Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ah canım ya olunca niye beklemişim tereddüt etmişim ki dersin muhtemelen :) yumurtlamanı şu şekilde hesaplayabilirsin düzenli adet oluyosan örneğin 28 günse yumurtlama adetin 10 16 günü arasında olacaktır yüksek ihtimal hamile kalma dönemin adetten 12 16 gün öncesi oluyor yani ortalama

Ocak ayından itibaren regl tarihlerime baktım değişken canım. genel olarak 30-33 gün kulvarında değişmiş başlamasından diğer regl gününe kadar olan periyot. Başka bir problemden dolayı doktora gitmiştim bir kez regl bitimi 2 güne çatlar demişti. Ovulasyon testi yaptım dün işten dönünce tek çizgi vardı 1 saat sonra tekrar baktım hayalet gibiydi ikinci çizgi. Sen kullandın mı o testlerden hiç? Hangi saatlerde yapmak daha sağlıklı olur acaba?

Kullandım canım sabah ılk idrardan sonra en az iki saat sıvı tuketmedigin idrarla yap en güzeli 11 12 öğlen ya da akşam 5- 8 arası ince çizgi çıkabilir önemli olan t çizgisinin daha koyu olması canım

Kullandım canım sabah ılk idrardan sonra en az iki saat sıvı tuketmedigin idrarla yap en güzeli 11 12 öğlen ya da akşam 5- 8 arası ince çizgi çıkabilir önemli olan t çizgisinin daha koyu olması canım
İş yerinde sabah zor olmaz mı? Dün mesela 7 ye geliyordu yaptım.

selam kızlar :)

ben de bir gün geciktim bu ay
normalde çok düzenlidir günü gününe olur reglim, geçen ay iki gün gecikmişti heveslenmiştim acaba hamile miyim diye

bu sefer kendime söz verdim cumaya kadar sabredicem üç dört gün geçsin bakalım

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin canım benim :)

hadi hayırlısı canım :)

normalde bugün 3. gün olması lazımdı, belirti bile yok
10 gün fln geçsin bekle diyorlar ama dayanamayacağım sanırım :)
10 gün mu ben adet günümü bekleyemiyorum kız üç dört gün önceden başlıyorum teste hayırlı sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah

evet canım napıtn sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…