- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.441
Hu hu kimse yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraktan hep seni memur eşinide astsubay doğuda diye düşünmüştüm :)Yok canım bir sahil kentinde. Neden sordun?
:)) Beni tutturdun eşim de astsubay ama dediğim gibi bir sahil kentinde :) %70 bildinMeraktan hep seni memur eşinide astsubay doğuda diye düşünmüştüm :)
Yok sizin nazarınız değmemiştir bizim kızların tembelliğiben bu konuyu takip edip özeniyordum ne güzel sürekli konuşuyorlar diye, nazar mı değdirdim ki
Buralarda yeller esiyor annemGünaydınlar efenim herkesler nasıl ben iş koşuşturması ev işleri derken aynı tempo devam ediyorum
Evet baktım da en son yazdığımdan bir kaç sayfa ilerlemiş kuzum ya neden Mayıs gelinleri terketti ki biziBuralarda yeller esiyor annem
Hayatları çok yoğun tempoda sanırım :) Buraya yazamıyorlar :)Evet baktım da en son yazdığımdan bir kaç sayfa ilerlemiş kuzum ya neden Mayıs gelinleri terketti ki bizi
Nişanlıyken de çalışmıyorlar mıydı iş yerinde aynı tempo sonuçta canım gün gün yoğunluk olsa da kişi aynı kişi evdeyken bende yazamıyorum koşuşturmadan ama işyerimde aynı tempomEvlilik yordu zaarHayatları çok yoğun tempoda sanırım :) Buraya yazamıyorlar :)
Yaz şekerim ben de hep buradayım cevap veririm :) İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?bana bildirim gelmiyor kızlar ben hep forumdayım kendim kontrol edip buluyorum yazışmaları zaten pek de yok sanırım konuşma :) nabersiniz nasılsınız ?
ben de iyi diyeyim havalar düzeldi bana da bi enerji geldiYaz şekerim ben de hep buradayım cevap veririm :) İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
Ay sorma bugün öğle arasından sonra hiç işe gelesim gelmedi :)ben de iyi diyeyim havalar düzeldi bana da bi enerji geldi
benim de çıkıp çıkıp gezesim var kampüste özlemişim yaa bu güzel havalarıAy sorma bugün öğle arasından sonra hiç işe gelesim gelmedi :)
Okulda mısın sen? Adliyede değil miydin?benim de çıkıp çıkıp gezesim var kampüste özlemişim yaa bu güzel havaları
Aaa lütfen %90 tutturmusum:)) Beni tutturdun eşim de astsubay ama dediğim gibi bir sahil kentinde :) %70 bildin
resmi daireler kampüsü tek bi yerde toplanmış ah üniversite kampüsü sapanca manzaralı orda olmak da vardı galiba beni bahar çarptı erkendenOkulda mısın sen? Adliyede değil miydin?
Beni de çarptı anladığıma baksanaresmi daireler kampüsü tek bi yerde toplanmış ah üniversite kampüsü sapanca manzaralı orda olmak da vardı galiba beni bahar çarptı erkenden
SüpersinAaa lütfen %90 tutturmusum