- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.681
Amin bu cuma vakti kocaman amin
AminAmin bu cuma vakti kocaman amin
Ben bdv deyimHu hu kızlar nerelerdesiniz? Nasıl geçiyor ramazan?
Ben de bdv'ye bakınıyorum sürekli açık :) Bayramı bekliyorum ben de canım. Eşimin ayrılış tarihi temmuz 15. Ama bayramda ailemle Bodrum'da olacağız eşimin yanında. Sonrasında da geriye 1 hafta kalmış olacak. Çok şükür bitiyor :)Ben bdv deyim
Eh işte bitirdik sayılır bayramı bekliyoruz dortgozle senin nasıl gidiyor büyük bulusma gerceklestimi?
1 yıldan fazla beklediniz bişe kalmamış temmuz 15 nedir kiBen de bdv'ye bakınıyorum sürekli açık :) Bayramı bekliyorum ben de canım. Eşimin ayrılış tarihi temmuz 15. Ama bayramda ailemle Bodrum'da olacağız eşimin yanında. Sonrasında da geriye 1 hafta kalmış olacak. Çok şükür bitiyor :)
Öyle canım bu günümüze çok şükür. Az kaldı her şey çok güzel olacak inşallah öyle umut ediyorum :) Alıştın mı gittiğin şehre nasıl geçiyor günlerin?1 yıldan fazla beklediniz bişe kalmamış temmuz 15 nedir ki
Alıştım insan herşeye alisiyorÖyle canım bu günümüze çok şükür. Az kaldı her şey çok güzel olacak inşallah öyle umut ediyorum :) Alıştın mı gittiğin şehre nasıl geçiyor günlerin?
Hakkınızda hayırlısı olsun güzelim. Ben bu konudan çok dertliyim vallahi. Daha bir arada yaşamadan eşim bebek diye tutturuyor. Sinirden kendimden geçiyorum. Dün akşam bile bu konu hakkında kavga ettik. Daha düzen kuramadık ben nasıl bebek sorumluluğu alayımAlıştım insan herşeye alisiyor
Genelde sıkıcı geçiyor yazı geçirip ya bebek ya iş için çalışmalara başlıcam
Benimkide çocuk istemiyorum diyor hayır ciddi ciddi istemiyorHakkınızda hayırlısı olsun güzelim. Ben bu konudan çok dertliyim vallahi. Daha bir arada yaşamadan eşim bebek diye tutturuyor. Sinirden kendimden geçiyorum. Dün akşam bile bu konu hakkında kavga ettik. Daha düzen kuramadık ben nasıl bebek sorumluluğu alayım
Ben bir kaç aydan biraz daha fazla beklemek istiyorum en azından önümüzdeki mayıs ayına kadar. Bu süre eşime çok uzun geliyor. Hem araba almak istiyor hem de bebek. Araba alırsa tek maaş ev kira geçinmek çok zor ben de bebeği bırakıp çalışmak istemiyorum hemen. Ücretsiz izne çıkmak istiyorum. E öyle olunca da olmuyor. Bunlar hep plan tabi ki belki de Rabbim nasip etmeyecek bilemiyoruz ki. Allah evlat hasretiyle sınamasın ama şuan gerçekten bu sorumluluk için kendimi hazır hissetmiyorum.Benimkide çocuk istemiyorum diyor hayır ciddi ciddi istemiyor
Bence sen haklısın en azından birkaç ay bekleyin siz daha hic tadını cikaramadiniz ki evliliğin
Kuzum inşallah enişte ikna olur çünkü daha evliliğinizin tadını çıkartacaksınız bebekte ne ola ki yeni yeni gezmeye keyfini çıkartmaya başladık yahu bir de siz yeni bir araya geliyorsunuz biz bile yeni anlıyorsak evliliği sizinki daha da başkaHakkınızda hayırlısı olsun güzelim. Ben bu konudan çok dertliyim vallahi. Daha bir arada yaşamadan eşim bebek diye tutturuyor. Sinirden kendimden geçiyorum. Dün akşam bile bu konu hakkında kavga ettik. Daha düzen kuramadık ben nasıl bebek sorumluluğu alayım
Ah canım anlatamıyorum resmen. Artık beni sevmediğini resmen bebek için evlendiğini düşünmeye başladım. Laftan anlamıyor. Konuşuyoruz bağırmalarımdan sonra tamam sen ne zaman istersen diyor. Aradan zaman geçip de bir fırsatını bulursa yine aynı şeyi söylüyor. Biz beraber doğru düzgün vakit geçiremedik ne gezmesi.Kuzum inşallah enişte ikna olur çünkü daha evliliğinizin tadını çıkartacaksınız bebekte ne ola ki yeni yeni yeni gezmeye keyfini çıkartmaya başladık yahu bir de siz yeni bir araya geliyorsunuz biz bile yeni anlıyorsak evliliği sizinki daha da başka
Sen çalıştığın için benden çok daha farklı şeyler dusunmen gerekiyor tabi bu açıdan dusunmemistim zaman göz açıp kapayincaya kadar geçiyor mayıs ayı diye belirtmen seninde istediğinin göstergesi zaten benim eşim zaman bile söylemiyor biz çok geziyoruz yurtdisina çıkıyoruz bunun bitmesinden korkuyor çocuk olunca yapamayiz gezemeyiz mantığında bende gezmenin sonu olmadığını düşünüyorum hep daha fazlasını istiyor insan şurayıda görelim diyeBen bir kaç aydan biraz daha fazla beklemek istiyorum en azından önümüzdeki mayıs ayına kadar. Bu süre eşime çok uzun geliyor. Hem araba almak istiyor hem de bebek. Araba alırsa tek maaş ev kira geçinmek çok zor ben de bebeği bırakıp çalışmak istemiyorum hemen. Ücretsiz izne çıkmak istiyorum. E öyle olunca da olmuyor. Bunlar hep plan tabi ki belki de Rabbim nasip etmeyecek bilemiyoruz ki. Allah evlat hasretiyle sınamasın ama şuan gerçekten bu sorumluluk için kendimi hazır hissetmiyorum.
Senin eşin neden istemiyor?
Ah canım anlatamıyorum resmen. Artık beni sevmediğini resmen bebek için evlendiğini düşünmeye başladım. Laftan anlamıyor. Konuşuyoruz bağırmalarımdan sonra tamam sen ne zaman istersen diyor. Aradan zaman geçip de bir fırsatını bulursa yine aynı şeyi söylüyor. Biz beraber doğru düzgün vakit geçiremedik ne gezmesi.
Eşin de kendine göre haklı sen de haklısın. Benim de gezip görmek istediğim yerler var mesela. Ve çocukla bunun çok kolay olmayacağının farkındayım. Bdv'deki konulara bakıyorum insanlar tatil planlarken hep çocukların rahatına göre planlama yapmaya çalışıyorlar. Senin açından bakınca da gezmek de bir yere kadar haklısın. Konuşarak ikna edebilirsin bence. Benim durumum daha kötü en büyük sorumluluğu alacak kişi anne olduğu için istemeyince olursa insanın psikolojisi bozulur.Sen çalıştığın için benden çok daha farklı şeyler dusunmen gerekiyor tabi bu açıdan dusunmemistim zaman göz açıp kapayincaya kadar geçiyor mayıs ayı diye belirtmen seninde istediğinin göstergesi zaten benim eşim zaman bile söylemiyor biz çok geziyoruz yurtdisina çıkıyoruz bunun bitmesinden korkuyor çocuk olunca yapamayiz gezemeyiz mantığında bende gezmenin sonu olmadığını düşünüyorum hep daha fazlasını istiyor insan şurayıda görelim diye
Bende ondan korkuyorum vallahi çocuk olduğunda ilk 2-3 sene rahat tatil gezme yok bunu biliyorum o sorumluluk ve sonrası çocuğa kimin bakacağı falan korkutuyor kredimiz de var rahat rahat ücretsiz izinlere de ayrılamayabilirim belki diyorum.Sen çalıştığın için benden çok daha farklı şeyler dusunmen gerekiyor tabi bu açıdan dusunmemistim zaman göz açıp kapayincaya kadar geçiyor mayıs ayı diye belirtmen seninde istediğinin göstergesi zaten benim eşim zaman bile söylemiyor biz çok geziyoruz yurtdisina çıkıyoruz bunun bitmesinden korkuyor çocuk olunca yapamayiz gezemeyiz mantığında bende gezmenin sonu olmadığını düşünüyorum hep daha fazlasını istiyor insan şurayıda görelim diye
Öyle yapıcam canım zaten başka çarem yok. Umarım dediğin gibi olur da sürekli beynimin etini yemezÖyle düşünme kuzum sadece duygularını çok dışarıda yaşıyor kendine engel olamıyor direk ısrar ediyor benceGelince beraber vakit geçirince biraz daha duralım diyecektir bence sende bebeğin zorluklarını sürekli aşıla mesela biz artık daha çok korkuyoruz çocuktan ilk başlarda hemen yapalım derdik hala daha duralım diyoruz Rabbim aratmasın tabi
Öyle olacak öyle umut edelim yoksa dediğin gibi anne hazır olmazsa işkenceye dönüşür herşey bize bakıyor çünküÖyle yapıcam canım zaten başka çarem yok. Umarım dediğin gibi olur da sürekli beynimin etini yemez
Evet canım gerçekten çok zor. Arkadaşımın kızı okula gidiyor. Yaz tatili girdi. Hem annesi hem kvsi tatile gitti çocuğa bakacak kimse kalmadı. Kızcağız bir zaman dilimi izin almak zorunda kalacak bir kısmında da para verip yaz okuluna gönderecek. Minicik haldeki sorumluluğunu geç sonrası da çok zor eğer çalışıyorsan.Öyle olacak öyle umut edelim yoksa dediğin gibi anne hazır olmazsa işkenceye dönüşür herşey bize bakıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?