyük konuşmamak gerekiyor :) hiç canını sıkma Allah büyük su akıp yolunu buluyor :)

Açıkçası ben de fotoğraf konusunda kararsızım :-/ Dış mekan çekimi istiyorum ama ya düğün günü yağmur olursa Ayrı bir gün de tekrar gelinliği giy saç makyaj istemiyorum çünkü benim kuaför özgün çalışıyormuş prova yaparsa şartlanıyormuş. Aşağı yukarı bir şey gösteriyor, vs... O yüzden tekrar o hazırlığa girişmem gerekiyor... Onu da istemiyorum. Düğünden önce kına telaşı vs çok zor, bir de 2 düğün olacak... Napsam of of

ben daha onları düşünme fırsatı bulamadım :) fotoğrafçıyı karşı taraf bulacakmış. bulsunlar bakalım. hiç ilgilenmicem. ikinci kez tekrar hazırlığa girme bence. düğünden önce yapılsın çıksın aradan. yağmur da kısmet artık

Kızlar nişanlım geldi bu akşam süpriz yapmis, dualarim kabul oldu :)
monarkkk cok sevindim senin adına canım her şey halloluyor bak. Ben de nisanlim gelmisken yarin kina mekanlarina bakacağım fırsatı degerlendirmek lazım :) Benim dugun günü olmayacak çekim bakalim nasil olacak haftasonu ben de onu hallettim kaporayi verdim 18 mayısta cekim olacak

Yaaaa daha perşembe dua etmiştik canımm gözün aydın çok sevindimm

ayy çok sevindim canım yuppiiiii Allah bazen sevdiği kulunu sıkıştırırmış sırf duasını duymak için ondan kabul olmuş tüm dualara şükürler olsun

çok sevindim kuzucum. her şey yoluna giriyor ne güzel...

günaydın canlaaaarrrr. evet yaa ben de sevdim burdaki herkesi. daha da kaynaşırız inşallah kızlar yine öylesine girdiğim bir gelinlikçiye beğendiğim gelinliği sordum 1600 tl olur dedi. fakat acele etme fuar olacak yeni modeller çıkacak dedi. tabii fiyat da değişir muhtemelen. en geç ocağa kadar gelinlik almaya başlamalısın dedi. adamın dikimi nasıl bilmiyorum tabii. sizler naptınız bakalım?

bu arada CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

İyi günler güzel gelinlerim :) Cumhuriyetimizin 91. yılı kutlu olsun, bayramımız kutlu olsun
Size güzel haberlerle geldim. Dün kına mekanı baktık. Bir cafe ile anlaştık hem de 400 Tl'ye. Tam istediğim gibi bir yer çok da içime sindi Veee dün evimizin ilk büyük eşyalarını aldık televizyon ve ses sistemi Akşama da nişanlım ve ailesi bize yemeğe gelecek yarın aranızda olurum seviyorum sizleriii

Pazartesi görünümlü perşembeden Günaydın

Kuzum kına mekanını merakla bekliyorum hayırlı olsun içine sinmesine çok sevindim Ben dün evde yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…