- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.121
Canim albumler dolayısıyla fark aliyorlar.fiyat normal hatta uygun diyebilirim canım ek istediklerin ne ki ? baktım güzel resimleri de
çok iyi olmuş canım hayırlı olsunn :) bide bizim netleşse ahhh ,, ben de haftaiçi bigün yapıcam nikah günü düşünüyorum yaa saç konusuna gelince ben düğünden daha salık rahat bi saç istiyorum prova yerine saymazlar tabiCanim albumler dolayısıyla fark aliyorlar.
1 adet 30×80cm album
2 adet 38x20.5 cm aile albümü
1 adet cep albümü
2 adet 50x70 cm poster
1000'in üzerinde poz kayıtlı Dvd
55-60 photoshoplu fotoğraf
3.5-4 saat çekim süresi gerekirse daha fazlasi icin 1500 tl ye anlastim. Çekim düğün gününden once haftaici olacak şekilde anlaştık. Haftaici dusunmuyodum aslinda ama daha rahat cekim yapalim diye ikna etti beni fotoğrafçı. Gelin saçı provasini cekimin olduğu gün yaptırım dedim.
Günaydın canım :)Günaydınlar herkese hayırlı haftalar
Nasılsın canımcımGünaydın canım :)
İyiyim tatlım, pazartesi sendromu işteNasılsın canımcım
Günaydın canım. İyiydi benim haftasonum. Fotoğrafçıyı hallettim, diğer gün de dinlendim :) Senin nasıldı?Güünaaydın kızlaaarr :) nasılsınız? Nasıl geçti haftasonunuz?
Yağmur ve rüzgarda bayağı yorulmuş bir halde işe geldim şemsiyeyle savaşmak gibi yorucu bir iş yokİyiyim tatlım, pazartesi sendromu işteSen nasılsın?
Hallettin mi kuzum çok sevindim hayırlı olsunGünaydın canım. İyiydi benim haftasonum. Fotoğrafçıyı hallettim, diğer gün de dinlendim :) Senin nasıldı?
Ben de kalın montumu giydiğim halde rüzgar dolayısıyla bayağı bir üşüdüm. Hala içim titriyor ısınamadım. Kış geldi yahuYağmur ve rüzgarda bayağı yorulmuş bir halde işe geldim şemsiyeyle savaşmak gibi yorucu bir iş yok
Hallettim canım. Gidip albümleri de görünce iyice içime sindi. Düğünden önce olması konusunda da adam beni ikna etti, düğünden 5 gün önce olacak haftaiçiHallettin mi kuzum çok sevindim hayırlı olsunbizimde sırada fotoğrafçı var bakalım bir kaç haftaya onuda kesinleştirmek istiyoruz kısmetse 2 yerden fiyat aldık karar vereceğiz inşallah
Bende cumartesi çalışıyordum ama dün şanslı günümdeymişim bir sürü eksiği hallettik :) yatak odası için avize giyinme odası için boy aynası çaydanlıklar küçük ev aletleri derkennn bide baktık damatlıklarıda almışız :) ama ölüyorum yorgunluktan vallahiGünaydın canım. İyiydi benim haftasonum. Fotoğrafçıyı hallettim, diğer gün de dinlendim :) Senin nasıldı?
Damatlık mı erken değil mi yahuBende cumartesi çalışıyordum ama dün şanslı günümdeymişim bir sürü eksiği hallettik :) yatak odası için avize giyinme odası için boy aynası çaydanlıklar küçük ev aletleri derkennn bide baktık damatlıklarıda almışız :) ama ölüyorum yorgunluktan vallahi
Ben de kalın montumu giydiğim halde rüzgar dolayısıyla bayağı bir üşüdüm. Hala içim titriyor ısınamadım. Kış geldi yahu
Hallettim canım. Gidip albümleri de görünce iyice içime sindi. Düğünden önce olması konusunda da adam beni ikna etti, düğünden 5 gün önce olacak haftaiçiGelinliğim kirlenirse ama filan dedim. Düğün günü de kirlenir kirlenecekse dedi. Tamam yeaaa modunda karar verdik
Yokk kuzum siz geç kalmadınızDamatlık mı erken değil mi yahuValla kızlar sizin yanınızda ben çok geç kalmışım gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canım ağız tadıyla giyer nişanlın inşallah :)Yokk kuzum siz geç kalmadınızBenim nişanlımın hayalindeki şeyler belliydi bizde avmde gezerken baktık igsde yeni sezon ürünlerde yüzde elli indirim var bir smokin fiyatına hem smokin hem kına için takım aldık böylece Yoksa normal çıkıp almak için evet erken sayılabilir :)
Sağolll canımm inşallahhh çok daha iyileri size olsunn :) Ben bu düğünden önce yada sonra fotoğraf çekinme olayında hep saça makyaja takılıyorum aa iki kere mi yaptırıcam diye yoksa o kadar mantıklı ki o gün bide bununla uğraşmamak rahat rahat günü geçirmekHayırlı olsun canım ağız tadıyla giyer nişanlın inşallah :)
Canım nasılsa gelin saçları provalı oluyor. Ben de provasını çekim gününe getiririm dedim :)Sağolll canımm inşallahhh çok daha iyileri size olsunn :) Ben bu düğünden önce yada sonra fotoğraf çekinme olayında hep saça makyaja takılıyorum aa iki kere mi yaptırıcam diye yoksa o kadar mantıklı ki o gün bide bununla uğraşmamak rahat rahat günü geçirmek
Çok çok iyi düşünmüşsünCanım nasılsa gelin saçları provalı oluyor. Ben de provasını çekim gününe getiririm dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?