- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.481
Merhaba hoş geldiniz. Benim beyaz eşyalarımın hepsi Siemens ve memnunum. Fırınım özellikle bir harika diyebilirim. Elektrik süpürgem Dyson ondan da çok memnunum. Ütüm Philips Azur serisinin modelinden ama biraz ucuz olanından almıştım, idare eder diyebilirim. Ama Azur serisinin pahalı olanlarından kullananlar memnun.Merhaba kızlar burası evli topiği olunca yazmak mantıklı geldi eşya bakıyorum bu aralar .. beyaz eşya bakıyorum.
Buzdolabı
çamasır makinesi
bulaşık makinesi
ankastre yada fırın ocak
ütü
elektrik süpürgesi vs ilk aklıma gelen bunlar.. kullandığınız ve memnun olduğunuz marka ve modelleri yazar mısnız?
Merhaba canım benim beyaz eşyalarım siemens ben hepsinden memnunum, süpürgem profilo 450 tl ye aldım çok çok memnunum toz torbasız hazneli kolay kullanışlı emiş gücü de inanılmaz iyi, ütüm tefal 400 tl ye aldım model olarak bilemediğimden fiyatları söylüyorum ondan da memnunumMerhaba kızlar burası evli topiği olunca yazmak mantıklı geldi eşya bakıyorum bu aralar .. beyaz eşya bakıyorum.
Buzdolabı
çamasır makinesi
bulaşık makinesi
ankastre yada fırın ocak
ütü
elektrik süpürgesi vs ilk aklıma gelen bunlar.. kullandığınız ve memnun olduğunuz marka ve modelleri yazar mısnız?
Naber elmos hiç uğramaz oldun?Merhaba canım benim beyaz eşyalarım siemens ben hepsinden memnunum, süpürgem profilo 450 tl ye aldım çok çok memnunum toz torbasız hazneli kolay kullanışlı emiş gücü de inanılmaz iyi, ütüm tefal 400 tl ye aldım model olarak bilemediğimden fiyatları söylüyorum ondan da memnunum
valla bugün geldi bildirim bu topikten niye bildirim gelmiyor anlamadım sanırım başka topikte uzun süre yazınca burdan daha gelmiyor bi süre sonra ben öyle anladım, napayım canım rutine bağladık iş stres devam ben de sen nasılsın ?Naber elmos hiç uğramaz oldun?
Hepimize oluyor sanırım o bildirim gelmeme olayı. Ben de dün tesadüf eseri girince birilerinin yazdığını gördüm. Arada açıp bakmak lazım :) Ben de aynı güzelim git gel uykum var çok biran önce eve gitmek istiyorum. Neyseki birazdan çıkacağım :)valla bugün geldi bildirim bu topikten niye bildirim gelmiyor anlamadım sanırım başka topikte uzun süre yazınca burdan daha gelmiyor bi süre sonra ben öyle anladım, napayım canım rutine bağladık iş stres devam ben de sen nasılsın ?
teşekkür ederim cnm bakalım biz de başladık maratona hayırlı olur inşallahMerhaba hoş geldiniz. Benim beyaz eşyalarımın hepsi Siemens ve memnunum. Fırınım özellikle bir harika diyebilirim. Elektrik süpürgem Dyson ondan da çok memnunum. Ütüm Philips Azur serisinin modelinden ama biraz ucuz olanından almıştım, idare eder diyebilirim. Ama Azur serisinin pahalı olanlarından kullananlar memnun.
En güzel süreçler tadını çıkarın düğün zamanı stres tavan yapıyor. Her şey gönlünüze göre olur inşallah. Şimdiden mutluluklar dilerim :)teşekkür ederim cnm bakalım biz de başladık maratona hayırlı olur inşallah
teşekkür ederim benim en büyük stresim tayin olayı o yüzden eşyaları nerden bakacağımı bilemiyorum bari model marka belirleyeyim dedim hayırlısı artıkEn güzel süreçler tadını çıkarın düğün zamanı stres tavan yapıyor. Her şey gönlünüze göre olur inşallah. Şimdiden mutluluklar dilerim :)
Tam üzerine bastın kaldır ayağınıteşekkür ederim benim en büyük stresim tayin olayı o yüzden eşyaları nerden bakacağımı bilemiyorum bari model marka belirleyeyim dedim hayırlısı artık
o yorgunluk benden hiç gitmiyor ki canım son saati zor geçiriyorum artıkHepimize oluyor sanırım o bildirim gelmeme olayı. Ben de dün tesadüf eseri girince birilerinin yazdığını gördüm. Arada açıp bakmak lazım :) Ben de aynı güzelim git gel uykum var çok biran önce eve gitmek istiyorum. Neyseki birazdan çıkacağım :)
Ev işleri çalışma hayatı zor tabi haklısın. Ben size göre bir tık daha iyiyim ama benim de eve dönmem çok uzun sürüyor. Eşim gelsin bakalım şikayet edecek miyim o zaman :)o yorgunluk benden hiç gitmiyor ki canım son saati zor geçiriyorum artık
yazın iyi de canım kışın eve gidene kadar hava kararıyor hava kararmışken iş yapasın da gelmiyor yemek ye çay dinlen geçiyor akşamlar yazın öyle değildi eve gidince bi sürü işimi de halledebiliyordum şimdi hepsi haftasonuna denk geldiEv işleri çalışma hayatı zor tabi haklısın. Ben size göre bir tık daha iyiyim ama benim de eve dönmem çok uzun sürüyor. Eşim gelsin bakalım şikayet edecek miyim o zaman :)
Merhaba kızlar burası evli topiği olunca yazmak mantıklı geldi eşya bakıyorum bu aralar .. beyaz eşya bakıyorum.
Buzdolabı
çamasır makinesi
bulaşık makinesi
ankastre yada fırın ocak
ütü
Haklısın canım çok yorucu oluyor gerçekten. Olsun ya napalım elbet geçecek kış :)yazın iyi de canım kışın eve gidene kadar hava kararıyor hava kararmışken iş yapasın da gelmiyor yemek ye çay dinlen geçiyor akşamlar yazın öyle değildi eve gidince bi sürü işimi de halledebiliyordum şimdi hepsi haftasonuna denk geldi
Merhaba hoş geldiniz. Benim beyaz eşyalarımın hepsi Siemens ve memnunum. Fırınım özellikle bir harika diyebilirim. Elektrik süpürgem Dyson ondan da çok memnunum. Ütüm Philips Azur serisinin modelinden ama biraz ucuz olanından almıştım, idare eder diyebilirim. Ama Azur serisinin pahalı olanlarından kullananlar memnun.
Yazın daha sık gelirsin belki buralara dayazın iyi de canım kışın eve gidene kadar hava kararıyor hava kararmışken iş yapasın da gelmiyor yemek ye çay dinlen geçiyor akşamlar yazın öyle değildi eve gidince bi sürü işimi de halledebiliyordum şimdi hepsi haftasonuna denk geldi
Kuzum bir de ben öyle çok pahalı modelini almadım. 800 lira falandi yani. Ama çok güzel pişiriyor keki bile harika yaptı. Et yemeklerini de çok güzel pişiriyor. Sen alacağın zaman ben sana söylerim modelini :)Fırını ileri de değiştirirsem siemens alacağım kuzum hiç memnun değilim pişirdikten sonrada yarım saat rahat fırının içini soğutmak için çalışıyor nasıl kapatılıyor öğrenemedim de bir yolu yokAlt üstlüden çok fanlısını pişiriyor fan çalıştığından da sürekli bir yakma hali
Sağol kuzucum genel olarak etleri falan düzgün pişirmiyor köftelerimi de misal kekte iyi ama poğaça da idare eder diyeyim ben sana soracağım zatenKuzum bir de ben öyle çok pahalı modelini almadım. 800 lira falandi yani. Ama çok güzel pişiriyor keki bile harika yaptı. Et yemeklerini de çok güzel pişiriyor. Sen alacağın zaman ben sana söylerim modelini :)
Oooo hanımefendi siz buralara uğrar mıydınız?mayıs gelinleriiiiii selaaammmmmm :)
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?