Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

fiyat normal hatta uygun diyebilirim canım ek istediklerin ne ki ? baktım güzel resimleri de
Canim albumler dolayısıyla fark aliyorlar.
1 adet 30×80cm album
2 adet 38x20.5 cm aile albümü
1 adet cep albümü
2 adet 50x70 cm poster
1000'in üzerinde poz kayıtlı Dvd
55-60 photoshoplu fotoğraf
3.5-4 saat çekim süresi gerekirse daha fazlasi icin 1500 tl ye anlastim. Çekim düğün gününden once haftaici olacak şekilde anlaştık. Haftaici dusunmuyodum aslinda ama daha rahat cekim yapalim diye ikna etti beni fotoğrafçı. Gelin saçı provasini cekimin olduğu gün yaptırım dedim.

çok iyi olmuş canım hayırlı olsunn :) bide bizim netleşse ahhh ,, ben de haftaiçi bigün yapıcam nikah günü düşünüyorum yaa saç konusuna gelince ben düğünden daha salık rahat bi saç istiyorum prova yerine saymazlar tabi

Günaydın canım. İyiydi benim haftasonum. Fotoğrafçıyı hallettim, diğer gün de dinlendim :) Senin nasıldı?
Hallettin mi kuzum çok sevindim hayırlı olsun bizimde sırada fotoğrafçı var bakalım bir kaç haftaya onuda kesinleştirmek istiyoruz kısmetse 2 yerden fiyat aldık karar vereceğiz inşallah

Hallettin mi kuzum çok sevindim hayırlı olsun bizimde sırada fotoğrafçı var bakalım bir kaç haftaya onuda kesinleştirmek istiyoruz kısmetse 2 yerden fiyat aldık karar vereceğiz inşallah
Hallettim canım. Gidip albümleri de görünce iyice içime sindi. Düğünden önce olması konusunda da adam beni ikna etti, düğünden 5 gün önce olacak haftaiçi Gelinliğim kirlenirse ama filan dedim. Düğün günü de kirlenir kirlenecekse dedi. Tamam yeaaa modunda karar verdik

Günaydın canım. İyiydi benim haftasonum. Fotoğrafçıyı hallettim, diğer gün de dinlendim :) Senin nasıldı?
Bende cumartesi çalışıyordum ama dün şanslı günümdeymişim bir sürü eksiği hallettik :) yatak odası için avize giyinme odası için boy aynası çaydanlıklar küçük ev aletleri derkennn bide baktık damatlıklarıda almışız :) ama ölüyorum yorgunluktan vallahi

Damatlık mı erken değil mi yahu Valla kızlar sizin yanınızda ben çok geç kalmışım gibi hissediyorum

Ben de kalın montumu giydiğim halde rüzgar dolayısıyla bayağı bir üşüdüm. Hala içim titriyor ısınamadım. Kış geldi yahu

Bende kaşe kabanımı giydim kafam dondu şapkamı takıcam artık

Hayırlı olsun kuzum çok sevindim genelde düğünden önce yaptıran çok daha rahat oluyor diyorlar

Damatlık mı erken değil mi yahu Valla kızlar sizin yanınızda ben çok geç kalmışım gibi hissediyorum
Yokk kuzum siz geç kalmadınız Benim nişanlımın hayalindeki şeyler belliydi bizde avmde gezerken baktık igsde yeni sezon ürünlerde yüzde elli indirim var bir smokin fiyatına hem smokin hem kına için takım aldık böylece Yoksa normal çıkıp almak için evet erken sayılabilir :)

Hayırlı olsun canım ağız tadıyla giyer nişanlın inşallah :)

Hayırlı olsun canım ağız tadıyla giyer nişanlın inşallah :)
Sağolll canımm inşallahhh çok daha iyileri size olsunn :) Ben bu düğünden önce yada sonra fotoğraf çekinme olayında hep saça makyaja takılıyorum aa iki kere mi yaptırıcam diye yoksa o kadar mantıklı ki o gün bide bununla uğraşmamak rahat rahat günü geçirmek

Canım nasılsa gelin saçları provalı oluyor. Ben de provasını çekim gününe getiririm dedim :)

Canım nasılsa gelin saçları provalı oluyor. Ben de provasını çekim gününe getiririm dedim :)
Çok çok iyi düşünmüşsün bide inşallah yağmur yağmaz o kadar korkuyorumki bizim nişanımız 31 mayıstaydı yağmurdan fırtınadan taaa ağustosta çekim yaptık inşallah düğün öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…