- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.101
Tefal Tefal Gv9461 Protect Pro Express Autoclean Anti-kireç Buhar Jenaratörlü Ütü Modeli canımhangi marka ve model canım?
arada kime vurmuyoki :) ben küçük ev aletlerimi profilodan alıcam komple büyük ihtimalle kullanıp önerdiğiniz bi model var mı kızlar bunlardan ?Aman canım iyileş valla bu hastalık çok kötü. İyiyim canım ara ara vuruyorlar böyle bana sizle konuşmak iyi geldi :)
Tesadüfen gördüm 9 mayista evleniyorum
Aa ne güzel benim de 9 Mayıs :)
Canım benim hep farklı markalardan hangisi konusunda uzmansa ondan aldım. Mutfak robotu seti mesela tefal. Tost makinem ve çaycım Arzum. Kahve makinem Arçelik. Ütüm Philips Azur.arada kime vurmuyoki :) ben küçük ev aletlerimi profilodan alıcam komple büyük ihtimalle kullanıp önerdiğiniz bi model var mı kızlar bunlardan ?
Canım ben fikirlerimiz belirtmiştim sanırım elektrik süpürgesini aldım sıra azur serisi philips ütü de kazansız alacağım ben tercihim böyle kazanlı ütü çok yer kaplıyor bana göre kullanımı iyi diyorlar buhar gücü falan ama azur da gayet güçlüymüş kazansız olarakayyy bide dünden beridir ütü ve süpürge model arayışındayım. süpürgede karar kıldım philips alıcam. ütü de philip azur serisi ama kazanlı mı nromal mi karar veremedimsizler aldınız mı?
nehiiirrr iyileş biran önce canım yaaa
merhabalar kızlarrrr moralleri yüksek tutalım
Canım ben fikirlerimiz belirtmiştim sanırım elektrik süpürgesini aldım sıra azur serisi philips ütü de kazansız alacağım ben tercihim böyle kazanlı ütü çok yer kaplıyor bana göre kullanımı iyi diyorlar buhar gücü falan ama azur da gayet güçlüymüş kazansız olarak
İyiyim iyiyim kuzum sen nasılsın
Hep yüksek en yüksek inşallah
Ben oradan hiçbir şey almadım canım bilmiyorum. Ben de yukarıda fikirlerimi yazdım küçük ev aletleri konusunda :)ayy kafam çorba oldu yeminleben de netleştireyim alacam en kısa zamanda :) kızlar bu arada evmambo.com diye birsite duydunuz mu? nasıl:?
Ben duymadım canım hiç :)ayy kafam çorba oldu yeminleben de netleştireyim alacam en kısa zamanda :) kızlar bu arada evmambo.com diye birsite duydunuz mu? nasıl:?
Ben oradan hiçbir şey almadım canım bilmiyorum. Ben de yukarıda fikirlerimi yazdım küçük ev aletleri konusunda :)
Braunun cirpma telleri cok ince yoksa ben de ondan alacaktim fakat dokundum heran yamulacak gibiydi o yuzden tefal aldim.oradan şimdi keramika keyfi aşk iki kişilik kavaltı seti alıcam. bide papilla romantik tavaçok uygun geldi fiyatları :) özdilek battaniye de 65 tl ye düşmüş. ben braun alıcam kuzum blender seti sadece. tost makinem korkmaz almıştım daha önce.
Kızlar bende tost makinesini Korkmazdan mutfak robotunu braundan aldım. Saç kurutmamı ve düzleştiricimi arçelik alıcam çünkü evde de ondan kullanıyorum memnunum. Ve tabiki katı meyve sıkacağını arçelikten alacağım. Bana kalsa diğer beyaz eşyalarıda arçelikten alırdım ama artık eskisi gibi değil diyorlarBirde tefal ütüler bana çok pahalı geliyor O gün indirimdeydi 950den 750ye düşmüş Bilmiyorum çok kararsızım
günaydınnnn kızlaaarrrr :)
Kizlar dis mekan cekimi icin ne kadar bütçe ayridiniz?günaydınlarrr :)
henüz bi bütçe ayırmadım sadece biriyle görüştüm kampanyalı 1000 tl demişti ama epey de oldu belki de yeni fiyatı belirlemiştir. Limon fotoğrafı düşünüyorum zaten nişanlıma da dedim görüş diye henüz görüşme yapmadıKizlar dis mekan cekimi icin ne kadar bütçe ayridiniz?
Ben de dugunfotografcisi.org ile gorusmeye gidiyorum 1300 kampanyali fiyati bazi istedigim seylerle 1500 tl cok mu benii acaba? Ama fotograflari sahanehenüz bi bütçe ayırmadım sadece biriyle görüştüm kampanyalı 1000 tl demişti ama epey de oldu belki de yeni fiyatı belirlemiştir. Limon fotoğrafı düşünüyorum zaten nişanlıma da dedim görüş diye henüz görüşme yapmadı
fiyat normal hatta uygun diyebilirim canım ek istediklerin ne ki ? baktım güzel resimleri deBen de dugunfotografcisi.org ile gorusmeye gidiyorum 1300 kampanyali fiyati bazi istedigim seylerle 1500 tl cok mu benii acaba? Ama fotograflari sahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?