- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.141
İnşallah canım yağmur yağarsa sıkıntıÇok çok iyi düşünmüşsünbide inşallah yağmur yağmaz o kadar korkuyorumki bizim nişanımız 31 mayıstaydı yağmurdan fırtınadan taaa ağustosta çekim yaptık inşallah düğün öyle olmaz
Evet yaa o ayrı bir stres şimdi netten falan bakınıyor musun?İnşallah canım yağmur yağarsa sıkıntıBen bir de şu kına mekanını ayarlasam rahatlayacağım.
Canımm çok sevindimm hayırlı olsun gönlüne göre olsun inşallah :) evet büyük konuşmamak gerekiyor :) hiç canını sıkma Allah büyük su akıp yolunu buluyor :)günaydın kızlar :) biz de dün kına yerine bakıp ayarladık sayılır. olay tam bir vesile ve ben hala şaşırıyorum. Evimizin arka sokağında bir kuaför var bir iki kez fön için gitmiştim sadece. Cumartesi günü dip boyası için girdim birden. Yani aniden karar verip. Çocukla muhabbete başladık. Gelin başını sordum. Burada sadece kına olacak ama gelinlik de giyecem dedim. Porselen makyaj+ gelin başı 150 tl olur dedi. tmm ben size haber veririm dedim. kına mekanı arıyoruz dedim. bizim bir tanıdığımız yer var orasına bakın falan dedi. numarasını verdi Haydar bey yönlendirdi derseniz yardımcı olurlar dedi. Nişanımla dün gidip baktık bizim eve 5 dk mesafede yer. Zaten biliyordum orayı ve hiç istemiyordum daha önce gittiğim bir düğünden dolayı. tadilat falan olmuş sanırım. adamla konuştuk bize her şey dahil 1500 tl fiyat verdi. + sözleşmeye de 150 tl garson ücreti eklenecek ve kimse bizi ve misafirlerimizi para diye rahatsız etmeyecek. nişanlımın aklına da yattı. hem eve yakın, kuaföre yakın ve otobüs durağına da yakın falan diye. bir hafta müsade istedik. orası tutulacak gibi. bir yere daha götürdüm ama orası kutu gibi bir yer diye hoşumuza gitmedi. sanırım diğer yeri tutucaz bu hafta kızlar. çok büyük konuşmuşum burasını tutmaz diye
bide eşyalara baktık. bir yatak odası beğendim 4750 tl. paramız olsa heemn alacaktık. hesap kitap yaptık yine... işin içinden nasıl çıkarız muamma ama Allah büyük ve bir kolaylık sağlıyor mutlaka. dünkü kuaför kına mekanı olayı gibi... Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.
Canımm çok sevindimm hayırlı olsun gönlüne göre olsun inşallah :) evet büyük konuşmamak gerekiyor :) hiç canını sıkma Allah büyük su akıp yolunu buluyor :)
Açıkçası ben de fotoğraf konusunda kararsızım :-/ Dış mekan çekimi istiyorum ama ya düğün günü yağmur olursaAyrı bir gün de tekrar gelinliği giy saç makyaj istemiyorum çünkü benim kuaför özgün çalışıyormuş prova yaparsa şartlanıyormuş. Aşağı yukarı bir şey gösteriyor, vs... O yüzden tekrar o hazırlığa girişmem gerekiyor... Onu da istemiyorum. Düğünden önce kına telaşı vs çok zor, bir de 2 düğün olacak... Napsam of of
Yaaaa daha perşembe dua etmiştik canımm gözün aydın çok sevindimmKızlar nişanlım geldi bu akşam süpriz yapmis, dualarim kabul oldu :)
monarkkk cok sevindim senin adına canım her şey halloluyor bak. Ben de nisanlim gelmisken yarin kina mekanlarina bakacağım fırsatı degerlendirmek lazım :) Benim dugun günü olmayacak çekim bakalim nasil olacak haftasonu ben de onu hallettim kaporayi verdim 18 mayısta cekim olacak
Anneme dedim zaten kizlar cok icten dua etmis diye :) Ama bursya yazmayi unutuverdim Allah sizlerden razi olsun hic gormesek de birbirimizi cok isindim hepinize :)Yaaaa daha perşembe dua etmiştik canımm gözün aydın çok sevindimm
Allah senden de razı olsun... Vallahi bende öyle iyiki açmışsın bu konuyuAnneme dedim zaten kizlar cok icten dua etmis diye :) Ama bursya yazmayi unutuverdim Allah sizlerden razi olsun hic gormesek de birbirimizi cok isindim hepinize :)
ayy çok sevindim canım yuppiiiiiKızlar nişanlım geldi bu akşam süpriz yapmis, dualarim kabul oldu :)
monarkkk cok sevindim senin adına canım her şey halloluyor bak. Ben de nisanlim gelmisken yarin kina mekanlarina bakacağım fırsatı degerlendirmek lazım :) Benim dugun günü olmayacak çekim bakalim nasil olacak haftasonu ben de onu hallettim kaporayi verdim 18 mayısta cekim olacak
Allah senden de razı olsun... Vallahi bende öyle iyiki açmışsın bu konuyu
Teşekkür ederim canım benim çok şükürayy çok sevindim canım yuppiiiiiAllah bazen sevdiği kulunu sıkıştırırmış sırf duasını duymak için ondan kabul olmuş tüm dualara şükürler olsun
Kızlar nişanlım geldi bu akşam süpriz yapmis, dualarim kabul oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?